H haticeci0606 cnm birden baslama ek godaya ben daha baslamadim ama bi doktora gittim bana ek gida çıktisi verdi.
okuyup ogrendigim bilgilere gore 3 gün kuralina uy.bebeginin neye alerjisi var anca oyle ogrenirsin.
bizim sute alerjimiz yok o yuzden ilk yogurtla baslicam 1.gun 3 kasik ikindi zmni yogurt vericem el yapimi 2.gun 4 kasik 3.gun 5 kasik vericem.3 gun bittiya patates puresi yapicam seker tuz vs hic bisey olmicak bildigin patatesi haslayip ezicem püre yapicam ayni gun kuralina uyucam ama kabiz olmamasi icin bi kac samla zeytinyagi koyucam.ve yanina da eger ki yogurda alerjisi olmazsa yanina 1 2 kasik da yogurtla desteklicem daha sonra boyle boyle devam edicem mevsimlik sebzelerle ve gun icinde dr cam rendeyle bi tane mesela cilek vericem elma vericem falan filan.ve ben fileli emzik alicam ona koyucam bi dilim elma kemirsin dursun zaten diş cikarma asamasindayiz iyi gelir.
ama senin de bi doktor bulup bebegine ne yeirip ne yedirmiceninizi konusmaniz lazim doktordan tarif iste me yapiyim ne pisiritim de.ben oyle dedim çıkti verdi dergi verdi sagolsun sen de iste cnm
bebe biskuvisi zaten hazirinda o kadar seker varki ve basli basina süt urunu.
madem cocukta hirilti var ishal var bu doktor ne diye ye pogaca peynir diyoki dememsi lazim senin de acil baska doktora gitmen gerek
elbetteki cocugunun annesi sensin bile isteye zulmetmezsin tabiki sen de alissin diye veriyosun yiyosun ama cocugun demekki alismasi icin daha zamana ihtiyaci var yazik iahaldi hiriltiydi cocuk ne kadar zorlaniyodur yeme cnm. cocugunu doktordan en iyi sen bilirsin baktin rahatsizligi deva ediyo yazik gunah yapma cnm