- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.661
ben de ederdim de etmedim tuttum kendimi kizimla ilk anneler gunum diye ses etmedim ama icimde kaldi resmen cok mu zor yani bi hediye alsan bi buse kondurup anneler gunun kutlu olsun desen agziyla bile demedi neden boyle yaoti anlamadim.Yalnız değilsin canım kutlama olmadığı gibi üstüne birde kavga ettik kuduruyorum sinirden hiç unutmiycam ilk anneler günümü berbat etmesini
Canm evet çok memnunum. İnstagramda pamuk atölyesiAnneler gününüz kutlu olsun kızlar
Canım bebek arabasi minderini nerede yaptırmıştın? Memnun musun?
yazdim zaten bebekten giremiyorum wcye zor giriyorum bi sorunum oldugunda girip ariyorum diye valla bi tencere yemek zor yapiyorum tele de giremiyorum pek.zaten iyi ki de girmiyorum girsem cikamam bebegime vakit ayiramamZaten anca derdin olunca yazıyorsun mutluluk paylaşmak bizim dertlerimizi paylaşmak Yok sende 9 ay derdini dinledik
Biraz saygı incelik ve önemsenmek istiyoruz romantizm kaybedilmemeli ama anlayan yok işteben de ederdim de etmedim tuttum kendimi kizimla ilk anneler gunum diye ses etmedim ama icimde kaldi resmen cok mu zor yani bi hediye alsan bi buse kondurup anneler gunun kutlu olsun desen agziyla bile demedi neden boyle yaoti anlamadim.
ben babalar gununde hediye alicam kizindan biricik babasina diye belki utanir.
ya bi de ilk anneler gunumde disarda avm gezdik kaynanam icin daha deli oldum ama belli etmedim annesi tabiki alicak ama ben de anne oldum kizinin annesiyim hem de ilk anneler gunumuz gozume soka soka aldi gitti hemen annsine goturdu bi de demez mi sana da hediye almadim ama...ben de benim en guzel hedyem kizim dedim patlamak uzereyim sinirden ama belli etmiyorum bilmiyorum ben mi abartiyorum diyorum ama millet sevgilisine anne adayi diye bile kutluyo yani nezaketen
Cnm ben çok araştırdım yani iki kişiye sorup diyeti bırakmadım allerjisi olan da yok bizde diyen de okadar çok var ki be hepsiyle tek tek bire bir konuştum ben alıştım diyet beni bunaltmıyor ki sadece sütüm azaldı diye denemek istedim evet etkiledi sütümü ve diyet yaparken de aynıydı bebek hala aynı sadece ek gıda sonrası kaka sayısı azaldı oda normal patates havuç Bunlar kabızlık yapabiliyor evet bir dilim de olsa peynir yedim ama sadece o yine devam ediyorum ve dr yavaş yavaş açacaz demişti poğaça börek ye dedi yedim değişik birşey olmadı bebekte sonradan açacağını söyledi allerji dr gitmeden bebekte açmıycam onu bekliyorum hepsi bu evet en çok ben üzülüyorum tabiki de doğru ama ben bile bile zülmetmiyorum bebeğe hatta bir yazı var istersen sen de oku psikoloji okadar önemli ki allerji durumun da tamamen geçmesi bile söz konusu tavsiye ederim deneyenlerle konuştum çok iyi sonuç alıp astım ilaçlarını bebeklerine bıraktırmışlar ve gayet iyilermişBelirtilerinin hepsi oldugunu gosteriyor ki doktorun birisi de var demis. Hala neye inanamiyorsun acaba. Kac gundur kafama takiliyor. Niye bir suru yontem deniyorsun. Bende 1 aydir diyetteyim. Korkudan ketcap bile yiyemiyorum. Sendeki bu cesaret nerden geliyor. Nuye alerjinin ustune gidip duruyorsun, soylenenleri gözardı ediyorsun. Sonra en cok sen üzülmüyor musun?
Inan kırmak istemiyorum ama yap su diyetini!
Ve ayrıca sende ki cesaret nerden geliyor gibi ihramlar çok güzel bir yorum değil sen de farkındasındır lütfen kırıcı olmayalımBelirtilerinin hepsi oldugunu gosteriyor ki doktorun birisi de var demis. Hala neye inanamiyorsun acaba. Kac gundur kafama takiliyor. Niye bir suru yontem deniyorsun. Bende 1 aydir diyetteyim. Korkudan ketcap bile yiyemiyorum. Sendeki bu cesaret nerden geliyor. Nuye alerjinin ustune gidip duruyorsun, soylenenleri gözardı ediyorsun. Sonra en cok sen üzülmüyor musun?
Inan kırmak istemiyorum ama yap su diyetini!
Valla artik ruyalarima bile girdin! Sana uzuntumden kac gun kafayi yedim. Hic kusura bakma. Günlerce dua ettik. Ne diye, bebegin iyi olsun iyi bak diye. Madem dikkat etmeyeceksin, yakınma da o zaman. Kırıcı oldum evet. Kendimi tutup yazdiklarim bu.Ve ayrıca sende ki cesaret nerden geliyor gibi ihramlar çok güzel bir yorum değil sen de farkındasındır lütfen kırıcı olmayalım
https://www.e-bebek.com/materni-bes...MI5_HRuraY4gIVV-WaCh2WKQO2EAQYASABEgJvSPD_BwE bu ürün canım. 4 aylıkken başladım ben. 3 saat çalışıyorum annem bakıyor. Öncesinde bi hafta deneme yaptık aynı saatlerde çiktim gittim evden baktim problem olmuyor başladım ben de işe. Duygusal olarak biraz yıpratıcı tabi ama bı yandan da iyi geldi bana giyinip süslenip evden çıkmak bile enerjisini değiştiriyor insanın. Evdeyken uyusun diye gözünün içine bakardım şimdi uyumasin da biraz daha vakit geçirelim diye bakıyorum. Kesinlikle daha sabırlı oldum.Araştıracağım canım ilk defa duydum kaşık biberon. Bu arada nasıl bıraktın bebişi ne zamandır bıraktın kim bakıyor? Zorlandın mı? Eylülde bırakacağım ben de şimdiden gözümde büyüdükçe büyüyor
Teselkur ederim kuzum. Evet su anlik inek sütü alerjimiz var. 1 aydir diyetteyim ve epey yol katettik. Hic uyumayan kızım gunluk 3-4 defa gunduz, 1 defa da 8 saat suren gece uykusuna başladı. Huzursuzlugu, aglamasi, mizirdanmasi, meme reddi hepsi hafifledi. Kaka sayısı ve kivami duzene girdi. Cok sukur bu gunlereKızlar noluyor epeydir yazmıyordunuz tam yazmaya başladınız birbirinizi kırmayın lütfen...
Ckolatakahve canım sizde de mi alerji cıktı gecmis olsun.
S SHE size de geçmiş olsun. Haziran ayında rahatlarsınız. Polen mevsimi geciyor.
Minik bebis geçen de sordum görmedin sanırım, senin kiz nasıl oldu? Emmesi düzeldi mi? Ek gıdaya gectiniz mi?
Evet arkadaş biraz sert konuşmuş ama söz konusu bi bebek olunca aman bana ne deyip geçemiyor insan. O kadar zor zamanlardan geçtin senin ekstra dikkatli olman gerekiyor. Bebe bisküvisi ne Allah aşkına. Sağlıklı bebekler için bile doğru bi şey değil. Muhtemelen içeriginde süt de vardir. Glüten de zararlı bağırsakları hassas bebeklere. Bu kadar sabırsız davranma. Çok karıştırıyorsun verdiklerini. Tek tek haşlanmış sebze dene azıcık zeytinyağı karıştırıp sadece birer kaşık. Biraz zaman tanı çocuğun bagirsaklarina. Deneme tahtası değil ki bu dur şunu deneyeyeyim bakalım ne olacak diyebileceğin. Macera arama bence. Git iyi bir doktora ve ne diyorsa harfiyen uy. Orda su yazıyor bu bunu diyor diye kafanı karıştırma. Bi iki sene sık dişini sonra çok pişman olabilirsin Allah korusun.Ve ayrıca sende ki cesaret nerden geliyor gibi ihramlar çok güzel bir yorum değil sen de farkındasındır lütfen kırıcı olmayalım
Ohh maşallah bende göreydim şu günleriTeselkur ederim kuzum. Evet su anlik inek sütü alerjimiz var. 1 aydir diyetteyim ve epey yol katettik. Hic uyumayan kızım gunluk 3-4 defa gunduz, 1 defa da 8 saat suren gece uykusuna başladı. Huzursuzlugu, aglamasi, mizirdanmasi, meme reddi hepsi hafifledi. Kaka sayısı ve kivami duzene girdi. Cok sukur bu gunlere
Evet aynen doktor hazirana kadar sabah 10 ile 4 arası dışarı çıkarma dedi. Yarın da rota aşısının 2.dozu ile bexsero aşısı olacağız bakalım.Kızlar noluyor epeydir yazmıyordunuz tam yazmaya başladınız birbirinizi kırmayın lütfen...
Ckolatakahve canım sizde de mi alerji cıktı gecmis olsun.
S SHE size de geçmiş olsun. Haziran ayında rahatlarsınız. Polen mevsimi geciyor.
Minik bebis geçen de sordum görmedin sanırım, senin kiz nasıl oldu? Emmesi düzeldi mi? Ek gıdaya gectiniz mi?
Cnm hippin bebe bisküvisini almıştım denemek amaçlı ilk yarım verdim kendi sütümle ezip ishal gibi oldu sonra bir daha verdim baktım herzaman ki gibi sadece kaka sayısı azaldı gaz da oluyor ama çok şükür kan yada dermatitde azma gibi bi durum olmadı ama hergün vermiyorum 3 4 günde bir evet bize süt allerjisi var denildi ama anlamış değilim var mı yok mu belirtiler uyuyor fakat ben bir dilim peynir yemeğe başladım perhiz yaptığım gibi yani bir şey değişmedi ben de çözemedim bu allerji işini sizin de vardı dimi? Ya sizde hırıltı ve kaka da mukus var mı?
bize doktor normal dedi kizarik ve iltihap cikti zaten hemsire demisti uyarmisti biziArkadaşlar yardımcı olur musunuz kızım 4 ayını doldurdu.şu koldan vurulan verem aşısının yeri 2 haftadır kızarıktı bugün içinden iltihap çıktı .Doktora götüreyim mi benzer durum yaşayan var mı
Evet ben yaşadım iki kez irin aktı koşarak gittik dr birşey yok gayet normal sıkma dokunma oraya birşey sürme dedi çok şükür bir daha olmadıArkadaşlar yardımcı olur musunuz kızım 4 ayını doldurdu.şu koldan vurulan verem aşısının yeri 2 haftadır kızarıktı bugün içinden iltihap çıktı .Doktora götüreyim mi benzer durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?