• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doğru diyosun anne iyiyse herkes iyi öyle çok istiyorum ki rahat
Helal geçmesin aldıkları para. Evlatlarımızın sağlığını hiçe sayıp ilgisizliği yüzünden hastalıkları olup ilerlerse iki yakaları bir araya gelmesin. Kirpiğinin tanesine kadar hassas davranıyoruz hakkımıza girene hakkım helal değil asla
Ohhh çok güzel demişsin aynen öyle ben de helal etmiyorum yemek için kaçan doktor sezeryan için artı para alacak diye kaçan doktorlar yüzünden bir sürü bebek hastalığı ilerlemiş şekilde Hast yatıyor allah onların hakkından illa ki gelecek ben inanıyorum ben bu şehirde hiç birine güvenmiyorum ist koca şehir ama hepsi para derdinde doktorluğu ona göre yapıyor ne bileyim allahım iyi insanlara denk getirsin hepimizi :dua:

çok fena grip oldum ya burnum akıp duruyor, her yerim ağrıyor. İzin alabilirdim ama sırf evde kıza geçmesin diye işe geldim. Ihlamur nane limon zencefil ne varsa dayadım kendime. İnşallah geçirmem kıza:KK43:
Oyyy geçmiş olsun cnm valla bizde üşüttük ama oğlumdan bana geçti parol varsa at ağrını keser o içtiklerin zaten toparlar seni ama ne olur dikkat et kızına bulaşmasın maske al tak bak bizim evde bir sürü maske var sen de al kuluçka süresine kadar tak geçmesin

çok fena grip oldum ya burnum akıp duruyor, her yerim ağrıyor. İzin alabilirdim ama sırf evde kıza geçmesin diye işe geldim. Ihlamur nane limon zencefil ne varsa dayadım kendime. İnşallah geçirmem kıza:KK43:
Geçmiş olsun canım ya bulaşıcılık süresi geçene kadar 3 gün eve maske ile gir serraya nefesin tükürüğün gelmesin

Oyyy geçmiş olsun cnm valla bizde üşüttük ama oğlumdan bana geçti parol varsa at ağrını keser o içtiklerin zaten toparlar seni ama ne olur dikkat et kızına bulaşmasın maske al tak bak bizim evde bir sürü maske var sen de al kuluçka süresine kadar tak geçmesin
Aynı şeyi yazmışız 😊👍 parolu unuttum dicektim 😘 parol içince insan hiç hasta olmamış gibi oluyor ruhum_mavi ruhum_mavi

Kizlar size danismak istedim ben bu gune kadar hic yogurt mayakamadim cunku bizim memlekette surekli koyden yogurt getirip satarlar kimse evde mayalamaz cunku zaten ev yogurdu aliriz simdi izmirde yadiyorum yogurt mayaliyayim dedim arkadasimdan mayalamak icin biraz yogurt aldim ve dun gece nayaladim cok guzel tuttu tas gibi oldu ama biraz eksi oldu tatli yogurt nasil yapicam bu gun kizima yogurt vererek ek gidaya yavas yavas gecmeyi dusunuyorum

Kizlar size danismak istedim ben bu gune kadar hic yogurt mayakamadim cunku bizim memlekette surekli koyden yogurt getirip satarlar kimse evde mayalamaz cunku zaten ev yogurdu aliriz simdi izmirde yadiyorum yogurt mayaliyayim dedim arkadasimdan mayalamak icin biraz yogurt aldim ve dun gece nayaladim cok guzel tuttu tas gibi oldu ama biraz eksi oldu tatli yogurt nasil yapicam bu gun kizima yogurt vererek ek gidaya yavas yavas gecmeyi dusunuyorum
Sütün sıcaktır canım ondan ekşi olmuştur

canim mayasini fazla koyarsan eksi olur diye biliyorum ben oyoe derdi anem babanem 5 kilo sute bi tatli kasigi yetiyormus

Bebeklere açık sütten yapılan yogurt önerilmiyor. Bahsettiginiz aoç istanbuldaki migros ta yok. Günlük şişe süt mu almalıyım? Bide bazı markalar yoğurt süt diye birsey çıkartmış. O nedir bilen var mi?

Cnm biz aşıyı yaptırdık Ocak’ta ama doktora sa gidiyoz bizim de kilo alımı çok az dr mama vercem ama biraz daha takip dedi ek gıdaya başlıyayım mı dedim hayır erken dedi ama ben başlıyacam Mayıs ayını bekliyorum yoğurt veremeyecem sür allerjisi yüzünden havuçla başlarım artık ben de kilo takibi için de kendin git ocağa bize de gelin demedi zaten ben aşı hariç gitmiyorum ocağa doktora gidiyoruz mecburen bizim biraz sıkıntılarımız var ondan dolayı sen her ay git baktır kilosuna
Canım bu süt alerjisinin bir süresi varmı?Bir ömür yiyemiycekmi burda çok duyuyorum merak ettim ☺️

Canım ebeler kafalarına göre konuşmazki dru uz bilgilendirme yapılmasını söylüyor.çok incede aslında

Bebeklere açık sütten yapılan yogurt önerilmiyor. Bahsettiginiz aoç istanbuldaki migros ta yok. Günlük şişe süt mu almalıyım? Bide bazı markalar yoğurt süt diye birsey çıkartmış. O nedir bilen var mi?
File market var mı yakinlarinizda? Orda çiftlik sütü adında iki kiloluk şişede günlük süt satiyorlar. Ben günlük sütler içinde yoğurt icin onu çok beğendim o yoksa Sütaş cam şişe aliyorum. Torku sek filan çok kötü. Sözde günlük süt 15 gün skt si var.

amanınnn bayagıda çıkmış.acaba bebek hafif hasta falanmıydı cnm.grip soğuk algınlığı vs.çünkü bizimki bıraz hasta gibiydi doktora çıktım asıdan önce, şuan hasta aşıyla bağışıklık dahada düşebilir haftaya iyi olınca vurdur dedi.

Anne sütü dışında baska bir şey alıyor mu bebeğiniz.bizimki sadece anne sütü aldığından henüz su vermedim. Ek gıdaya geçince vereceğim inş
Anne sütüydü canım ama artık veriyorum kontrol altında.önerildiği gibi

bende oyle gereksiz mizlandimi vereyim bebekken tamam suya gerek yokda artık 4 bitti 5 bitecek ve havalar ısinmaya basladi bana da susar gibi geliyor esimde 6.ay bitsin verelim diyor tamam anne sutunun cogu suda mesela çayin coguda su ama suyun yerine geciyormu maden suyu bile suyun yerine gecmiyor yani susuzlugumuzu gidermiyor sut de oyle bence ay nebilm belki ben suyu cok ictigimden col susadigimdan boyle dusuniyorum belkide
Benimde eşim tersine bu çocuk susamış diyip biberonu dayıyo oda cop cop içiyor 😊

ruhum_mavi ruhum_mavi geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah ❤️ Hasta çocuk anne varsa hepsine çok geçmiş olsun ❤️ ilk defa sayfayı geri yapıp msj okumadım çocuğum aşıdan sonra çok huysuz oldu gündüz hiç uyumuyor desem yalan olmaz yani 🙄 her ay farklı bir maraton

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dünden beri evde maske takıyorum. parol da içtim gece iyiydim ama sabah yeniden başladı öksürük burun akıntısı. Şuan tırnak uçlarına kadar ağrıyor her yerim.

Back