2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bişey sorabilir miyim... bebisleriniz seslendiginizde kafasını size ceviriyor mu.... Ne zamandır yapıyor bu hareketi..
Benim minnos bakmıyor sese tepki vermiyor işitme testi de normaldi... 3 ocak doğumlu.. çarşamba randevu aldım dr goturucem.. size de sormak istedim

Bizimki de sadece anne sütü aliyor. 5-6 günde bir yapiyordu ama düzene girdi tekrar. E ge r 9 güne falan çıksaydı sanirim fitil koyardım ben ya. Ne kadar 10 güne kadar normal olsada. 9 da fazla artik ya.
Bugün yaptı nihayet sırtına kadar bayram havasıyla kaka karşıladık ama yinede doktora götürüp takip ettiricem kabız değil çünkü

Bugün yaptı tam 10.gün normal püre şeklinde gün uzayıncada kaka katı olmasada yinede kabızlık olarak mı sayılıyor bunu duymamıştım götüreceğim doktorunu değiştirdim herşeye normal deyip ilaç karşıtı ama bencede çok uzun gazını yapsada kaka yok bezler hep çişli bende ilaç vermeye bayılmıyorum tabiki de sonuçta çocuğun sıkıntısı var bana göre şükür şimdilik fitilsiz atlattık

Kilo alımında sıkıntı olmamasına rağmen kaka yapmadığı için acaba bu çocuk aç mı diye eşimle birbirimizi markete giderken gaza getirdik ve hippin elma muz püresini aldık 4 aylık yazıyordu karşı olmama rağmen emzirdikten sonra verdim çay kaşığıyla yalana yalana bi yedi bi yedi dedik ki çocuk açmış gece yatmadan öncede emzirip verdim bakalım heralde doydu ya gece uyanmaz nerdeee yine sistematik şekilde iki saatte bir uyanıp emdi sanırım aç değilmiş ama kaka yaptı öğlene doğru artık püreden mi yoksa denk mi geldi bilmiyorum bu arada yayla çorbası yoğurt limon hep tattırdım kaşık ucuyla hepsini sevdi inşallah iştahlı bi bebek olur ama püre maceramızı doktora anlatmıycam muhtemelen tepki verir

canım doktor bize çok zorda kalmadıkça yani yolculukta falan olmadıkça o kavanoz mamalardan vermemizi, onun tadını alırsa evde yaptığımız püreleri yemeyeceğini söyledi. Aklında olsun.

Zamanını hatırlamıyorum ama uzun zamandır bakıyor tepki veriyor hatta birkaç gündür adına da bakıyor daha önce korkmadığı seslerden korkmaya başladı çıngırağının blendarın yüksek sesle konuşmadan korkuyor 12 Aralık doğumluyuz bizde

Allah Allah ilk kez işe yaramadi diye duyuyorum
Büyük oğlumda 3. Gün kesti akıntıyı ama bunda hiç bi işe yaramadı bende şaşırdım ama gerçek bu gün-de 5 6 kez üst değişiyoruz önlükler ağız mendilleri

Uykusuzluktan pert oldum artık hala uyku düzenimiz yok ve beklediğim migren ağrım da tuttu dün gece ilk defa mıkırdandığını duymamışım maşallah kocamda kış uykusuna yatmış gibi uyuyor buarada park beşik kullanıyorum benim oğlan sen tam tur dön beşikte yüzüstü kal kolu da beşikle yatak arasına girmiş kendini kurtaramıyor kafayı tam kaldıramıyor aklım çıktı dikkat edin aklınızda olsun arkadaşlar ben çok korktum ya uyanamasaudım diye yavrumda korkmuş babada horul horul uyuyor yastığı yüzüne basasım Geldi

Canım bizde aynı durumdayız son bi haftadır durmadan dönuyor yatakta . YuZustude uyudugu oluyor. Aklım cıkıyo benımde Allah korusun. Bizim baba da maşallah ev yıkılsa uyanmıyor . Allahtan ben çıta uyanıyorum . Yastıgı yüzüne basma fikri çok mantıklı geldi

Bazen çileden çıkartıyor beni adam ya ben değil o lohusa oldu hep zaten çok sinir oluyorum bu ara allahım korusun kuzularımızı ya iki avuç kurt var sanki hiç sırtının üstüne yatmasın uyku haliyle sen ne dönersin be evlat aldım bu gece kanepeyi açtım yanıma yatırdım ben biraz daha rahat uyuyayım diye yanımda bile dönmüş çocuk

Canım bence biraz fazla evham yapıyorsun artık büyüdüler kafalarını çeviriyorlar acidimi basıp bağırıyorlar bukadar evhamlanma sanada yazik:)

Canım bence biraz fazla evham yapıyorsun artık büyüdüler kafalarını çeviriyorlar acidimi basıp bağırıyorlar bukadar evhamlanma sanada yazik:)
Evet aslında çok haklısın hep yapmam dediğim ne varsa onu yapıyorum psikolojim bozuldu sanırım eksik mi yapıyorum uyuya mı kaldım hep iç sesimle cebelleşiyorum aynen banada yazık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…