- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #60.841
Gece uykusuna çok erken yattıkları için çok sık uyanıyorlar bence. He doğrusu bu mudur budur ona lafım yok. Doğru düzgün bi hareketleri yok yapsa yapsa oyun halısında tepiniyo şöyle yürümeye başlasa fıldır fıldır olda erkenden uyusun ama çocuk doğru düzgün yorulmuyor gün içinde 8 de uyuduğu uykuda gece uykusuna geçemez bence tam dalamaz o yüzden sık uyanır. Bu tamamen kendi kızımdan gözlemlediğim kadarıyla benim yorumum. Şöyle ki uykusuzluktan gözleri kızarıp şaçmalamaya başlamadan uyutma girişiminde bulunmuyorum şarkı söylüyorum kucağıma alıp dans ediyorum camdan dışarıya bakıyoruz falan artık bayılma noktasına geliyo memeye öyle alıyorum. Meme reddimizin başladığını söylemiştim onda da aynısını yaptım ve bugün 3. Gün çok şükür medde reddini de yendik. Açlıktan ölcek hale gelmeden asla teklif etmedim memeyi hatta emzirme pozisyonunda tutmadım bile. Öyle ki üstüm giyinik olduğu halde emzirme pozisyonuna geldiği an bile basıyordu yaygarayı. Doktoru 4 aylık kontrolünde 6200 olsa yeter dedi 3 ay 20 günlükken 6750. Kilosu fazla nasıl olsa diye sen mi yaman ben mi dedim ve gün boyu asla meme teklif etmedim. Artık açlıktan bulduğu herşeyi ağzına tıkmaya başladı cop cop emerek o şekilde memeye aldım ve 1 -2 saniye itiraz edip sütün tadını alınca yapıştı memeye red med kalmadıGündüz 10-11 gibi uyuyor 13.30-14.00'e kadar. Sonra 3-4 gibi 1-1.5 saat daha uyuyor. Akşam da 19.30-20.30 arası gece uykusuna geçiyor.