2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yoğurt yapma makinası alcak var mı marka araştıran oldu mu? Homend e bebekte indirimde yorumlari güzel kararsız kaldım. :/

Cnm arrik hepsi 4 ayi doldurdu. Hasta olmasinlar diye eve ne zamana kadar kapatirizki. Cocuk bu illaki hastada olucak bunlar normal seyler. Artik sokaga alismalari bazende mikrop almalari lazim. Allah dermansiz dert vermesin hic birine. Cik gez alissin. Ben havayi iyi gordummu cikartiyorum disari

Canım ya benim kızım da öyle bu ay 300 falan almışızdır herhalde 5600 olmuşuzdur. Haftaya kontrolümüz. Bir huzursuzluğu yok diye hiç tahlil falan istemedi doktor. Çok hareketli ve çok kaka yapmasına bağlıyoruz.Ama bu ay isteyecem ben tahlil belki de bir sıkıntısı var amip falan

Evet cnm onda da mız mız huzursuz 3 gün sürmüştü ama ben dediğim gibi bebekten bebeğe değişiyor bizimki biraz huysuz bi bebek ona bağlıyorum
Bizde bir problem olmamıştı 2. Ayda hafif ateş olmuştu sadece.
Bizim 2.ayda hafif cikmisti 37 olmustu. 4.ay cok kotu oldu, 39 oldu aglama krizleri gecirdi. Insallah sizin sıkıntısız olur canim.
İnşallah canım yarın aşı ama cumartesi akşam da düğüne gidicez kayınvalideme bırakıp. Ateşi falan çıkar mı ki 1 gün sonra?
Calpol ile düşmedi mi ateşi?

Yok canim dusmedi malesef, daha dogrusu dustu biraz yine cikti. Acile goturduk fitil yaptilar da dustu. Ertesi gun cok hafif huzursuzluk kaldi sonra gecti sukur. Sizin de Allah korusun ates cikarsa bile cumartesi gunune biseyi kalmaz diye dusunuyorum insallah.

Son düzenleme:
Haklısın cnm dün grip gibi olmaya başladım ve her yerim ağırmaya başlamıştı üstüne boynun da tutuldu bebek ilgi kucak istiyor gerçekten anne iyi olmazsa bir faydası olamıyor
Okadar iyi anlıyorum ki seni bebegimi iki defa küvezlerde bırakıp eve geldim hep kendimi sucladim ama baktim bende bi suc yok buyuk oglum saglikli kucugu boyle bende kabullendim her hafta sonu disardayiz hafta ici 2 3 gunde ben oğullarimla cikiyorum ben daha iyiyim bunalimlarda degilim oglumda daha iyi anne mutluysa iyiyse keyifliyse herkes iyi eş çocuklar tavsiyem biraz daha akışına birak

Yoğurt yapma makinası alcak var mı marka araştıran oldu mu? Homend e bebekte indirimde yorumlari güzel kararsız kaldım. :/
Bana kalirsa cok gereksiz bir alet bos yere yer kapliycak. Elin bir iki yogurt yapmaya alisti mi cok basit yaparsin hic makine isine girme. Zaten ilerde artik oyle kucuk kavanozlarla degil buyuklere mayalamaya baslican o yuzden makinesiz alissan daha iyi.

Aynen bencede çok gereksiz Bi alet. Yoğurt yapimi çok basit dediğin gibi bi kaç denemeye olur büyük ihtimal.

oh misss ne iyi etmişsiniz.temiz hava iyidir.mutlu aile mutlu çocuklar
Ben sorucaktim sen sormussun. Bende weewell dusunuyorum alan varmi
şuan öyle bi makınam olduğunu hatırladım gerçekten gereksız bence de 5 kilo alıyorym sütü.koca tencrede mayalıyorum.benımko tefaldı galıba kaldırmıştım bıdahakı ay çıkarayım meydana tek güzel yanı ekşi mayalamıyor olması.ısıyı kendi ayarladığı için hep tatlı yogurtlar.bebek için biraz kullanayım barı hazır varken makına

Doğru diyosun anne iyiyse herkes iyi öyle çok istiyorum ki rahat anne olmayı evham yapmamayı çünkü bunları yaptıkça hepimize zarar verdiğimi düşünüyorum inş geçecek bu hallerim

Zaten bakmyrki cnm dikkatni cekmyr hamak mi alym dyrsn salincak yerine olemi iyi gelr mi
Valla ben hamak beşik kullanıyorum gündüzleri kayınvalidem sallamaya alıştırdı hamakta uyuyor gece park beşikte. Öneririm bi bak istersen. Ben ilk oğlum kolik diye almıştım faydasını gördüm

Ben ilk bebeğimde su bardağına mayalıyordum iki güne bir almamıştım bunda da almıycam çok pahalılar ya onum yerine başka bişey alırım

Yoğurt için makina bencede gereksiz ben kavanozlara mayalıyordum kızımda da öyle yapcam bide bizim dr AOÇ sütü ile mayala demişti açık süt İstemedi ilk zamanlar için bir yaşına kadar öyle yaparım sanırım ki şuan açık süt mayalıyorum kendimize

Sorma kuzum izmirde ki saglik ocagi bes para etmez istanbldaki saglik ocagm daha iyiydi hemsrelerde ole okuz gbi cevap veriyorlar insana kizimn asilari olmasa gitmcmde iste asilar icin mecbur gidiyoruz
Benim gittiğim hemşire de öyleydi Allah’ıma çok şükür sağlık pcağımız ikiye bölündü bana bakan uzağa gitti ben de kaydımı burada kalanlardan birine taşıttım. Maşallah diyim bu kadar mı iyi olur öyle ilgili ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…