2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yalnız değilsin canım kutlama olmadığı gibi üstüne birde kavga ettik kuduruyorum sinirden hiç unutmiycam ilk anneler günümü berbat etmesini
ben de ederdim de etmedim tuttum kendimi kizimla ilk anneler gunum diye ses etmedim ama icimde kaldi resmen cok mu zor yani bi hediye alsan bi buse kondurup anneler gunun kutlu olsun desen agziyla bile demedi neden boyle yaoti anlamadim.
ben babalar gununde hediye alicam kizindan biricik babasina diye belki utanir.
ya bi de ilk anneler gunumde disarda avm gezdik kaynanam icin daha deli oldum ama belli etmedim annesi tabiki alicak ama ben de anne oldum kizinin annesiyim hem de ilk anneler gunumuz gozume soka soka aldi gitti hemen annsine goturdu bi de demez mi sana da hediye almadim ama...ben de benim en guzel hedyem kizim dedim patlamak uzereyim sinirden ama belli etmiyorum bilmiyorum ben mi abartiyorum diyorum ama millet sevgilisine anne adayi diye bile kutluyo yani nezaketen

Zaten anca derdin olunca yazıyorsun mutluluk paylaşmak bizim dertlerimizi paylaşmak Yok sende 9 ay derdini dinledik
yazdim zaten bebekten giremiyorum wcye zor giriyorum bi sorunum oldugunda girip ariyorum diye valla bi tencere yemek zor yapiyorum tele de giremiyorum pek.zaten iyi ki de girmiyorum girsem cikamam bebegime vakit ayiramam
9 ay derdini dinledik derken dinlemeseydin arkadasim...bu nasil üslüp ya bu ne sinir girme mecburiyetim mi var benim her gün her gün Allah Allah

Biraz saygı incelik ve önemsenmek istiyoruz romantizm kaybedilmemeli ama anlayan yok işte

Cnm ben çok araştırdım yani iki kişiye sorup diyeti bırakmadım allerjisi olan da yok bizde diyen de okadar çok var ki be hepsiyle tek tek bire bir konuştum ben alıştım diyet beni bunaltmıyor ki sadece sütüm azaldı diye denemek istedim evet etkiledi sütümü ve diyet yaparken de aynıydı bebek hala aynı sadece ek gıda sonrası kaka sayısı azaldı oda normal patates havuç Bunlar kabızlık yapabiliyor evet bir dilim de olsa peynir yedim ama sadece o yine devam ediyorum ve dr yavaş yavaş açacaz demişti poğaça börek ye dedi yedim değişik birşey olmadı bebekte sonradan açacağını söyledi allerji dr gitmeden bebekte açmıycam onu bekliyorum hepsi bu evet en çok ben üzülüyorum tabiki de doğru ama ben bile bile zülmetmiyorum bebeğe hatta bir yazı var istersen sen de oku psikoloji okadar önemli ki allerji durumun da tamamen geçmesi bile söz konusu tavsiye ederim deneyenlerle konuştum çok iyi sonuç alıp astım ilaçlarını bebeklerine bıraktırmışlar ve gayet iyilermiş

Ve ayrıca sende ki cesaret nerden geliyor gibi ihramlar çok güzel bir yorum değil sen de farkındasındır lütfen kırıcı olmayalım

Ve ayrıca sende ki cesaret nerden geliyor gibi ihramlar çok güzel bir yorum değil sen de farkındasındır lütfen kırıcı olmayalım
Valla artik ruyalarima bile girdin! Sana uzuntumden kac gun kafayi yedim. Hic kusura bakma. Günlerce dua ettik. Ne diye, bebegin iyi olsun iyi bak diye. Madem dikkat etmeyeceksin, yakınma da o zaman. Kırıcı oldum evet. Kendimi tutup yazdiklarim bu.

Baskasini dinlemek yerine doktorlari dinle. Bile bile hata yapma. Benim soyleyeceklerim bu kadar. Kac kisi uyardi seni. Biraz dikkat et. Amacim azarlamak degil. Kafandaki soru isaretlerini silmek. Yardimci olmak. Artik ne anlarsan anla. Hem cesaretli oldugunu soyledigim icin kirildiysan diyecek bisey yok...

Ckolatakahve H haticeci0606 kızlar ikinizde iyi niyetlisiniz belli kırmayın birbirinizi annelik iç güdüsüyle söylenmiş sözler alınmayın birbirinize ama bana kalırsada doktoru dinlemek gerek hatta bir doktorla değil bir kaç doktoru denemek gerek her meslekte olduğu gibi doktorlardada umursamaz olan çok diyetse diyet uykusuzluksa uykusuzluk canları sağolsun evlatlarımızın bu yeni nesil bi değişik türlü türlü sıkıntılar çıkıyor hassas davranmak gerek artık bu duruma benim annem dahi inandı kaldıki bizleri atasözleriyle büyütmüş bir anne

Kızlar noluyor epeydir yazmıyordunuz tam yazmaya başladınız birbirinizi kırmayın lütfen...

Ckolatakahve canım sizde de mi alerji cıktı gecmis olsun.

S SHE size de geçmiş olsun. Haziran ayında rahatlarsınız. Polen mevsimi geciyor.

Minik bebis geçen de sordum görmedin sanırım, senin kiz nasıl oldu? Emmesi düzeldi mi? Ek gıdaya gectiniz mi?

https://www.e-bebek.com/materni-bes...MI5_HRuraY4gIVV-WaCh2WKQO2EAQYASABEgJvSPD_BwE bu ürün canım. 4 aylıkken başladım ben. 3 saat çalışıyorum annem bakıyor. Öncesinde bi hafta deneme yaptık aynı saatlerde çiktim gittim evden baktim problem olmuyor başladım ben de işe. Duygusal olarak biraz yıpratıcı tabi ama bı yandan da iyi geldi bana giyinip süslenip evden çıkmak bile enerjisini değiştiriyor insanın. Evdeyken uyusun diye gözünün içine bakardım şimdi uyumasin da biraz daha vakit geçirelim diye bakıyorum. Kesinlikle daha sabırlı oldum.

Teselkur ederim kuzum. Evet su anlik inek sütü alerjimiz var. 1 aydir diyetteyim ve epey yol katettik. Hic uyumayan kızım gunluk 3-4 defa gunduz, 1 defa da 8 saat suren gece uykusuna başladı. Huzursuzlugu, aglamasi, mizirdanmasi, meme reddi hepsi hafifledi. Kaka sayısı ve kivami duzene girdi. Cok sukur bu gunlere

Evet arkadaş biraz sert konuşmuş ama söz konusu bi bebek olunca aman bana ne deyip geçemiyor insan. O kadar zor zamanlardan geçtin senin ekstra dikkatli olman gerekiyor. Bebe bisküvisi ne Allah aşkına. Sağlıklı bebekler için bile doğru bi şey değil. Muhtemelen içeriginde süt de vardir. Glüten de zararlı bağırsakları hassas bebeklere. Bu kadar sabırsız davranma. Çok karıştırıyorsun verdiklerini. Tek tek haşlanmış sebze dene azıcık zeytinyağı karıştırıp sadece birer kaşık. Biraz zaman tanı çocuğun bagirsaklarina. Deneme tahtası değil ki bu dur şunu deneyeyeyim bakalım ne olacak diyebileceğin. Macera arama bence. Git iyi bir doktora ve ne diyorsa harfiyen uy. Orda su yazıyor bu bunu diyor diye kafanı karıştırma. Bi iki sene sık dişini sonra çok pişman olabilirsin Allah korusun.

Ohh maşallah bende göreydim şu günleri

Evet aynen doktor hazirana kadar sabah 10 ile 4 arası dışarı çıkarma dedi. Yarın da rota aşısının 2.dozu ile bexsero aşısı olacağız bakalım.

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz kızım 4 ayını doldurdu.şu koldan vurulan verem aşısının yeri 2 haftadır kızarıktı bugün içinden iltihap çıktı .Doktora götüreyim mi benzer durum yaşayan var mı

Merhaba ben de bu durumu yaşadım kızım 3 ay çekti süt alerjisini .kakada mukus vardı yeşil yapıyordu gazı kötü kokuluydu sürekli ağlardı gece gündüz doğru düzgün uyumazdı .ben 1.5 ay diyet yaptım benim doktorum peynir yoğurt et yasaklamadı.Tereyağı margarin süt çikolata en tehlikelileri bunun dışında hazır gıdalarda peynir altı suyu süt vs içeriyor kesinlikle yasak.Kakada kan görmediğin sürece mukus sorun değil.Ayrıca hırıltıya dikkat ilerde astım vs olabilir .Kızımda kulak arkası egzama çıkmıştı bu alerjiden dolayı.Zaten ya solunumdan ya da deriden çıkarmış süt alerjisinin etkileri bir de laktaz enzimi içeren damlalar var ben onu da kullandım gaz damlası değil ama .Kızım şu an 5 ayını doldurmak üzere ben diyeti bırakalı 1 ayı geçti çok şükür iyiyiz

H haticeci0606 cnm birden baslama ek godaya ben daha baslamadim ama bi doktora gittim bana ek gida çıktisi verdi.
okuyup ogrendigim bilgilere gore 3 gün kuralina uy.bebeginin neye alerjisi var anca oyle ogrenirsin.
bizim sute alerjimiz yok o yuzden ilk yogurtla baslicam 1.gun 3 kasik ikindi zmni yogurt vericem el yapimi 2.gun 4 kasik 3.gun 5 kasik vericem.3 gun bittiya patates puresi yapicam seker tuz vs hic bisey olmicak bildigin patatesi haslayip ezicem püre yapicam ayni gun kuralina uyucam ama kabiz olmamasi icin bi kac samla zeytinyagi koyucam.ve yanina da eger ki yogurda alerjisi olmazsa yanina 1 2 kasik da yogurtla desteklicem daha sonra boyle boyle devam edicem mevsimlik sebzelerle ve gun icinde dr cam rendeyle bi tane mesela cilek vericem elma vericem falan filan.ve ben fileli emzik alicam ona koyucam bi dilim elma kemirsin dursun zaten diş cikarma asamasindayiz iyi gelir.
ama senin de bi doktor bulup bebegine ne yeirip ne yedirmiceninizi konusmaniz lazim doktordan tarif iste me yapiyim ne pisiritim de.ben oyle dedim çıkti verdi dergi verdi sagolsun sen de iste cnm
bebe biskuvisi zaten hazirinda o kadar seker varki ve basli basina süt urunu.
madem cocukta hirilti var ishal var bu doktor ne diye ye pogaca peynir diyoki dememsi lazim senin de acil baska doktora gitmen gerek
elbetteki cocugunun annesi sensin bile isteye zulmetmezsin tabiki sen de alissin diye veriyosun yiyosun ama cocugun demekki alismasi icin daha zamana ihtiyaci var yazik iahaldi hiriltiydi cocuk ne kadar zorlaniyodur yeme cnm. cocugunu doktordan en iyi sen bilirsin baktin rahatsizligi deva ediyo yazik gunah yapma cnm

bize doktor normal dedi kizarik ve iltihap cikti zaten hemsire demisti uyarmisti bizi

Evet ben yaşadım iki kez irin aktı koşarak gittik dr birşey yok gayet normal sıkma dokunma oraya birşey sürme dedi çok şükür bir daha olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…