- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.261
Kıyamam kuzuya ya .. şırınga denemiş miydin canım sağıp öyle versenBeterin beteri var canım biberon tuttuğuna şükret benim kız en son 15 saat önce emdi
Yarın yine idrar testi vercez benim kız yine diyete girdi
selam kızlarbayağıdır yazamıyorum. Meme reddini aştık sanırım ama hala kilo almıyoruz herhalde tarzı bu sorgulamıycam artık çünkü çok şükür boyu falan güzel uzıyor huzursuzluğu yok.. yalnız kaka olayına takıldım şimdi de.. Çünkü günde 5-6 kere yapıyor. 4. Ay kontrolünde tahlil istiycem doktordan.. kehribar kolye soranlar olmuş ben aldım İnstagramdan glt sertifikalı bir ürün. Salyası gerçekten azaldı. Önceden hemen ıslatıyordu üstünü şimdi önlük takmama bile gerek kalmıyor çoğu zaman. Gece çıkarıyorum ama uykuya da iyimgeliyormuş kehribar. Bu ay uyku gerilemesi yaşanıyormuş sanırım kızım da çok sık kalkmaya başladı.. önerilere açığım
Sağol canım yoğurt falan veriyorum tükürüyor yese artık ek gıdayı da kabul etmiyor aptamil pirinçli sütlü kaşık mamasını aldım doktorların tavsiye ettiği onuda yemiyorŞnşallaj meme reddi değildir canım geri döndüğümde çok sevinmiştim . Biberonda tutmuyor seninkisi .. Allah yardımcın olsun canım
Antibiyotik 28 martta bitti canım artık emmeye dönüş yapmıştı 3 gündür yine aynı yanCanım enfeksiyonu geçmiştir, ama iştahın düzelmesi biraz zaman alıyor. Antibiyotik tedavisi bitti di mi?
Canim benavent almistim tutmadi sonra wee nin damakli emzigini aldim onu cok sewdiKızlar söylemiştim daha önce ilk bebeğim emzik almadı ve elini emdi halada emiyor 2. İçin nuk emzik almıştım bazen gece emiyor canı isterse uyuturken falan . dün nuk kauçuklu aldım onu da almadı şimdi avent mi alsam bi tane daha deneyim diyorum emziğede yatırım yapmak istemiyorum ama yoksa buda elini emeceksizce oioi mi avent mi böyle deneyip de bunu aldı diyeceğiniz emzik var mı
Her çocukta değişiyor galiba nuk ve wee aldım ikisinide pek sevmedi çok nadir alıyorCanim benavent almistim tutmadi sonra wee nin damakli emzigini aldim onu cok sewdi
:) bende kendi kendine uyudu sandimKolunun üstüne devrildi ağladı canım
Teşekkür ederim canım benim inşallah gececekGeçmiş olsun cnm olsun şükür ciğere İnmemiş geçer o çok kısa zaman da endişe etme
Evet kuzum maalesef
Canım ben kaçırmışım noldu bebeğineEvet kuzum maalesefçok teşekkür ederim ❤
Kulaginda iltihap varmis kuzum, burun tikanikligiyla gitmiştik.Canım ben kaçırmışım noldu bebeğine
Kandan süt ve yumurta alerjisine bakılıyormuş sadece bu aylarda onu yaptırdık. Süt ürünlerine başlayınca sıkıntı olmadıysa amiptir canım zaten. İnşallah birdaha uğramaz bu amip illetiValla en son tahlilde direnci dusmustu tedaviyi kestik bidaha tahlile gerek gormedi dr. Alerji testini nasil yaptirdiniz bildigim bu aylarda yapilmadigiydi aslinda. Ben de 2 hafta sut diyeti yaptim bugun bozdum artik bizim kuvvetli muhtemel amip gorunuyordu cunku.
Valla canım burda yazılanları denedim. Yürürken emzirdim, uykusu gelince , uykudan hemen sonra, aspiratör sesinde (uyutmak için de çok işe yarıyor) emzirdim. Uyanıkken de ara ara teklif etttim bazen istedi bazen istemedi. En önemlisi bunun geçici olduğunu düşündüm ve ağlarken meme vermedim canım. Hala ilk aydaki gibi yarım saat emmiyor ama sanırım büyüdüğü için de süresi azalıyor.Maşallah canım meme reddini nasıl atlattınız var mı önerebileceğin bişeyler
AaaaaKulaginda iltihap varmis kuzum, burun tikanikligiyla gitmiştik.
Geçmiş olsun canım, iyi ki hemen fark ettinizKulaginda iltihap varmis kuzum, burun tikanikligiyla gitmiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?