2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
geçmiş olsn kuzum çok berbat bi hastalik

ben ona pek inanmiyorum canim ya güzelce kaynattiktan sonra bisey olacagini sanmiyorum bide bildik yerden aldiktan sonra temizlige dikkat eden biyer bulursam aliyorum yoksa gunluk cam şişe sut aliyorum ben burdada ciftlikden aliyorum

23 nisanda nerelerde indirim oluyor kızlar. Büyük dansçı beatbo alıcam bekliyorum bayadır. Görürseniz bana haber verir misiniz, kaçırmak istemiyorum.

Canım bu süt alerjisinin bir süresi varmı?Bir ömür yiyemiycekmi burda çok duyuyorum merak ettim ☺
Yok cnm o belli değil 6 Aydan sonra düzenlense var 2 yaşına kadar sürende ama geçecek inş ama solunumla ilgili bölüm ne yazikki biraz uzun sürecek gibi hayırlısı napalım açlıktan ölmezsem iyi :)

güvenilir bir kaynaktan aldıktan sonra acık sütun ne gibi bir zararı oluyor acaba.bizim doktorumuz ilk kızımda ek gıdaya geçtiğimizde güvenilir bir kaynak varsa acık süt öneriyorum çünkü yoğurt mayalandıgında sütten çok farklı bir duruma evriliyor demişti.mesela inek sütü önermıyoruz bir yasa kadar hatta ben anne sütü dışında hiçbir yasta süt önermiyorum ama 6aydan itibaren yoğurt veriyoruz.çünkü mayalanan süt artık süt değil yıgurt oluyor demişti.
kesınlıkkleeee
ben hatta dolaba koyunca bir gün kapağı acık bırakıyorum iyice sertleşiyor
çok sıcak mayalamıssındır canım. sıcaklığına dayanabılecegın kadar olacak yanı.mayada 5 kiloya bir corba kaşığı kadar kafi gelıyor
Ben kendi teyzemden alıyorum sutü temızşıgıne güvendiğim için ekgıdada onunla mayalayacagım inşallah.

Bana oturtmak için çok uzun zaman vermiş gibi geldi ben bu ay sadece kucağımda oturuyorum kısa süre 5 ay bitince de destekli oturtmayı düşünüyorum. Ama keşke bütün doktorlar seninki gibi iyi ilgilense içimize sinse canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…