2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kilo almadığı için canım sütün olabilir göğüslerin dolabilir ama vitamini kalitesi azalmış dedi ayına göre ayda enaz 400 gr almalıymış
400 müü hemde en az sacmalamis. Biz 4. Ayda 300 gram aldik, cok iyi bundan sonra boyle olacak zaten dedi. 5. Ayda da 200 gram aldik.

400 müü hemde en az sacmalamis. Biz 4. Ayda 300 gram aldik, cok iyi bundan sonra boyle olacak zaten dedi. 5. Ayda da 200 gram aldik.
Çok enterasan bizim sadece bu ay ani bir düşüş oldu ama evet git gide düşecek kilo alımı ama aylık en az 400 gr dedi bizde 15 günde 130 gr alınca ek gıdaya başlattı hatta formül mama da dedi ama artık 6 aylık sayılır hiç mamaya bulaşmayalım falan dedi

Arkadaşlar bebek tarhanası yapmayı bilen varmı etrafımda güvenerek alacağım biri yok internettekilerde öyle yapmayı da bilmiyorum beyaz tarhana olacakmış baharatsız biber salça vs olmadan

Kusura bakma gec gordum mesaji meyveyi cok az suda hasliyirum be cok azini veriyorum suyun onun disinda keci sutunu sulandirmiyorum ayni yogur mayalar gibi myalayip yediriyoeum zaten keci sutu cok sulu bir yogurt oliyit cok kati tutmasini bekleme ama inanilmaz faydali

Muzu yogurdun icine ezip veriyorum icine de 1 cay kasigi pekmez .kabiz yapmiyor ama elmaya dikkat et benim kzimda cok gaz yapti haslayip yedir

Arkadaşlar bebek tarhanası yapmayı bilen varmı etrafımda güvenerek alacağım biri yok internettekilerde öyle yapmayı da bilmiyorum beyaz tarhana olacakmış baharatsız biber salça vs olmadan
organikbebe diye bir siteden aldım ben. Asu'dan marka ürünleri satıyorlar. güvenilir bir marka. tarhananın bir sürü çeşidi var.

Evet ya çok garip her şey başka bir boyut aldı yavaş yavaş :)
Valla ne güzel siz atlatmışınız bende yeni yeni başlıyor. Başlarda herşey düzelecek diye beklerken herşey daha da zor olmaya başlayınca depresif hal başladı bende :/ gitgide bana daha bağımlı oldu kucağımdan inmiyor kucağımda uyursa 1,5 saat uyuyup mutlu uyanıyor kenara koyar koymaz uyanıyor yada çok uykusu varsa en fazla 20 dk uyuyup mutsuz uyanıyor. Dışarı çıktığımda uykusuz ve mutsuz yada gittiğim yerde sessiz bir yer bulup kucağımda uyutmamı istiyor. Gece sabaha karşı gaz problemi devam ediyor. Gece uykuları yatağında ama bölük pörçük Daha ek gıda başlamadım bakalım başlayınca ne zorluklar beraberinde gelecek. Çok zormuş gerçekten

Benim de gece uykuları bölük pörçük ve gündüz uykuları da çok güzeldi ama bozuldu. Yalnız ben güzel olmayacağını biliyordum. Özellşkle /ilk 2-3 senenin çok zorolsuğunu söylemişlerdi.fazla beklentim olmayınca da fazla mutsuzluğa sürklenmemeye başladım. Geziyorum mesela, mızlıyo, ağlıyo uykuları bozuluyı. Bunlar çok da bana özel şeyler değil hemen herkes yaşadı ve yaşıyor. O sebeple o günün tadını çıkarmaya bakıyorum.

Sanırım benim de gitgide daha kolay olacağı fikrini kafamdan atmam lazım daha da zor ve cingöz oluyorlar valla. Yalnız bebekle ilgili fikir soranlara çooookkk zor olduğunu anlatmak lazım bu "bebek büyütmek zor" deyip geçilecek bir durum değilmiş yoksa çok afallıyor insan...

Kimse anlatmıyor ki sanki gizli br şeymiş gibi hemen herkes aman çok güzel harika diyip geçiyor. Alakası yok oysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…