- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.701
Benimkide kısa canimMaşallah bizimde 8030 gr 65 cm sanırım benimki hafif kısa bir oğlan olacakmış
Benimkide biraz insan irisi sütüm var ama yetmiyo artık oğlumun iştahina
Teşekkürler bekliyorumEvet aldım canım ama telsiz değil kamera aldım şimdi evde değilim gidince çeker fotosunu atarim
Anladım teşekkür ederimEmzik ve biberon meme reddi yapıyor canım. Ben 2 aylıkken başladım çalışmaya biz de emzik kullanımı var. Biberon olarak da lansinoh un yavaş akış ( süt sağma makinesinin biberonu ayrı da satılıyor) kullandım. Bir- birbuçuk ay meme reddi yaşamadım dedim daha da yapmaz ama bebeğim bir ara beni ittirmeye başladı az emip çıkıyordu ve ağlıyordu. Öğleden akşama kadar yaklaşık 7-8 saat belki de emmedi. Çok canım sıkıldı duruma. Gece yanıma aldım yatarak emzirdik vs bir şekilde kabullendi tekrar. Emzik yok denecek kadar az şu an. Sana tavsiyem kaç aylık olursa olsun akıtmaz ters çevirince damlatmayın alıştırma bardaklarından Alman. Ucu dikdörtgen şeklinde üç deliği oluyor. Onlar anne memesine benzemediği için emme ihtiyacını karşılamıyormuş. Meme reddi yapmıyormuş o yüzden de.
Weebaby Bebek telsizi var bende şu mavi olandan. Gayet memnunum. 300 m ye kadar çekim gücü var. Bebeği uyutup bahçedeki işimi halletmeye çıktığım zaman içim rahat oluyor, dışarda da çekiyor. tek sıkıntısı şarjı çabuk bitiyor ama diğer telsizlerde de aynı sıkıntı oluyormuş bildiğim kadarıyla.
Cnm ya durum öyle bir yerden bir yere geldi ki ben dert yanmıyordum sadece birinin bir sıkıntı vardı ona cvp verirken bizde de oldu dedim buna benzer şeyler aman oğlum çok kötü aşırı kötü aşırı hırıltısı var bilmem ne demedim oğlum doğduğu günden beri hırıltısı var ama öyle her zaman değil ara ara grip vs olmazsa ki bu gayet normal dr bünün için hiç birşey vermiyor bunu doğal karşılıyor hırıltı yani (geniş akıntısı herkeste olduğu gibi sağlıklı insanda olduğu gibi ) bizdede bu var diyeti açmaya başladım ama öyle hop herşeyi yiyeyim olmadı yavaş yavaş yani kısacası ben dert yanmadım ama nedense insanlar saldırıya geçti ben hayatımda ilk kez birini kırmamak için direndim çok üzüldüm hiç tanımasam da benden yaşça küçük birinin bana karşı bu tavrı beni incitti konuyu kapattım evet Ben bir anneyim elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyorum bir dilim peynirle anneliğim sorgulanamaz Ramazan ayı hayır ayı barış ayıdır bana göre oruç ağızla tutulmaz kalbinle tutulur kimse kimseyi şu hayırlı günlerde kırmasın lütfen!!!insallah biter cnm kendini kotu hissetme biz seninle 9 ay kustuk mide problemlerini had safhada yasadik milllet yer icerken biz baktik defalarca kustuk nelere gogus gerdik bak neyse ki yiyebiliyorsun artik sen de cocugun alissin diye vermek istemissindir ama napcan olmayinca olmuyo zamani varmis demekki senin minik biraz daha zahmetli olucak ama olsun bi gulusleri yetiyo cidden Allah baska dert vermesin ne hastaliklar var cnm bu gecici bi durum oyle dusun
coo sukur bizde alerjik bi rahatsizlik simdilik yok be de kendimden cekiyorum sirt agrilari bel agrilari taş dusuruyorum onun agrilari bende hamilelikten sonra agrilar bitmedi kizim da asiri kucakci insallah yurumeye baslayinca gecer.senin bebisinin de alerji sorunu gecer insallah hemencik
zaten baska doktorlar ek gidaya gecmenin mukuslu kakakyi onleyebilecegini soylerken bazi doktorlar da tam tersi diyor.
alerjik bebekler icin ozel mamalar almak gerekiyo cnm onlardan kullanman gerekiyo sanirim onlar da bayagi pahali ama herse cocuklarimiz icin cnm.
sen diyetine devam et anneligini kendini sorgulama kimsenin de sorgulamasina izin verme herkesin bebegi bir degil her alerjik bebek de bir degil.sen yemene icmene dikkat et demekki bir dilim peynir bile cocugunu zorluyosa varsin yeme bosver alerjik bebekler icin tarifler vardir nette onlara bakip biseyler yap
ama mutlaka baska doktoraem kisa zamanda git cnm o seni daha guzel bilgilendirir tarifler iste.kiyamam rahatsizliklari son bulsun insallah yavrucugunun aman dikkat et cnm bi dilimden bisey olmaz deme oluyor demekki
sen bakma kimseye kendini kalben dinle o senin yavrun..
Merhabalar hiç kafanızı bulandırmayın hırıltı her zaman bir hastalığın habercisi değildir fark ettiyseniz bütün insanlarda olan birşey şayet besin alerjisi polen gibi allerjik kişilerde biraz daha fazla olmakta hepsi bu girişimiz dr güveniyorsanız hiç endişe etmeyin benceMerhaba benim bebegimin de hırıltısı var birkac doktora götürdüm çünkü hırıltısı beni çok rahatsız ediyordu ama doktorlar çocugumun gayet iyi oldugunu burun mukozaları küçük oldugu için hırıltı olabilecegini söyledi.Sizin yazdıklarınızı okuyunca yine baska doktora götürsemmi diyorum annelik çok zor .
Anlayış tarzina hayran kaldim.Cnm ya durum öyle bir yerden bir yere geldi ki ben dert yanmıyordum sadece birinin bir sıkıntı vardı ona cvp verirken bizde de oldu dedim buna benzer şeyler aman oğlum çok kötü aşırı kötü aşırı hırıltısı var bilmem ne demedim oğlum doğduğu günden beri hırıltısı var ama öyle her zaman değil ara ara grip vs olmazsa ki bu gayet normal dr bünün için hiç birşey vermiyor bunu doğal karşılıyor hırıltı yani (geniş akıntısı herkeste olduğu gibi sağlıklı insanda olduğu gibi ) bizdede bu var diyeti açmaya başladım ama öyle hop herşeyi yiyeyim olmadı yavaş yavaş yani kısacası ben dert yanmadım ama nedense insanlar saldırıya geçti ben hayatımda ilk kez birini kırmamak için direndim çok üzüldüm hiç tanımasam da benden yaşça küçük birinin bana karşı bu tavrı beni incitti konuyu kapattım evet Ben bir anneyim elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyorum bir dilim peynirle anneliğim sorgulanamaz Ramazan ayı hayır ayı barış ayıdır bana göre oruç ağızla tutulmaz kalbinle tutulur kimse kimseyi şu hayırlı günlerde kırmasın lütfen!!!
Evet cnm ikimiz de kabus gibi bir gebelik geçirdik hatta bu günlerin olacağına inanmıyorduk şükürler olsun ki geçti gitti ben kolay şeyler yaşamadım psikolojim alt üst oldu hala da yeni yeni toparlıyorum sen de sıkıntılar çektin taşınla ilgili inş cnm inş bundan sonrası hepimiz için en güzel şekilde geçer rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın şu hayırlı günlerde bir birimize dua edelim
Kusum bebeginin kilosu gayet iyi. Millet ne derse desin takma senKizlar masallah sizin bebislerinize bayagi iyi kilolari bnm kiz 7 kilo zten 2600gr dogmustu bunada sukur diorm bebislerimizin sagligi yerinde olsun yeter diorm ben bizimkine minnos diolar hep
Yo takmiorm zten cok sukur benimle ya cani sag ya varsin kilosu az olsun cok sukur evlatlarimiza millete bakarsak gozunun ustunde kasi var diolarKusum bebeginin kilosu gayet iyi. Millet ne derse desin takma senbiz daha 7 kilo bile olmadik ki 3180 doğduğumuz halde. Dokrorumuz da gayet iyi diyor. Sağlığı yerinde olsun da gerisi onemli degil. Ben takmiyorum hic. Buna çok şükür
Aynen. Bosvermek lazim onlariYo takmiorm zten cok sukur benimle ya cani sag ya varsin kilosu az olsun cok sukur evlatlarimiza millete bakarsak gozunun ustunde kasi var diolar
Oooooo yine başa döndük ya arkadaş senin derdin ne hayırdır ya böyle atar atar bi kendine gel alla alla yeter be bak kırmamak için uğraşıyorum hadi bir kırsana diyosun yahu anlamıyor musun sen ben seni anladım sen de beni anladın senin üslübün kötüydü anlattın ben de sana anlattım tamam nedir sürekli bir atar akıl yaşta değil baştadır bilmem ne sana dua ettim üzüldüm uykularım kaçtı ya bana neler dediğinin farkında mısın sen?bak buradakiler bile senin nasıl davrandığının farkında madem bir ata sözü biliyosan ablan olarak birde ben sana öğreteyim iyilik yap denize at balık görmezse halik görür...Anlayış tarzina hayran kaldim.
Cok kiziyorum kendime. Ne diye senin derdini kendi derdimmis gibi gunlerce dusundum diye. Hala anlayamiyorsun. Saldiriymis. Bunun nesi saldiri afedersin. O kadar aciklama yaprim anladigin bu mu?
Ayrıca akil yasta degil bastadir.
Bundan sonra mesajlarinda benimle ilgili seyler gecirme lutfen. Bir daha da burdaki kimsenin derdini umursamicam. Umursayıp yardimci olmaya calismak suc oldu.
Hadi beni bi kirsana, icinde kalmasin. Benim seni kırmak icin yazdigimi mi dusunuyorsun. Eski yazdiklarima bak bakayim kirici mi?
Ben seni cok yakin gordugum icin hep uyarmaya calistim ama karşılığı alinganlikmis.
Dedim ya artik nasil anlarsan anla.
Haaa, anneligimi sorgulayamaz falan demissin. Kimsenin senin anneligini sorguladigi yok. Bence sen anlayis tarzini degistir. O zaman kimin ne demek istedigini, kimin seni ne kadar düşündüğünü anlayacaksin...
Hadi bb..
Sağlıkları yerinde olsunda iri ufak zayıf büyür gider yavrucuklar gerçi içimden geçmiyor değil halası falan uzun boylu şimdiden baskete göndereyim bari diye iç sesimle konuşmalara başladım benim boyum 165 babası 175 doktorda 175lerde bir delikanlı olacak gibi dedi
Bu yapısalmış sanırım anne babayı baz alıyorlar hep sağlıklı olması kafimişKızlar bebişlerimizin kiloları maşallah. Biz 3960 doğduk. 10 gun once 7500 idik. 26 kasım doğumluyuz.
Bebekler 1 yasında doğum kilolarını 3 e katlamaları gerekkrmıs. 3x4=12 kilo cok değil mi bu gidişle imkansız katlayamayız zaten de
Amin canımCnm ya durum öyle bir yerden bir yere geldi ki ben dert yanmıyordum sadece birinin bir sıkıntı vardı ona cvp verirken bizde de oldu dedim buna benzer şeyler aman oğlum çok kötü aşırı kötü aşırı hırıltısı var bilmem ne demedim oğlum doğduğu günden beri hırıltısı var ama öyle her zaman değil ara ara grip vs olmazsa ki bu gayet normal dr bünün için hiç birşey vermiyor bunu doğal karşılıyor hırıltı yani (geniş akıntısı herkeste olduğu gibi sağlıklı insanda olduğu gibi ) bizdede bu var diyeti açmaya başladım ama öyle hop herşeyi yiyeyim olmadı yavaş yavaş yani kısacası ben dert yanmadım ama nedense insanlar saldırıya geçti ben hayatımda ilk kez birini kırmamak için direndim çok üzüldüm hiç tanımasam da benden yaşça küçük birinin bana karşı bu tavrı beni incitti konuyu kapattım evet Ben bir anneyim elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyorum bir dilim peynirle anneliğim sorgulanamaz Ramazan ayı hayır ayı barış ayıdır bana göre oruç ağızla tutulmaz kalbinle tutulur kimse kimseyi şu hayırlı günlerde kırmasın lütfen!!!
Evet cnm ikimiz de kabus gibi bir gebelik geçirdik hatta bu günlerin olacağına inanmıyorduk şükürler olsun ki geçti gitti ben kolay şeyler yaşamadım psikolojim alt üst oldu hala da yeni yeni toparlıyorum sen de sıkıntılar çektin taşınla ilgili inş cnm inş bundan sonrası hepimiz için en güzel şekilde geçer rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın şu hayırlı günlerde bir birimize dua edelim
Canım boyu hic belli olmuyor dayımın oğlu var bu anca 1.70 olur demiş doktor çocuğun boyu 1.90Sağlıkları yerinde olsunda iri ufak zayıf büyür gider yavrucuklar gerçi içimden geçmiyor değil halası falan uzun boylu şimdiden baskete göndereyim bari diye iç sesimle konuşmalara başladım benim boyum 165 babası 175 doktorda 175lerde bir delikanlı olacak gibi dediha bire ene gidiyoruz ama artık yerinde hiç durmuyor sürekli dönüyor sırt üstü yatıyorum arkamı dönmeden gelmiş yüzüstü sanırım zayıflamaya başlar çok uğraşıyor geri düzelmeye ama yok anca saat yönünde ilerliyor
Ek gıdaya 6.ayda başlanması gerekiyor. Geç başlanması da iyi değil diye biliyorum canım. Gelişimi ilerdeyse niye 2 ay daha bekletiyor ki mantığını anlayamadım. Gelişmişse midesi bağırsağı da gelişmiştir hazırdır ek gıdaya. İlk defa 7.ayda başlatan bir doktor görüyorum.Kızlar bugün rota 2. Dozu olduk. Bexsero da ilk doz olduk. Doktorumuz 7.ayda ek gıda dedi. Gelişimi ileride dedi. 2 ay daha bekleyeceğiz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?