- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.881
Cok gecmis olsunkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dünden beri evde maske takıyorum. parol da içtim gece iyiydim ama sabah yeniden başladı öksürük burun akıntısı. Şuan tırnak uçlarına kadar ağrıyor her yerim.
geçmiş olsn kuzum çok berbat bi hastalikkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dünden beri evde maske takıyorum. parol da içtim gece iyiydim ama sabah yeniden başladı öksürük burun akıntısı. Şuan tırnak uçlarına kadar ağrıyor her yerim.
ben ona pek inanmiyorum canim ya güzelce kaynattiktan sonra bisey olacagini sanmiyorum bide bildik yerden aldiktan sonra temizlige dikkat eden biyer bulursam aliyorum yoksa gunluk cam şişe sut aliyorum ben burdada ciftlikden aliyorumBebeklere açık sütten yapılan yogurt önerilmiyor. Bahsettiginiz aoç istanbuldaki migros ta yok. Günlük şişe süt mu almalıyım? Bide bazı markalar yoğurt süt diye birsey çıkartmış. O nedir bilen var mi?
Gunluk sutten yapilacak cnm markasi farketmezBebeklere açık sütten yapılan yogurt önerilmiyor. Bahsettiginiz aoç istanbuldaki migros ta yok. Günlük şişe süt mu almalıyım? Bide bazı markalar yoğurt süt diye birsey çıkartmış. O nedir bilen var mi?
Hastanedeyim kuzum donemiyorumCkolatakahve canım mesajlarına bakar mısın
Her 23 nisanda migrosta cok guzel indirim oluyor oyuncaklarda ben onu bekliyorum23 nisanda nerelerde indirim oluyor kızlar. Büyük dansçı beatbo alıcam bekliyorum bayadır. Görürseniz bana haber verir misiniz, kaçırmak istemiyorum.
ben de takip edeyim canmHer 23 nisanda migrosta cok guzel indirim oluyor oyuncaklarda ben onu bekliyorum
Bende alicam mutlaka23 nisanda nerelerde indirim oluyor kızlar. Büyük dansçı beatbo alıcam bekliyorum bayadır. Görürseniz bana haber verir misiniz, kaçırmak istemiyorum.
Hayırdır canım niye gittinHastanedeyim kuzum donemiyorum
Yok cnm o belli değil 6 Aydan sonra düzenlense var 2 yaşına kadar sürende ama geçecek inş ama solunumla ilgili bölüm ne yazikki biraz uzun sürecek gibi hayırlısı napalım açlıktan ölmezsem iyi :)Canım bu süt alerjisinin bir süresi varmı?Bir ömür yiyemiycekmi burda çok duyuyorum merak ettim ☺
güvenilir bir kaynaktan aldıktan sonra acık sütun ne gibi bir zararı oluyor acaba.bizim doktorumuz ilk kızımda ek gıdaya geçtiğimizde güvenilir bir kaynak varsa acık süt öneriyorum çünkü yoğurt mayalandıgında sütten çok farklı bir duruma evriliyor demişti.mesela inek sütü önermıyoruz bir yasa kadar hatta ben anne sütü dışında hiçbir yasta süt önermiyorum ama 6aydan itibaren yoğurt veriyoruz.çünkü mayalanan süt artık süt değil yıgurt oluyor demişti.Yoğurt için makina bencede gereksiz ben kavanozlara mayalıyordum kızımda da öyle yapcam bide bizim dr AOÇ sütü ile mayala demişti açık süt İstemedi ilk zamanlar için bir yaşına kadar öyle yaparım sanırım ki şuan açık süt mayalıyorum kendimize
kesınlıkkleeeeHelal geçmesin aldıkları para. Evlatlarımızın sağlığını hiçe sayıp ilgisizliği yüzünden hastalıkları olup ilerlerse iki yakaları bir araya gelmesin. Kirpiğinin tanesine kadar hassas davranıyoruz hakkımıza girene hakkım helal değil asla
ben hatta dolaba koyunca bir gün kapağı acık bırakıyorum iyice sertleşiyor@Dildildil canım 42 derece olacak. Mayayı ayrı bir kapta sütle açıp öyle döküyorsun. tahta kaşıkla bir iki karıştırıp bırakacaksın. Metal kaşık sulandırıyor. Ben fırının içine koyuyorum sabit olması açısından. 5 saat kadar ağzı açık mayalandıktan sonra ağzıbı kapatıp dolaba kaldırıyorum. Bazen sulu oluyor, o zaman da fırını çok hafif ısıtıp biraz daha bekliyorum, sonra kaldırıyorum.
çok sıcak mayalamıssındır canım. sıcaklığına dayanabılecegın kadar olacak yanı.mayada 5 kiloya bir corba kaşığı kadar kafi gelıyorKizlar size danismak istedim ben bu gune kadar hic yogurt mayakamadim cunku bizim memlekette surekli koyden yogurt getirip satarlar kimse evde mayalamaz cunku zaten ev yogurdu aliriz simdi izmirde yadiyorum yogurt mayaliyayim dedim arkadasimdan mayalamak icin biraz yogurt aldim ve dun gece nayaladim cok guzel tuttu tas gibi oldu ama biraz eksi oldu tatli yogurt nasil yapicam bu gun kizima yogurt vererek ek gidaya yavas yavas gecmeyi dusunuyorum
Ben kendi teyzemden alıyorum sutü temızşıgıne güvendiğim için ekgıdada onunla mayalayacagım inşallah.Bebeklere açık sütten yapılan yogurt önerilmiyor. Bahsettiginiz aoç istanbuldaki migros ta yok. Günlük şişe süt mu almalıyım? Bide bazı markalar yoğurt süt diye birsey çıkartmış. O nedir bilen var mi?
şuan nette en ucuz hepsiburada da 174 TL. inşallah daha uyguna buluruz :)Bende alicam mutlaka
Aaa kaçırdımÇok oluyor canım burda paylaşmıştık hesaplarımızı canı isteyen eklesin diye
Benimde _merveonur_ bu güzel oldu hem birbirimizi daha iyi tanirizCanım aysegul_55_ay hesabım
Bana oturtmak için çok uzun zaman vermiş gibi geldi ben bu ay sadece kucağımda oturuyorum kısa süre 5 ay bitince de destekli oturtmayı düşünüyorum. Ama keşke bütün doktorlar seninki gibi iyi ilgilense içimize sinse canım4 ay kontrolünden geldik. Az kilo almaya devam ediyoruz. Her ay en azından 500gram alırdık bu ay sadece 420gram almışızhaftaya tekrar gidicez kilo alımına göre gün içinde 1 öğünde kaşık mamaya başlayabilirmişiz. Günlük içtiği süt ve mama miktarı çok çok az dedi.
Duruma gore 5.ayda ek gıdaya geçebiliriz dedi. Idrarda kum çoğu bebekte olabilir onu rahatsız etmez. Ancak ileri derecede olursa yani idrarda kan falan görülürse tedavi planlanabilir dedi. Asiri su verme 30ml yeterlidir dedi.
Eğer bebekte oturmak için aşırı bir istek yoksa oturtma daha çok erken. 5 ay bitince hatta 5.5 aylık gibi oturtmaya başlarsın dedi. Eğer yatan bir mama sandalyesi yoksa 6.ayda direk oturtma sandalyeye aşırı dik olur. Anakucaginda ilkayi geçir 7.ayda oturursun dedi. Benim ki ikea tarzı birşey o yüzden 7.ayda kullanıcam yani.
Çok ilgili bir doktordu. Yarım saatten fazla sürdü muane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?