- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.201
Demek bir yerden bakteri almış olmalı ondan başlıyor koku ama korkma zaten olacak bunlar ishal kabız olmasın yeterAynen bende anlamadım gitti bizde mama da ilaçda kullanım yok d vitamini gaz damlası sadece
Esim hic goturmek istemiyor doktora bisey olmaz diyo bende sıkıldim dedigin gibi kesin cikar biseyler de ek gidaya gecince duzelirler belkiBizde de koku başladı tekrar ve yeşil iki gündür canım ishal gibi tahlil versem kesin birşeyler çıkar ama o kadar ilaç kullandık değişmedi tekrar doktora gidersen bana da yaz canım sonucu inşallah birşey yoktur.
Benim oglumun olmuştu canım götürdük biz doktora krem verdi günde 2 defa onu sürdüm 3 günde geçti hemen dolama olmuş dedi doktor allah korusun ilerleyebilir götürün hastaneye çok geçmiş olsun dextrocin kremin adı da canımkızlar geçenlerde bebeginin ayak parmağı iltihap yapan bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadimkızimin ayak bas parmagi dun kizarmaya basladi bu gun hafif iltihapli biraz dokundum agladi baya ne yapmak lazim doktora goturmek gerekirmi
teşekkur ederim canım bizde goturelim ozaman kizariklik vardi dun bugun artmis neden olmus dolama baktim tirnak batmasi yok fakat tirnaga yakin et sertlesmisBenim oglumun olmuştu canım götürdük biz doktora krem verdi günde 2 defa onu sürdüm 3 günde geçti hemen dolama olmuş dedi doktor allah korusun ilerleyebilir götürün hastaneye çok geçmiş olsun dextrocin kremin adı da canım
bebegin aglamiyorsa keyfi yerindeyse bence sutun yegiyordur canim ben anlamiyorum bu saglikcilarin hemen mama ver demesini sutun yetmiyorsa bile once sutu artiracak tavsiyelerde bulunmalari lazim ayrica bebekler buyudukce ilk aylardaki gibi cok kilo almazlar kilo alimlari yavaslar tabi sen faha iyi bilirsin bebeginin durumunuMerhaba anneler. Bugün kontrol ve aşıniçin gittim. Kilo alımı normal sınırlarda ama ilk aylara bakarak çok düşmüş dedi hemşire. Hatta mama bile önerdi günde üç dört kez verebilirsin dedi. Ben de babası da minyon tipli. Bebeğimiz de öyle minyon tipli. Yapısal olabilir belki dedi. Ne yapsam bilemedim ya göğüslerim de azalma var sanki acaba yetmiyor mu. Ama çocuk aç olsa durmaz uyumaz ağlar gayet keyifli oluyor gaz yoksa. Çok kararsız kaldım ya ne yapayım sizce
Hic takma benm ki iki gun oldu bugnle yapmadi yaen dr gotrcm iste 4 aya grdik cocgmdegsti resmen napcm blmyrm cnm anlcnHaklısın yok alerji mi yok bakteri mi yok rotadan mı rotadansa ikinci doz ne olacak, her kakayı detaylı inceleme meselesi falan filan çıldıracağım sürece bırakmak lazım ateş ve huzursuzluk yoksa gitmeyeceğim artık
geçmiş olsun canımkızlar geçenlerde bebeginin ayak parmağı iltihap yapan bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadimkızimin ayak bas parmagi dun kizarmaya basladi bu gun hafif iltihapli biraz dokundum agladi baya ne yapmak lazim doktora goturmek gerekirmi
4.aydan itibaren kilo alımı düşüyor canım. biz salı günü 5 aylık olduk kontrolümüz haftaya ama evde kendi ölçümlerime göre 450-500 gram almış. ki ben neredeyse hep mama veriyorum. mama vermek kilo alımı için çözüm değil yani. bazı bebekler daha minyondur. aç olsa durmaz ağlar zaten. sen emzirmeye devam et. hiç başlama mamaya.Merhaba anneler. Bugün kontrol ve aşıniçin gittim. Kilo alımı normal sınırlarda ama ilk aylara bakarak çok düşmüş dedi hemşire. Hatta mama bile önerdi günde üç dört kez verebilirsin dedi. Ben de babası da minyon tipli. Bebeğimiz de öyle minyon tipli. Yapısal olabilir belki dedi. Ne yapsam bilemedim ya göğüslerim de azalma var sanki acaba yetmiyor mu. Ama çocuk aç olsa durmaz uyumaz ağlar gayet keyifli oluyor gaz yoksa. Çok kararsız kaldım ya ne yapayım sizce
sağol canim inslhgeçmiş olsun canıminşallah geçer hemencik
Zaten düşecek kilo alımı bizimde düştü doktor bir dahaki ay daha da düşecek hareketlendi ve büyüyor sınırların altına 2 ay üst üste düşmezse sıkıntı yok dedi kendinizi kiloyla şartlamayın dedi bence doğruda soyluyorMerhaba anneler. Bugün kontrol ve aşıniçin gittim. Kilo alımı normal sınırlarda ama ilk aylara bakarak çok düşmüş dedi hemşire. Hatta mama bile önerdi günde üç dört kez verebilirsin dedi. Ben de babası da minyon tipli. Bebeğimiz de öyle minyon tipli. Yapısal olabilir belki dedi. Ne yapsam bilemedim ya göğüslerim de azalma var sanki acaba yetmiyor mu. Ama çocuk aç olsa durmaz uyumaz ağlar gayet keyifli oluyor gaz yoksa. Çok kararsız kaldım ya ne yapayım sizce
Ek gıdaya geçince çoğu düzelmiş inşallah bizde de düzelirEsim hic goturmek istemiyor doktora bisey olmaz diyo bende sıkıldim dedigin gibi kesin cikar biseyler de ek gidaya gecince duzelirler belki
Bir ortası yok bizim ufaklıkların bizimde 5 kez falan yapıyorHic takma benm ki iki gun oldu bugnle yapmadi yaen dr gotrcm iste 4 aya grdik cocgmdegsti resmen napcm blmyrm cnm anlcn
Benm ki 2 gundr yapmyr bgn 3 gun oluyr dr gtcm cnmyaBir ortası yok bizim ufaklıkların bizimde 5 kez falan yapıyorHuzursuzluk oluyor mu peki bebişte yapamayınca
İnşallah yaparda gerek kalmaz canım gitmene. Burada zeytinyağı kulllanan arkadaşlar vardı denedin mi faydası olur belki.Benm ki 2 gundr yapmyr bgn 3 gun oluyr dr gtcm cnmya
Esime onu aldrip denicm bakalm eger olursa gtmem cnm arkdsmda ole yapms onun cocga kabızİnşallah yaparda gerek kalmaz canım gitmene. Burada zeytinyağı kulllanan arkadaşlar vardı denedin mi faydası olur belki.
Kaç aylık oldunuz canım kayısı suyu yapsan versen bir çay kaşığı o da işe yarayabilir yapanlar vardı kabızlık için bütün yaparda inşallah senin içinde rahat ederEsime onu aldrip denicm bakalm eger olursa gtmem cnm arkdsmda ole yapms onun cocga kabız
Cnm zeyrinyagi yapcm bakalmKaç aylık oldunuz canım kayısı suyu yapsan versen bir çay kaşığı o da işe yarayabilir yapanlar vardı kabızlık için bütün yaparda inşallah senin içinde rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?