- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.121
Cok sagol canim bi bakayim ben deCanım kızımında çok akıyordu salyası kehribar kolye aldım baya azaldı artı kusması da azaldı ya büyüyor ondan ya da kolyeden bilemiyorum birde ben gece çıkarıyorum kolyeyi sabah takmayı unutmuşum baya huysuzdu sonradan taktım sanki huysuzluğu geçti acaba dişten dolayı ve kolye iyi mi geldi 2 haftadır kullanıyorum bi araştır istersen
Evet ben oyle yapiorm cnmYa bu sideferi sulandırdıktan sonra buzdolabında mi saklaniyor.dışında öyle yaziyor
Bende koydm dolaba. Kaç damla veriyorsunEvet ben oyle yapiorm cnm
Bebek kac kilo iseo kadar veriliyor cnm biz 6 damla ile basladik suan7 damla olduBende koydm dolaba. Kaç damla veriyorsun
Bize 7 damla dedi doktorumuz. 7500 gramiz. Anladim canmBebek kac kilo iseo kadar veriliyor cnm biz 6 damla ile basladik suan7 damla oldu
Cnm ya bizim mukus da devam ediyor bide yanina koku eklendi sinir oldum kaka takip etmeyi. Heralde bi tahlil daha yaptircamBizde de atopik dermatit vardı inek sütü alerjisi denildi kandan alerji testi bakıldı yumurta ve süt için sonra çıkmadı sma kakamız hepmukuslu günde en az 3 kez kaka yapıyor buda besin alerjisinden olabilir denildi. Şaştım iyice☺
Bizde de koku başladı tekrar ve yeşil iki gündür canım ishal gibi tahlil versem kesin birşeyler çıkar ama o kadar ilaç kullandık değişmedi tekrar doktora gidersen bana da yaz canım sonucu inşallah birşey yoktur.Cnm ya bizim mukus da devam ediyor bide yanina koku eklendi sinir oldum kaka takip etmeyi. Heralde bi tahlil daha yaptircam
ben kullanmıyorum. ama kullanmak istersen değiştirebilirsin bence canm. neticede her gün kullanacak karın ağrısı ondan kaynaklanıyorsa sıkıntı yaratır.Kızlar ben de giremiyorum hem baby hem ev işleri derken. 4 buçuk aylık olduk vegafron kan ilacına başlatmıştı sağlık ocağı bir gün verdim karnı ağrıdı bebeğimin ona bağladım vermedim sonra doktorumuza danıştık kansızlık çok yaygın verin dedi dün verdim bugün omzumdan inmiyor baby ağlıyor inliyor durmadan. Sabahtan beri evi turluyoruz aç açına uyudu yavrum. Ayaklarına sıcak su koydum belki karnı rahatlar diye. Uyanınca napıcam bilmiyorum omuzdan inince ağlıyor. Hangi kan ilacını kullanıyorsunuz değistirsem sorun çözülür mü? Eşim hiç kullanma safsata bunlar küçücük bebeğe durduk yere ilaç veriyorlar diyor bir yandan ona da katılıyorum
Her gün böyle kıvranacaksa bebeğim ben de 9.ayda başlayacağımdanone hazır hemde çikolatalıbüyük konuşmayayım ama okadr küçük bebeğe onlar verilir mı.şekerli bir şey elimden geldiğince taddırmamaya çalışacağım yogurtta evde mayalarım en fazla gerekirse hipp, bebelac mılupa vs küçük kavanozlardan veririm dısarıda.bebeklere paket gıda ben doğru bulmuyorum
bızımde dogunca güzeldi saçlarınız ama artık segrekleşti zaten konak temizlemekten döküldü saçları ☺
Kan ilacı konusunda bende kararsızım.9aylıkken tam kan yapılıyor gerekirse ozmn mı kullansam acaba bılemedım
Hayır canım bu demir takviyesi kansızlık için.
Gecmis olsun canim cok sukur sorunsuz atlatmissinizDün 4 aylık aşısını olduk kızlar bir sorun olmadı şükürler olsun
Sidefer mi kullanıyorsun canım bebisimle kabızlık karın ağrısı falan yaptı mıEvet ben oyle yapiorm cnm
gecmis olsuncanim toza mi alerjisi var muhtemelen oyledir battaniye hali pelus polar orgu kaldirman hepa filtreli iyi bi supurge alman ve hergun supurup silmen lazim ozaman tekrarlamiyor biz oyle rahat ettik az dikkat etmeyelim hemen oksuruk basliyor kucukken polen zamani disarda maske ile dolasti 9 yasinda suanKızlar bahsetmiştim bebegımın burnu tıkalı balgamı var diye antibiyotiğe rağmen 1 hafta oldu düzelmedi haftasonu hep acile götürdüm korktum ciğere inmesinden temiz dediler hava verdiler gönderdiler . Bugun doktoruna götürdüm hırıltısı cok dedi hava vericem günde 4 kez hava makinesi aldık . Doktor tamamen alerjık diyor canım cok sıkkın . Hala iyileşemedi cocuk . Dua eder misniz bizim icinde insaallah cabucak atlatırız bronşit olmadan .
Cnm onu nasıl anlaşıldı çünkü bana söylenen 2 yaş altı yapılan testler gerçek sonuç vermediği süt allerjisi var dermatit var denildi deneme yanılmayla anlaşıldı ama kesin değil tabi belki başka birşeye allerjisi vardır şuan bilmyorum siz test mi yaptınız ???Sut alerjisinden suphelenmistik alerji bolumune gittik cikmadi sukur atopik dermatiti var o yuzden yogurt verdim sizinki sut alerjisi mi
Sağol canımGecmis olsun canim cok sukur sorunsuz atlatmissiniz
Geçmiş olsun canım üzülme geçer inşallah yaKızlar bahsetmiştim bebegımın burnu tıkalı balgamı var diye antibiyotiğe rağmen 1 hafta oldu düzelmedi haftasonu hep acile götürdüm korktum ciğere inmesinden temiz dediler hava verdiler gönderdiler . Bugun doktoruna götürdüm hırıltısı cok dedi hava vericem günde 4 kez hava makinesi aldık . Doktor tamamen alerjık diyor canım cok sıkkın . Hala iyileşemedi cocuk . Dua eder misniz bizim icinde insaallah cabucak atlatırız bronşit olmadan .
Valla canim nasil anlasildi bilmiyorum bende doktora dedim 2 yas alti cikmaz diye bilmiyorum ki normal bir jan aldilar besin alerjiside yok dedi inek sutu alerjisinin en onemli belirtisi kakada kanmis o yuzden hic ustunde durmadi hatta mukus var dedim onemli degil dedi sadece atopik dermatiti var dedi onun icinde surekli nemlendirici kullan dedi ama sanki doktor hakli cikti yogurt verdim bir sorun olmadi insallahhhh sizinde yokturCnm onu nasıl anlaşıldı çünkü bana söylenen 2 yaş altı yapılan testler gerçek sonuç vermediği süt allerjisi var dermatit var denildi deneme yanılmayla anlaşıldı ama kesin değil tabi belki başka birşeye allerjisi vardır şuan bilmyorum siz test mi yaptınız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?