- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #61.601
7500 kg sleepy 3 num ama kısa bi süre sonra büyüğe geçebiliriz. 4 num da 7-14 kg kilo aralıgı baya geniş ama denicezKaç numara bez kullaniyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7500 kg sleepy 3 num ama kısa bi süre sonra büyüğe geçebiliriz. 4 num da 7-14 kg kilo aralıgı baya geniş ama denicezKaç numara bez kullaniyosunuz
8 kg goon 3 numara kullaniyoruz ama 4 sanki daha rahat olacak gibi. Sleepy falan kaliplar küçük gibi 7, 5 kg ile 3 numara iyiymiş:)7500 kg sleepy 3 num ama kısa bi süre sonra büyüğe geçebiliriz. 4 num da 7-14 kg kilo aralıgı baya geniş ama denicez
Ben mikserden geçiyorum valla Çelik’le temas etmesin diye geri çekmiyprım eninde sonunda temaslı yemeklerden yiyecek o nedenle öyle yapıp veriyorum henüz çorba yapmadım ama yaparsam dediğin gibi zeytin yağı da koyarım kurala uyarak yapıyorum cnm zaten kilo alımı düştü diye dr mama dedi biz almadık onun yerine ek gıda yavaştan başlayalım dedik ama mamayı aldım süt allerjisi var diye onlara özel mamalar var onu yemiyor aptamil aldım onu içiyor fakat bağırsak hareketi arttı ve gazı inleyip ağlıyor Onu da vermiyecem artık yavaş yavaş ek gıdayı yerse mamaya gerek kalmaz inş yoksa ben 6 Aydan sonra vermeyi düşünüyordum ama öyle olmadı maalesefTabi bizimki gibi olmaz çorba ama çatalla ez azıcık da kaliteli zeytinyağı damlar ver bence tabi yine sen bilirsin canım çay kaşığı 1.gün tatlı kaşığı 2.gün çorba kaşığı 3.gün demişti doktorumuz bize
Kilo alımı mı az canım niye takildin bu kadar
Aaa bizden bir gün önce doğmuş senin bebeğin belki kilo alımı yavaş diye vermiştir ek gıdayı olsun dene sen devam et denemeye evet biraz sabır istiyor ve ek gıdayı hazırlamak bile zaman istiyor anne sütü ne rahat çıkar ver istediği her zaman keşke bol bol olsa bizde ek gıdayı ertelesek ama bazen de olmayınca yapacak birşey olmuyor rabbim sağlık versin gerisi hallolur bir şekildeCanım 26 kasım dogumluyuz . Geçtiğimiz ay doktorumuz tadımlık meyve sularına başlatmıştı . Elmayı çok sevdi . Bu ay püre olarak meyvelere basladık . 1 cay kasgıı pekmez ve yogrt vermişti ama yogurdu geri çekti alerji yaptıgı icin . Yogurt yerıne sebze çorbası verıyorum doktor önerisiyle kilo alımıda baya yavaşlamıştı artık ondan mı başlattı bılmıyorum . Çorbayıda ilk gun tadımlık verdim 2. Gün bi yemek kaşıgı belki biraz daha fazlası akdar verdim yiyo öyle böyle . Havuc kabak tan yapmıştım . Bizim doktor da aceleci galiba . Doktor da güvendiğim bi doktor benım kendı cocukluk doktorum :)) annem o olmasa iyileşemezdin der hep . Bende alerjık bronsitmişim sürekli hastaymışım
Benim de bebeğimde süt alerjisi var aptamil gibi mamalardan vermemek gerekiyor ishal oluyo tekrardan. Süt ürünlerinden uzak durmazsak alerji süresi daha da uzuyo Allah korusunBen mikserden geçiyorum valla Çelik’le temas etmesin diye geri çekmiyprım eninde sonunda temaslı yemeklerden yiyecek o nedenle öyle yapıp veriyorum henüz çorba yapmadım ama yaparsam dediğin gibi zeytin yağı da koyarım kurala uyarak yapıyorum cnm zaten kilo alımı düştü diye dr mama dedi biz almadık onun yerine ek gıda yavaştan başlayalım dedik ama mamayı aldım süt allerjisi var diye onlara özel mamalar var onu yemiyor aptamil aldım onu içiyor fakat bağırsak hareketi arttı ve gazı inleyip ağlıyor Onu da vermiyecem artık yavaş yavaş ek gıdayı yerse mamaya gerek kalmaz inş yoksa ben 6 Aydan sonra vermeyi düşünüyordum ama öyle olmadı maalesef
8 kg goon 3 numara kullaniyoruz ama 4 sanki daha rahat olacak gibi. Sleepy falan kaliplar küçük gibi 7, 5 kg ile 3 numara iyiymiş:)
Aaa bizden bir gün önce doğmuş senin bebeğin belki kilo alımı yavaş diye vermiştir ek gıdayı olsun dene sen devam et denemeye evet biraz sabır istiyor ve ek gıdayı hazırlamak bile zaman istiyor anne sütü ne rahat çıkar ver istediği her zaman keşke bol bol olsa bizde ek gıdayı ertelesek ama bazen de olmayınca yapacak birşey olmuyor rabbim sağlık versin gerisi hallolur bir şekilde
Allah yardımcın olsun canım alerjen çocuk çok zor sen daha iyi bilirsin deniyosundur zaten birşeyler inşallah çok zorluk yaşamadan atlatirsinBen mikserden geçiyorum valla Çelik’le temas etmesin diye geri çekmiyprım eninde sonunda temaslı yemeklerden yiyecek o nedenle öyle yapıp veriyorum henüz çorba yapmadım ama yaparsam dediğin gibi zeytin yağı da koyarım kurala uyarak yapıyorum cnm zaten kilo alımı düştü diye dr mama dedi biz almadık onun yerine ek gıda yavaştan başlayalım dedik ama mamayı aldım süt allerjisi var diye onlara özel mamalar var onu yemiyor aptamil aldım onu içiyor fakat bağırsak hareketi arttı ve gazı inleyip ağlıyor Onu da vermiyecem artık yavaş yavaş ek gıdayı yerse mamaya gerek kalmaz inş yoksa ben 6 Aydan sonra vermeyi düşünüyordum ama öyle olmadı maalesef
Canim sleppy bebek bezlerinde + lar var bnde ilk sikio demistim snra yok sikmio dedm fark ettim ki bi 3 numara bi 3 + almisim 3+ sıkmıyor meselaSleepy 3 num 7-9 kg yazıyor canım ama işin garibi her 3 numaranın kalıbada farklı bılıyo musun . Geçenlerde aldıgım 3 cok sıktı cocugu bi buyugunu alalım dedik hatta elimizdede fazla vardı onuda değiştirelşm dedik . Değiştiremedik bi baktım ki o 3 num sıkmadı . Bugunde açılmamıs bi paketim daha vardı elimdekiyle kıyasladım şaka gibi aynı numara baska pakette bi ufak daha büyüktü .
Canım 4 ü denedim oda cok buyuk oldugu ıcın mecbur 3 kullanıyorm
Molfix 4Kaç numara bez kullaniyosunuz
Canim sleppy bebek bezlerinde + lar var bnde ilk sikio demistim snra yok sikmio dedm fark ettim ki bi 3 numara bi 3 + almisim 3+ sıkmıyor mesela
Merhaba, satın aldınız mı cihazı ben de marka araştırması yapıyorumBebek telsizi alan var mı kızlar ben alicam ama hangisi iyidir bilemedim
Yapmadım canım sadece her sabah altını açınca ayaklarını kaldırıp bekliyorumYa çok şükür özel bişi yaptın mı
Goon8 kg goon 3 numara kullaniyoruz ama 4 sanki daha rahat olacak gibi. Sleepy falan kaliplar küçük gibi 7, 5 kg ile 3 numara iyiymiş:)
aynen cnm ya ama sanki ilk aylar kullandığımda böyle olmamıştı ara ara veriyordum kestim yok cnm onunla ilgisi yokmuş yani yesekte yemesekte belli bir süreden sonra kendiliğinden geçiyormuş dr öyle demişti ki ben artık yiyiyorum dr 6 Aydan sonra yavaş yavaş açıyoruz demişti ben ilk poğaça börek filan öyle başladım baktım birşey yok peynir yiyiyorum ama öyle çok değil küçük bir dilim sabahları süt yoğurt hala yemedim şimdilik böyle başladım inş sıkıntısız geçerde bizde ohh derizBenim de bebeğimde süt alerjisi var aptamil gibi mamalardan vermemek gerekiyor ishal oluyo tekrardan. Süt ürünlerinden uzak durmazsak alerji süresi daha da uzuyo Allah korusun
Valla bizim dr başlama dediği halde ben başladım başladım sayılmaz sadece tattırma aşamasındayım öyle hergün verdiğim bir şey yok aklıma gelince senin dr demekki uygun görmüş hiç takma kafana başla demişse başla zaten alışması bilmem nesi derken bir Aydan önce başlayamazsın tam anlamıylaCanım bu ay kilo alımımız azdı. Daha doğrusu aylık rutin kontrolun ardından 10 gun sonra kontrol muanesi olarak gidiyoruz . Bu 10 gunde az almıstı . Yoksa öncesinde 600 gr almıştı çokta hasta olmasına rağmen doktor çok iyi dedi ama meyve suları ve püresi, pekmez ve yogurda başlattı . Güvenmesem değştiricem doktoru ama çokts guvenıyorum bulundugumuz semtte bayaa da bilindik bi doktor ama neden bu kadar acele ediyo anlayamadım
Allah razı olsun cnm evet çok çok zor hamdolsun büyüyorlar ve inş tamamen geçecek öyle diyorum öyle olsun :) ben dediğim gibi çok az tadımlık veriyorum öyle aklıma gelince hem bu Arada biraz büyür 6 ayı bitirir ozmaan tamamen geçerim yaparım artık hergün ama anladım ki çok zor emzirmek çok kolay istediği zaman çıkar ver ek gıda öyle değil hazırla özel kaynar bilmem ne meşakkatli iş ama yavrularımız iyi olsun diye değer herşeyeAllah yardımcın olsun canım alerjen çocuk çok zor sen daha iyi bilirsin deniyosundur zaten birşeyler inşallah çok zorluk yaşamadan atlatirsin
Herkes kaçmış burda :) valla ben her gün olmasa da arada girip bakıyorum yazışma olmayınca çıkıyorum valla ben Doğum öncesi almıştım avent ama çok kullanamadım şükür anne sütü aldı arada verdim mama 0.6 akışı a bence onu alma 1 yaş al artık zaten hemen su içemiyorlar yavaş yavaş verirsin ben almadım ama avent çok beğendim hatta indirim vardı kaçırdım pipetli gibi olanı baya tatlı duruyor yorumları okudum çok memnun herkes ben onu alacam nasipseSelam kızlar nasılsınız? Epey sessizleşmiş burası. Çalışan arkadaşlar yavaştan işe başladı sanırım. Öteki.er de ramazan iş güç bebiş giremiyorlar. Ben bu sene dönemi de kapattım bebiş 9,5 aylıkken çalışmaya başlayacağım inşallah. Biberon kullanan arkadaşlar carrefour da weewellin cam biberonunu gördüm internetten baktım weewellin biberon yok. Bir de biberonlarda 0 6 ay yazıyor. Yavaş akışlı mı demek oluyor bu. Zaten 6.aya girmek üzereyiz. Cam tercih etmeli miyim? Suluk ne almalıyım? Beni bir aydınlatın hala bir biberon aolamadım
Valla ben hiç hatırlamıyorum o anları şimdi ne desem yalan olur ben pek takılmamaya çalıştım o durumları o nedenle de bariz birşey yoksa üstelemedim sadece eşim kafasını yamuk tutuyor diyodu ondan dolayı gittik usg çekildi normal düzelir demişti yavaş yavaş düzeliyor şuan inanıyorum her çocuk farklı tepkiler veriyor evet ay olarak yapması gereken şeyler var fakat bazen geç olabiliyor ki bizim gittiğimiz fizik dr kızım 2 yaşında yürüdü demişti biz hiç üstelendik demişti mesela çoğu bebek şuan dönüyor benim oğlum çok yüz üstü yatmayı sevmiyor ben de çok koymuyorum çok dönen bir bebek değil her gün bırakıyorum ama bazen dönüyor bazen dönmüyor gelişim herkesin aynı olmuyor inş sizde bir sıkıntı çıkmazArkadaşlar siz tecrübelisiniz bana bi bilgi verir misiniz lütfen? bebeğimiz 7 şubat doğumlu, şu an 3 ay 4 günlük ama 37+1 de doğdu. Düzeltilmiş olarak 2 ay 1 haftalık diyebiliriz. Bebeğim sırt üstü yatarken ellerinden tutup çektiğimizde kafasını öne doğru getirmiyor boyun kafa arkada kalıyor. Bugün çocuk nörolojiye gittik normal değil getirmesi lazımdı öne dedi beyin usg ve bazı tahliller istedi. Çok korkuyorum sizin bebekleriniz ne zaman yapabildi ?