2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cok sagol canim bi bakayim ben de

Cnm ya bizim mukus da devam ediyor bide yanina koku eklendi sinir oldum kaka takip etmeyi. Heralde bi tahlil daha yaptircam

Cnm ya bizim mukus da devam ediyor bide yanina koku eklendi sinir oldum kaka takip etmeyi. Heralde bi tahlil daha yaptircam
Bizde de koku başladı tekrar ve yeşil iki gündür canım ishal gibi tahlil versem kesin birşeyler çıkar ama o kadar ilaç kullandık değişmedi tekrar doktora gidersen bana da yaz canım sonucu inşallah birşey yoktur.

ben kullanmıyorum. ama kullanmak istersen değiştirebilirsin bence canm. neticede her gün kullanacak karın ağrısı ondan kaynaklanıyorsa sıkıntı yaratır.

Her gün böyle kıvranacaksa bebeğim ben de 9.ayda başlayacağım

Kızlar bahsetmiştim bebegımın burnu tıkalı balgamı var diye antibiyotiğe rağmen 1 hafta oldu düzelmedi haftasonu hep acile götürdüm korktum ciğere inmesinden temiz dediler hava verdiler gönderdiler . Bugun doktoruna götürdüm hırıltısı cok dedi hava vericem günde 4 kez hava makinesi aldık . Doktor tamamen alerjık diyor canım cok sıkkın . Hala iyileşemedi cocuk . Dua eder misniz bizim icinde insaallah cabucak atlatırız bronşit olmadan .

g gecmis olsuncanim toza mi alerjisi var muhtemelen oyledir battaniye hali pelus polar orgu kaldirman hepa filtreli iyi bi supurge alman ve hergun supurup silmen lazim ozaman tekrarlamiyor biz oyle rahat ettik az dikkat etmeyelim hemen oksuruk basliyor kucukken polen zamani disarda maske ile dolasti 9 yasinda suan

Sut alerjisinden suphelenmistik alerji bolumune gittik cikmadi sukur atopik dermatiti var o yuzden yogurt verdim sizinki sut alerjisi mi
Cnm onu nasıl anlaşıldı çünkü bana söylenen 2 yaş altı yapılan testler gerçek sonuç vermediği süt allerjisi var dermatit var denildi deneme yanılmayla anlaşıldı ama kesin değil tabi belki başka birşeye allerjisi vardır şuan bilmyorum siz test mi yaptınız ???

Geçmiş olsun canım üzülme geçer inşallah ya

Valla canim nasil anlasildi bilmiyorum bende doktora dedim 2 yas alti cikmaz diye bilmiyorum ki normal bir jan aldilar besin alerjiside yok dedi inek sutu alerjisinin en onemli belirtisi kakada kanmis o yuzden hic ustunde durmadi hatta mukus var dedim onemli degil dedi sadece atopik dermatiti var dedi onun icinde surekli nemlendirici kullan dedi ama sanki doktor hakli cikti yogurt verdim bir sorun olmadi insallahhhh sizinde yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…