• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebeğinize nemlendirici kullanıyormusunz? Ben banyo sonrası bebek yağı sürüyorum ancak yeterli gelmiyor önereceğiniz nemlendirici varmı

23 nisan oyuncak indirimi bekleyenler migros sanaldan dansçı beatboyu 153 TL'ye fisher price cd çaları 62 TL'ye aldım.

Bebeğinize nemlendirici kullanıyormusunz? Ben banyo sonrası bebek yağı sürüyorum ancak yeterli gelmiyor önereceğiniz nemlendirici varmı
mustela nemlendirici kullanıyoruz canm ama atopik dermatit olduğu için sürekli nemli tutan birşey kullanmamız gerekiyordu. Bir arkadaşım doğal vazelin önerdi onu kullanıyoruz. Kuruluğu baya rahatlattı. Aktardan aldık.

Kaç aylık oldunuz canım kayısı suyu yapsan versen bir çay kaşığı o da işe yarayabilir yapanlar vardı kabızlık için bütün yaparda inşallah senin içinde rahat eder
Cnm saglik ocgi fitil verdi yapti sukur cocgmda rahatladi sukur cok zor ya

teşekkur ederim canım bizde goturelim ozaman kizariklik vardi dun bugun artmis neden olmus dolama baktim tirnak batmasi yok fakat tirnaga yakin et sertlesmis
Neden oldugunu söylemedi bizde de tırnak batması yoktu kızarmş şişmişti birde yeşil akıntı gelmiş kurumuştu çok şükür geçti sizinde geçr inşallah

bebegin aglamiyorsa keyfi yerindeyse bence sutun yegiyordur canim ben anlamiyorum bu saglikcilarin hemen mama ver demesini sutun yetmiyorsa bile once sutu artiracak tavsiyelerde bulunmalari lazim ayrica bebekler buyudukce ilk aylardaki gibi cok kilo almazlar kilo alimlari yavaslar tabi sen faha iyi bilirsin bebeginin durumunu
4.aydan itibaren kilo alımı düşüyor canım. biz salı günü 5 aylık olduk kontrolümüz haftaya ama evde kendi ölçümlerime göre 450-500 gram almış. ki ben neredeyse hep mama veriyorum. mama vermek kilo alımı için çözüm değil yani. bazı bebekler daha minyondur. aç olsa durmaz ağlar zaten. sen emzirmeye devam et. hiç başlama mamaya.
Zaten düşecek kilo alımı bizimde düştü doktor bir dahaki ay daha da düşecek hareketlendi ve büyüyor sınırların altına 2 ay üst üste düşmezse sıkıntı yok dedi kendinizi kiloyla şartlamayın dedi bence doğruda soyluyor
İçimi rahatlattınız ya çok teşekkür ederim dünden beri kafayı yiyorum neden böyle oldu napsam diye 😭 çocuk neşeli duruyor oyun halısı aldıktan sonra çok hareketlendi. Hemşireye gelişiminde sıkıntı var mı diyorum yok diyor. Bence de sadece Kiloya bakarak değerlendirme yapmak yanlış. Hem ben hem eşim minyon tipli. Çocuk da öyle ve hareketli. Yetmediğini

Neden oldugunu söylemedi bizde de tırnak batması yoktu kızarmş şişmişti birde yeşil akıntı gelmiş kurumuştu çok şükür geçti sizinde geçr inşallah
bizde oyle yaa 😔 akinti yok.aksam biraz elledim azicik cikti bu gun goturemedik yarinda resmi tatil sonrada hafta sonu sanirim pazartesi de tatil.saliya kaldi dr işi😔

İçimi rahatlattınız ya çok teşekkür ederim dünden beri kafayı yiyorum neden böyle oldu napsam diye 😭 çocuk neşeli duruyor oyun halısı aldıktan sonra çok hareketlendi. Hemşireye gelişiminde sıkıntı var mı diyorum yok diyor. Bence de sadece Kiloya bakarak değerlendirme yapmak yanlış. Hem ben hem eşim minyon tipli. Çocuk da öyle ve hareketli. Yetmediğini
siz minyonsaniz cocukda minyon olacak hemen mama nedir yani benim oglan bebekliginden beri yasitlarindan onde yasinin hateletini yapiyor ama buyik durdugu icin herkes kocaman cocuksun falan filan diyor atkadaşlarida hep ufak uzuluyodum bi gun bi toplantida baktim arkadaslarinin annesi babasi ufak biz iri yari dedim armut dibine dusuyo bidaha uzuedim 🤣

Kızlar ben de giremiyorum hem baby hem ev işleri derken. 4 buçuk aylık olduk vegafron kan ilacına başlatmıştı sağlık ocağı bir gün verdim karnı ağrıdı bebeğimin ona bağladım vermedim sonra doktorumuza danıştık kansızlık çok yaygın verin dedi dün verdim bugün omzumdan inmiyor baby ağlıyor inliyor durmadan. Sabahtan beri evi turluyoruz aç açına uyudu yavrum. Ayaklarına sıcak su koydum belki karnı rahatlar diye. Uyanınca napıcam bilmiyorum omuzdan inince ağlıyor. Hangi kan ilacını kullanıyorsunuz değistirsem sorun çözülür mü? Eşim hiç kullanma safsata bunlar küçücük bebeğe durduk yere ilaç veriyorlar diyor bir yandan ona da katılıyorum

. Ben kullanmıyorum bir kez verdim kusa kusa bitti yavrum kan tahlili yaptırdım kan degeri normal çıktı Bi tandıgım ne kızında ne oglun da kullanmamış çok şükür saglıklı sıhhatli çocukları var bence gereksiz yere kullandırıyorlar. İlaçların içinde ne oldugunu bilmiyoruz

kızlar kuzum grip oldu çok brnu tikali ve akıyor geriye doğruda cok dolu ablasndan bulasti.surekli ağlıyo az emiyo.😞ne yapsam rahatlar .ihlamur verilir mi ki?4.ay kontrolü icin randevumuz yarındı beklesemmi yarını.

kızlar kuzum grip oldu çok brnu tikali ve akıyor geriye doğruda cok dolu ablasndan bulasti.surekli ağlıyo az emiyo.😞ne yapsam rahatlar .ihlamur verilir mi ki?4.ay kontrolü icin randevumuz yarındı beklesemmi yarını.
Nefes anlamıyordur ki emsin kuzum benim bence götür doktora hem asi yapmayalım derler hastayken bilemiyorum

Kızlar serum fizyolojıkle burnu yıkarken cogu zaman diğer burun deliğindsn geri akmıyo sanki yutuyo gibi oluyo hırıltı baslıyo bogazında. Ben mi beceremıyorum acaba gayette hzlı tazzıklı yapıyorum ama. Zaten ağlaya ağlaya yaptırmıyor baska çaresi yokmu bu burun açmanın

Kızlar serum fizyolojıkle burnu yıkarken cogu zaman diğer burun deliğindsn geri akmıyo sanki yutuyo gibi oluyo hırıltı baslıyo bogazında. Ben mi beceremıyorum acaba gayette hzlı tazzıklı yapıyorum ama. Zaten ağlaya ağlaya yaptırmıyor baska çaresi yokmu bu burun açmanın
Sprey kullanın. Serum fizyolojik damlatana kadar bizim canımız çıkıyor. Sprey aldim daha etkili hemde.

Ya bu oyun halısını nasil temizliyorsunuz? Çıkartilip makineye de atilmiyor galiba baktım da.

Sprey kullanın. Serum fizyolojik damlatana kadar bizim canımız çıkıyor. Sprey aldim daha etkili hemde.
Markası ne spreyin? Gerçekten bayılıcam artık o kadar daraldım 10 gundür tam iyileşti diyorum tekrar bi hırıltı haftada 2 doktora gidiyoruz yok yok yok. Bundan önckei doktorumuz nasatol sprey yazmıştı aslında var onu kullanabılırım

Back