2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet aslında çok haklısın hep yapmam dediğim ne varsa onu yapıyorum psikolojim bozuldu sanırım eksik mi yapıyorum uyuya mı kaldım hep iç sesimle cebelleşiyorum aynen banada yazık :)
Azıcık gözlemle bak yüz üstü hiç birşey olmuyor çok bunalımı ciyak ciyak bağırır bilmiyorum bende çok rahat olabilirim

Galiba bu uyku sorunu çogumuzda var biz de öyleyiz uyumak istemiyor uyutacagımı anlıyor yırtıyor kendini uykusuzluktan başın döndü kapıya çarptım

Kızlar Facebook’ta Kasım Aralık anneleri grubu var biri yazmış bebeği 7 Aralık doğumlu anne baba meme asel diyormuş 3 aylıkken anne demeye başlamış bende dayanamadım neredeyse literatüre girecekmişsin dedim şaka yapıyor sandım ama gayet ciddi şaştım kaldım

Bende benim oğlum çok dinç doğdundan beri kafasını tutuyo erkenden dönmeye tepki vermeye başladı diye seviniyordum neler varmış maşallah

Bende benim oğlum çok dinç doğdundan beri kafasını tutuyo erkenden dönmeye tepki vermeye başladı diye seviniyordum neler varmış maşallah
Aynen öyle ya aslı varsa eğer kafa bulmadıysa bizimle maşallah nazar değmesin ama okurken gözlerime inanamadım biz daha anca aguluyoruz tam tur dönüyoruz emeklemeye çalışıyor üst üste dinlettiğim şarkıları tanıyıp tepki veriyor uzanıyor tutuyor sesiyle gülüp bana cilveler yapıyor hepsi bu

Aynen öyle inanması biraz güç geldi banada ama

Kızlar kontrolden geliyoruz 10gunde 80 gr cık almıs neden böyle oldu anlamadım :/ meyve sularını meyve pürelerini pekmez ve yogurdu tattırmaya baslamıstık. Yogurt alerji yapınca sebze corbasına geçtik simdilik tadımlık yagsız tuzsuz . Sütüm yetmiyor mu anlamadım ki geçtiğimiz ay 600 gr ondan önceki ayda 400 gr almıştı .

Canım açlıktan agliyormu bebeğin bi ara benim sütümde azaldı stoktan süt verince rahatlıyor du bi mama birşey versen anlarsın yetip yetmediğini

kizlar oruç tutan yadq tutmayan varmi ben tutuyorum fakat baya göğüslerim yumusuyo gun icinde ozellilkle oglrden sonra kizim 8 dr emip uyuyo ta sabaha goguslerimde biraz sertlik oluyo emzigede duskun degildi atarfi agzindan arada uyuyuncada hemen atardi simdi baya birakmiyo emzigi acaba sutum mu azaldi kesilirmi doymuyomu kafamda deli sorular tutmayayim diyorum ama cok birikmis borcum var 1 ramazan oldugu gibi duruyo zaten

Canim benim 100 gün var büyüğün hamileliği emzirmesi derken peşine hemen bu bebisin borçlarında eklendi oğlumda çok sütüm azaldı diye tutmuyorum şimdide Allah omur verirse kaza ederiz ama çocuklarımızın emzirme zamanı kısıtlı

Bu aylar için dr normal artık hareket arttı eskisi gibi bekleme demişti bizim de 3 Aydan sonra seninki gibi oldu çok az aldı mama başla dedi ama ben direndim dün pes ettim aldım ama yemiyor biberonu diliyle itiyor ama aynı zamanda da tadını merak edip yiyiyor aç belli geçen gün bisküvi ezip verdim öyle rahatladı ki bence huysuzsa ve uyumuyorsa o çocuk açtır ki bizimki öyle senin böyle birşey yoksa takma kafana

Mızırdanıyor genel olarak huysuz bi çocuk zaten geçtiğimiz ay güzel kilo aldıgındada aynıydı . Sürekli ilgi bekliyor tek bırakmaya gelmiyor . Uykusu fa gece 8 10 saat uyuyor aralarda emip geri uyuyı . Gündüz kimi zaman cok güzel uyuyo kimi zaman yarım saat uyuyup kalkıyo ama gayet keyıflı uyanıyo . İyi değilmi bunlar

Canım aç olup olmadığını en iyi sen anlarsın benim oğlumda çok huzursuz bi çocuk pek iyi hali yok ama açlık oldumu çok belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…