• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizde de koku başladı tekrar ve yeşil iki gündür canım ishal gibi tahlil versem kesin birşeyler çıkar ama o kadar ilaç kullandık değişmedi tekrar doktora gidersen bana da yaz canım sonucu inşallah birşey yoktur.
Esim hic goturmek istemiyor doktora bisey olmaz diyo bende sıkıldim dedigin gibi kesin cikar biseyler de ek gidaya gecince duzelirler belki

kızlar geçenlerde bebeginin ayak parmağı iltihap yapan bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim😔kızimin ayak bas parmagi dun kizarmaya basladi bu gun hafif iltihapli biraz dokundum agladi baya ne yapmak lazim doktora goturmek gerekirmi

Merhaba anneler. Bugün kontrol ve aşıniçin gittim. Kilo alımı normal sınırlarda ama ilk aylara bakarak çok düşmüş dedi hemşire. Hatta mama bile önerdi günde üç dört kez verebilirsin dedi. Ben de babası da minyon tipli. Bebeğimiz de öyle minyon tipli. Yapısal olabilir belki dedi. Ne yapsam bilemedim ya göğüslerim de azalma var sanki acaba yetmiyor mu. Ama çocuk aç olsa durmaz uyumaz ağlar gayet keyifli oluyor gaz yoksa. Çok kararsız kaldım ya ne yapayım sizce

kızlar geçenlerde bebeginin ayak parmağı iltihap yapan bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim😔kızimin ayak bas parmagi dun kizarmaya basladi bu gun hafif iltihapli biraz dokundum agladi baya ne yapmak lazim doktora goturmek gerekirmi
Benim oglumun olmuştu canım götürdük biz doktora krem verdi günde 2 defa onu sürdüm 3 günde geçti hemen dolama olmuş dedi doktor allah korusun ilerleyebilir götürün hastaneye çok geçmiş olsun dextrocin kremin adı da canım

Süt konusu büyük ölçüde psikolojik sağlık ocağndaki hemşire sana bişey önerecek yetkide değil çocuk doktorun tavsiye etmeden adım atma bence , sütün yetmese bebek ağlar huzursuz olur keyfi yerindeyse durduk yerde anne sütünden vazgeçme bence , bendede zaman zaman azalma oluyor yeşillik tüketip bol bol su iç uykuna dikkat et ve yetiyormu diye düşünme zaten ek gıdaya az kaldı bence çok gerekli değilse doktor tavsiye etmiyorsa hemşirenin fikrine bakma bazen doktor bile ne dediğini bilmeden konuşuyor bana ilk önce doktor mama ver mutlaka vermen gerekiyor dedi ben vermek istemedim bir iki gün denedm kabız yaptı sonrasında vermedim bir sonrakş ay doktora gidince mama işini napsam dedim ne maması anne sütü varken ve bebeğine yetmişken nerden çıkardın bunu dedi mama kesinlikle verme dedi , doktor bile bazen saçmalıyor , sen sütüne güven

Benim oglumun olmuştu canım götürdük biz doktora krem verdi günde 2 defa onu sürdüm 3 günde geçti hemen dolama olmuş dedi doktor allah korusun ilerleyebilir götürün hastaneye çok geçmiş olsun dextrocin kremin adı da canım
teşekkur ederim canım bizde goturelim ozaman kizariklik vardi dun bugun artmis neden olmus dolama baktim tirnak batmasi yok fakat tirnaga yakin et sertlesmis

Merhaba anneler. Bugün kontrol ve aşıniçin gittim. Kilo alımı normal sınırlarda ama ilk aylara bakarak çok düşmüş dedi hemşire. Hatta mama bile önerdi günde üç dört kez verebilirsin dedi. Ben de babası da minyon tipli. Bebeğimiz de öyle minyon tipli. Yapısal olabilir belki dedi. Ne yapsam bilemedim ya göğüslerim de azalma var sanki acaba yetmiyor mu. Ama çocuk aç olsa durmaz uyumaz ağlar gayet keyifli oluyor gaz yoksa. Çok kararsız kaldım ya ne yapayım sizce
bebegin aglamiyorsa keyfi yerindeyse bence sutun yegiyordur canim ben anlamiyorum bu saglikcilarin hemen mama ver demesini sutun yetmiyorsa bile once sutu artiracak tavsiyelerde bulunmalari lazim ayrica bebekler buyudukce ilk aylardaki gibi cok kilo almazlar kilo alimlari yavaslar tabi sen faha iyi bilirsin bebeginin durumunu

Haklısın yok alerji mi yok bakteri mi yok rotadan mı rotadansa ikinci doz ne olacak, her kakayı detaylı inceleme meselesi falan filan çıldıracağım sürece bırakmak lazım ateş ve huzursuzluk yoksa gitmeyeceğim artık
Hic takma benm ki iki gun oldu bugnle yapmadi yaen dr gotrcm iste 4 aya grdik cocgmdegsti resmen napcm blmyrm cnm anlcn

geçmiş olsun canım:( inşallah geçer hemencik

4.aydan itibaren kilo alımı düşüyor canım. biz salı günü 5 aylık olduk kontrolümüz haftaya ama evde kendi ölçümlerime göre 450-500 gram almış. ki ben neredeyse hep mama veriyorum. mama vermek kilo alımı için çözüm değil yani. bazı bebekler daha minyondur. aç olsa durmaz ağlar zaten. sen emzirmeye devam et. hiç başlama mamaya.

Zaten düşecek kilo alımı bizimde düştü doktor bir dahaki ay daha da düşecek hareketlendi ve büyüyor sınırların altına 2 ay üst üste düşmezse sıkıntı yok dedi kendinizi kiloyla şartlamayın dedi bence doğruda soyluyor

Back