- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.141
Hayir cnm hic bsey yapmadi cok sukur kiSidefer mi kullanıyorsun canım bebisimle kabızlık karın ağrısı falan yaptı mı
Cnm inş tez zamanda düzelir o allerjik olayını biz sürekli yaşıyoruz doğduğu günden beridir hırıltısı vardı sonra bronşiolit oldu 3 kez ve hiç geçmedi dr allerjik bir bebek diyo yanı neye allerjisi olduğu belli değil süt denildi ilk ay ama ben de biliyorum toza mı allerjisi var başka birşeyler mi belli değil bunu anlamak için 2 yaşında olması gerekiyormuş dikkat et dedi ben de evde halıyı kaldırdım yatak odasında tül perdeyi kaldırdım daha az toz olsun diye ama şunu fark ettim oda havasız kaldı mı hızlı hızlı nefes alıyor odayı sürekli havalandır bak bizim hala hırıltı var geçmiyor ve inanır mısın 10 gün bazen haftada bir dr gidiyoruz ciğeri dinletmeye inş en yakın zaman da hepimizin sağlıklı bir şekilde olurlarKızlar bahsetmiştim bebegımın burnu tıkalı balgamı var diye antibiyotiğe rağmen 1 hafta oldu düzelmedi haftasonu hep acile götürdüm korktum ciğere inmesinden temiz dediler hava verdiler gönderdiler . Bugun doktoruna götürdüm hırıltısı cok dedi hava vericem günde 4 kez hava makinesi aldık . Doktor tamamen alerjık diyor canım cok sıkkın . Hala iyileşemedi cocuk . Dua eder misniz bizim icinde insaallah cabucak atlatırız bronşit olmadan .
Valla cnm oğlum sanırım allerjik bir bebek çünkü doğduğu günden beridir hırıltısı var aşırı gazlı muskusku kaka birde 3 kez bronşiolit geçirmiş olması onu gösteriyor geçen ay rota aşısı yaptırdık acayip reaksiyon gösterdi düşün ben 3/5 ay boyunca süt ürünlerini içmedim yenemedim ama tereyağı margarin çikolata yedim hiç kakada kan olmamıştı ama o aşıdan sonra 3 kez kan gördüm tahlil yaptık pek birşey yok dedi ishal oldu bir aya yakın ara ara hala oluyor ben de biliyorum ama allerji doktoruna götürecem iyi bi tane buldum ama çok pahallı ya sadece muayenesi 400 tl tahliller hariç o nedenle başka bir dr arıyorum şimdiValla canim nasil anlasildi bilmiyorum bende doktora dedim 2 yas alti cikmaz diye bilmiyorum ki normal bir jan aldilar besin alerjiside yok dedi inek sutu alerjisinin en onemli belirtisi kakada kanmis o yuzden hic ustunde durmadi hatta mukus var dedim onemli degil dedi sadece atopik dermatiti var dedi onun icinde surekli nemlendirici kullan dedi ama sanki doktor hakli cikti yogurt verdim bir sorun olmadi insallahhhh sizinde yoktur
Oki cnm o d vtmni kc damla veryrsnHayır canım bu demir takviyesi kansızlık için.
Biliyorum canim sen cok zor gunler gecirdin insallahhh iyi bir doktor bulursun ama muhakkak alerji doktoruna gotur bizde bronsiolit olduk inan hala hiriltisi var ama ne bileyim doktor alerjisi yok dediValla cnm oğlum sanırım allerjik bir bebek çünkü doğduğu günden beridir hırıltısı var aşırı gazlı muskusku kaka birde 3 kez bronşiolit geçirmiş olması onu gösteriyor geçen ay rota aşısı yaptırdık acayip reaksiyon gösterdi düşün ben 3/5 ay boyunca süt ürünlerini içmedim yenemedim ama tereyağı margarin çikolata yedim hiç kakada kan olmamıştı ama o aşıdan sonra 3 kez kan gördüm tahlil yaptık pek birşey yok dedi ishal oldu bir aya yakın ara ara hala oluyor ben de biliyorum ama allerji doktoruna götürecem iyi bi tane buldum ama çok pahallı ya sadece muayenesi 400 tl tahliller hariç o nedenle başka bir dr arıyorum şimdi
Yok demişse endişe etme ozmaan inş yoktur bizim için kaç dr allerjisi var dedi bilmiyorum İnan ben de şaştım kaldım tozdan korumaya çalışıyorum elimden geldiğince başarılı oluyor muyum bilmyorum halıyı bile kaldırdım şöyle bir durum var kış bitti rahatladım diyordum geçen bir dr dinledim orda allerjik bebekleri sıcakta çok etkiliyor yine tıkanabiliyorlar dedi ben şok oldumBiliyorum canim sen cok zor gunler gecirdin insallahhh iyi bir doktor bulursun ama muhakkak alerji doktoruna gotur bizde bronsiolit olduk inan hala hiriltisi var ama ne bileyim doktor alerjisi yok dedi
Canim sana bunu fiyen doktorlar alerji doktorumuydu cunku bsnada normal cocuk doktoru inek sutu alerjisi var dedi hatta alerji icin raporlu mama bile yazdi ya hemen kotu dusunme ben inaniyorumki yaz gelince rahatliyacaksinizYok demişse endişe etme ozmaan inş yoktur bizim için kaç dr allerjisi var dedi bilmiyorum İnan ben de şaştım kaldım tozdan korumaya çalışıyorum elimden geldiğince başarılı oluyor muyum bilmyorum halıyı bile kaldırdım şöyle bir durum var kış bitti rahatladım diyordum geçen bir dr dinledim orda allerjik bebekleri sıcakta çok etkiliyor yine tıkanabiliyorlar dedi ben şok oldum
Neye alerjısı var bılmıyoruz ki . 1 yasından önce yapılmıyor diye bılıyorum kendı doktoruna goturucem bakalım o ne diyecek .g
gecmis olsuncanim toza mi alerjisi var muhtemelen oyledir battaniye hali pelus polar orgu kaldirman hepa filtreli iyi bi supurge alman ve hergun supurup silmen lazim ozaman tekrarlamiyor biz oyle rahat ettik az dikkat etmeyelim hemen oksuruk basliyor kucukken polen zamani disarda maske ile dolasti 9 yasinda suan
Canım devlette yaptırdık biz testi çocuk doktoruna anlattık durumu bir hafta beklerseniz sonucu yapalım dedi testi onlarda başka labaratuvara gönderiyormuş. Ama sadece inek sütü ve yumurta bakılır kandan küçük olduğu için dedi ikisine bakıldı birşey çıkmadı.bence bir devlete git ben birazda abartarak anlattım doktoraValla cnm oğlum sanırım allerjik bir bebek çünkü doğduğu günden beridir hırıltısı var aşırı gazlı muskusku kaka birde 3 kez bronşiolit geçirmiş olması onu gösteriyor geçen ay rota aşısı yaptırdık acayip reaksiyon gösterdi düşün ben 3/5 ay boyunca süt ürünlerini içmedim yenemedim ama tereyağı margarin çikolata yedim hiç kakada kan olmamıştı ama o aşıdan sonra 3 kez kan gördüm tahlil yaptık pek birşey yok dedi ishal oldu bir aya yakın ara ara hala oluyor ben de biliyorum ama allerji doktoruna götürecem iyi bi tane buldum ama çok pahallı ya sadece muayenesi 400 tl tahliller hariç o nedenle başka bir dr arıyorum şimdi
Çocuk dr demişti cnm hatta kes bakalım geçecek mi demişti kesmiştim ama nedenle gazı ve mukuslu kakası hiç bitmedi hırıltısı da hep vardı üstüne o hastalıkları geçirince akla ilk o geliyor bir de aşıdan sonra da böyle olunca artık allerjik olduğunu düşünüyorum ben de ama inş değildir keşke olmasa biz de rahat etsek azıcık ne olurdu sanki bazen diyorlar ki saha kötüsü var şükret diye gerçekten şükrediyorum hamdolsun tedavisi var ama şunu da düşünmüyor değilim neden sağlıklı çocuklar da var hiç hastalanmamış onlar gibi de olabilirdi diye ne diyeyim rabbim korusun yavrularımızıCanim sana bunu fiyen doktorlar alerji doktorumuydu cunku bsnada normal cocuk doktoru inek sutu alerjisi var dedi hatta alerji icin raporlu mama bile yazdi ya hemen kotu dusunme ben inaniyorumki yaz gelince rahatliyacaksiniz
Hadi ya sizinde mi bitmek bilmeyen ishal ve kan geldi ???derler ki kan olur kaka da ama aşıdan sonra oldu bizim öncesi yoktu hiç ahhh keşke olmasa nerde o günler ben tozlu ortamda aşırı siğara içlen ortamda tıkanırım belki oğlum da bana benzedi bilmiyorum ki ama iki gecedir yine hızlı hızlı nefes alıyor ben de büyük odaya getirip orda yatırıyorum biraz daha rahatlıyor sanki tozdan mı acaba tıkanması yatak odamız halıferexliCanım devlette yaptırdık biz testi çocuk doktoruna anlattık durumu bir hafta beklerseniz sonucu yapalım dedi testi onlarda başka labaratuvara gönderiyormuş. Ama sadece inek sütü ve yumurta bakılır kandan küçük olduğu için dedi ikisine bakıldı birşey çıkmadı.bence bir devlete git ben birazda abartarak anlattım doktorarotadan sonra bizde aynısını yaşadık ama amip kisti çıktı kakada belki sizde de yoktur alerji
Bir puf günde. Ocean benimkiOki cnm o d vtmni kc damla veryrsn
Canim oyle dusunme beterin beteri var sen daha sagliklilara degilde daha kotu durumda olanlari dusun hallinize sukredersin rabbim bizi beyerinden korusunÇocuk dr demişti cnm hatta kes bakalım geçecek mi demişti kesmiştim ama nedenle gazı ve mukuslu kakası hiç bitmedi hırıltısı da hep vardı üstüne o hastalıkları geçirince akla ilk o geliyor bir de aşıdan sonra da böyle olunca artık allerjik olduğunu düşünüyorum ben de ama inş değildir keşke olmasa biz de rahat etsek azıcık ne olurdu sanki bazen diyorlar ki saha kötüsü var şükret diye gerçekten şükrediyorum hamdolsun tedavisi var ama şunu da düşünmüyor değilim neden sağlıklı çocuklar da var hiç hastalanmamış onlar gibi de olabilirdi diye ne diyeyim rabbim korusun yavrularımızı
Hadi ya sizinde mi bitmek bilmeyen ishal ve kan geldi ???derler ki kan olur kaka da ama aşıdan sonra oldu bizim öncesi yoktu hiç ahhh keşke olmasa nerde o günler ben tozlu ortamda aşırı siğara içlen ortamda tıkanırım belki oğlum da bana benzedi bilmiyorum ki ama iki gecedir yine hızlı hızlı nefes alıyor ben de büyük odaya getirip orda yatırıyorum biraz daha rahatlıyor sanki tozdan mı acaba tıkanması yatak odamız halıferexli
Yok kuZum zaten şükrediyorum dedim ya hamdolsun diye ama sağlıklı da olabilirlerdi neden biz diye sorgulamam asla olabilirdi sadece nasip böyleymiş allahım daha kötüsünü yaşatmasın hiç birimizeCanim oyle dusunme beterin beteri var sen daha sagliklilara degilde daha kotu durumda olanlari dusun hallinize sukredersin rabbim bizi beyerinden korusun
Hadi ya sizinde mi bitmek bilmeyen ishal ve kan geldi ???derler ki kan olur kaka da ama aşıdan sonra oldu bizim öncesi yoktu hiç ahhh keşke olmasa nerde o günler ben tozlu ortamda aşırı siğara içlen ortamda tıkanırım belki oğlum da bana benzedi bilmiyorum ki ama iki gecedir yine hızlı hızlı nefes alıyor ben de büyük odaya getirip orda yatırıyorum biraz daha rahatlıyor sanki tozdan mı acaba tıkanması yatak odamız halıferexli
Hadi ya inş bizim de çıkmaz ben bi ara götürmeyi istiyorum allerji bölümüne işte erken sonuç doğru çıkmaz diye götürmedim şuan nem ölçer var nemi iyi görünüyor odanın ama yine de hızlı hızlı nefes alıyor anlamadım gitti ama kanaatimce toza allerjisi var gibi geliyorCanım buhar makinası iyi geliyor kızımda neler yaşadık o öksürükten, hırıltıdan hastanelerde yattık astım denildi reflü denildi alerji denildi en son Hacettepe çocuk alerjiye götürdük hiçbirlerim alerji çıkmadı kameralarla burnundan girildi ciğerlere bile bakıldı ama boğazda bir mikrop yerleşmiş o nemsiz ortamda harekete geçiyormuş hep buhar makinası çalıştırdık içini ferah tut
Büyüdükçe güçlenecekler canım. Anneler bilir bebeği için en iyisini neye tepki verdiğini.Ek gıdaya geçince de netleşir alerjisi gözjemterek anlayacağız biraz da. Çok şükür bunlar geçici sıkıntılar Allah başka sıkıntı vermesin yavrularımıza.Hadi ya inş bizim de çıkmaz ben bi ara götürmeyi istiyorum allerji bölümüne işte erken sonuç doğru çıkmaz diye götürmedim şuan nem ölçer var nemi iyi görünüyor odanın ama yine de hızlı hızlı nefes alıyor anlamadım gitti ama kanaatimce toza allerjisi var gibi geliyor
Aynen cnm 2 yaş sonrası geçiyor demişti dr valla anne olmadan önce çok rahat yaşamışım diyorum annelik zor dedikleri bu aşama olarak sanırım yoksa uykusuz kalmışım aç kalmışım hiç önemli değil kalayım yeter ki kuZum iyi olsun diyorum şunu da biliyorum ki hasta ola ola düşe kalka büyüyecekler bunu ilk zamanlar kabullenmek zordu şuan bunun farkındayım rabbiö onları bize bizi de onlara bağışlasın ve hepimize sağlıklı yaşlanmayı nasip etsinBüyüdükçe güçlenecekler canım. Anneler bilir bebeği için en iyisini neye tepki verdiğini.Ek gıdaya geçince de netleşir alerjisi gözjemterek anlayacağız biraz da. Çok şükür bunlar geçici sıkıntılar Allah başka sıkıntı vermesin yavrularımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?