• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
4 ay 9 günlük canım mama biberon hiç olmadı
Oy maşallah acaba sen farkında olmadan sütünde azalma olmuş yada yetmiyor olabilir mi? Kilo alimi nasıl? Doktora da bir daniş istersen, normalde gece emmelerinin çoktan azalması gerekirdi. Diş mi çıkarıyor da acaba emme ihtiyaci hissediyor o da olabilir

Oy maşallah acaba sen farkında olmadan sütünde azalma olmuş yada yetmiyor olabilir mi? Kilo alimi nasıl? Doktora da bir daniş istersen, normalde gece emmelerinin çoktan azalması gerekirdi. Diş mi çıkarıyor da acaba emme ihtiyaci hissediyor o da olabilir
canım sorun şu kızım gece 2-3 kez emiyor sabah 10 da uyanıyor gece 12 buçukta geri yatıyor sabah 10 dan gece 1 buçuğa kadar emmeden yaşayabiliyor biberonda kabul etmiyor kaşıkla veriyorum tükürüyor zaten kilo alımı son 2 ayda toplam 1 kilo aldı ilk iki ay çok kilo aldığı için Allah'tan erimedi çocuk sütte sıkıntı yok sağıp 7 yaşındaki oğluma içiriyorum gündüz emmediği için

Minik bebis Minik bebis yazılanlara baktım da benim kızım çok kalkıyor 5 kere falan uyanıyor. Hepsi açlıktan değildir ama ben hepsinde emziriyorum. Şu sıralar daha sık kalkıyor hatta.. kaç dk emiyor peki?

Minik bebis Minik bebis yazılanlara baktım da benim kızım çok kalkıyor 5 kere falan uyanıyor. Hepsi açlıktan değildir ama ben hepsinde emziriyorum. Şu sıralar daha sık kalkıyor hatta.. kaç dk emiyor peki?
İki çekiyor uyuyor 2-3 dk sonra 2 çekiyor geri uyuyor 15 dk göğsümde kalıyor güzelce emip uyumuyor uyukluyor hep

Gündüz nasıl canım emme aralıkları
Ayni cnm bi azalma yok bazen 2 bazen 3 saatte bir
Canım devlette çocuk doktoru istedi kandan testi Hatta burada alerji doktoru yok. İmkanın varsa devlette bir sor bence şikayetlerini anlatınca isterler testi bence.
Yok cnm bizim burda oyle bi imkan ama gittigim ozeldeki dr. Soylerdi sanki o pek ihtimal vermedi allerji oldugumuza birde kanli kaka olmasinin gerektigini soyluyor
Emzirme bakım odalarında hiç altını değiştirdinmi canım sorcam hep unutuyorum
Yok cnm degistirmedim 1 kez mecbur kaldim onda da pusetinin icinde degistirdim

bebgine kehribar kolye yada bileklik alan varmi
bende almak istiyorum henüz guvenılır bıyer bulamadım ya gerçek degılse diye

Hiçbir şekilde beslenmiyor biberon asla kabul etmiyor
çok zor, inşallah düzelı bıan once. Bızımkıde zaman zaman emmek istemiyor arada yapıyorlar ama uzun sürerse zor tabı
Kizlar iyi geceler esim bugun isyerinde bir çalışanbebegi olacak die tatli dagitmis braz sohbet etmisler ilk bebeklerini 7 aylikken annesi emzirirken uyuya kalmis ve kaybetmisler o kadar etkilendim ki anlatamam duydugumdan beri agliorm sizi uzmek icin soylemiyorun sakin yalnis anlamayin ama yatarak emzirmeyin bebeklerinizi heleki cok uykunuz warsa asla duydugumdan beri kizim uyudukca gidip bakiorm iyimi die allahim kimseye boyle bir aci yasatmasin :KK43:
Allah im korusun.hiç yanıma alıp yatamam zaten çok korkarım öyle şeylerden.
ikiminikprenses ikiminikprenses @BlueCape kizlarrr, zehirlemişim ben bağırsak floram da bozulmuş. Vücudum aşırı su kaybetmiş. Üstüne de usutme tabi. Saatlerce Birsürü tahlil serum tetkik yapıldı. Serumlarla bile cok zor toparladim. Yatis vereceklerdi hatta istemedim. Hala toparlayabilmiş değilim. Yazamadım size de. Bebeği de emzirme dediler ,çıldıriyor kuzum. Allah tan annem var. Yaklasamiyorum ona da yatiyorum surekli,kafam kalkmiyor zaten. uyumusum bu saate kadar aglamasina uyandim. Artik sakinlestiremeyip kokumu alsin diye yanima getirmis annem. Beni gorunce daha cok agliyor meme istedigi icin. bir an once iyileşmek ve bebegimi emzirmek istiyorum. Salgin varmis aman siz dikkat edin kızlar.
ayy çok geçmiş olsun bıan önce düzelın inşallah.seni gordukce naasılda emmek istiyordur tabi

Kızlar bebekleriniz gece çok emiyormu acaba kızım gece emdiği için mi gündüz emmiyor gece emmese gündüz emermi sizinkiler nasıl ona göre bir yol bulcam kendime ya
benimki maksimum 5 dakika kuzum..12 de yatıyor..çoğunlukla iki kez emmeye uyanıyor bazen 1 kez emiyor

Merhabalar tekrardan kızlar.bayadır bende gıremıyordum, bugün 4aylık asımız vardı ama dünden beri feci öksürüyor, üç beş kez balgamlı da kusunca doktora bı çıkayım dedim belki aşı şimdilik vurdurmayın der.ki öyle de dedi.iyileşsin bu halde ası olmasın dedi.brıcanly şurup vermıs🤦‍♀️ içirmem tabi kendi doktorumuza aldım randevu ama oda çok dolu, te salıya verdılee randevu.

canm ben de mustela kullanıyorum güzel nemlendiriyor ama ben nemlendirici dışında birşeyler kullanıyor musunuz diye sormak istemiştim. papatya suyu falan çok iyi geliyor diyorlar mesela. Kullanan oldu mu burada bilmiyorum.
Ağır gelirmi bilmem ama hindistancevizi yağı da iyi gelebilir belki

4.ay aşılarını yaptıranlar ateş yaptı mı sizinkilerde aynı olmaz tabi herkesin ama çok ateş yapan bi aşı mı tedirgin oldum

arkadaşlar bebeğinizin vücudunu neyle yıkıyorsunuz şampuan sabun? zeynep'in başında hala konak var ben mustela foam shampoo almayı düşünüyorum ama eczanede Alphanova yı önerdiler daha doğalmış. kullanan var mı aranızda?

Back