2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ah ah canım çok geçmiş olsun ya hemencecik toparlanırsın inşallah

Kizlar sevi bebe puset ortusu aldim benimki tek kol tutmali oldugu icin diger panco ortuler olmuyi anca bu olur kullanan varmi
Ah canım sağol paylaştığın için hemen aldım çok kullanışlı bir ürün. Rğzgardan falan korusun diye müslin örtü atıyorum pusetin üstüne rüzgarda uçuyor çok zor oluyo alacaktım zaten. Ama panço tarzı olanlar da uçar bi farkı olmaz diye elim gitmiyordu. Böyle lastikli ilk feda görüyorum atladım resmen çok teşekkürler

Biz de her gün banyo yaptırmamıza rağmen bizde de aynısı vardı. Koku da yapıyordu. Doktora sorduk mantara çevirmiş dedi. Dermotrosyd mantar ilacı verdi geçti. Atopik dermatit var mıydı sizde?
Ilk basta vardı ama Kremler ve diyetle atlattık biz onu canim. Şimdi rutin bakımları dışında yapmıyordum hicbirsey. Bu boyun pisigi görünce benim bile canımı yaktı. Gec mi farkettim acaba diye de kendimi sucladim hatta cok. Geçmezse goturucem sanırım. Sizede çok geçmiş olsun.

Ne varsa kullanıcam canim. Baya kötü olmuş, benim suçum sanırım.hic aklıma gelmedi bakmak. Daha önce farketseydim önlemini alırdım. Ac8sindan elletmiyor bile

Kandan süt ve yumurta alerjisine bakılıyormuş sadece bu aylarda onu yaptırdık. Süt ürünlerine başlayınca sıkıntı olmadıysa amiptir canım zaten. İnşallah birdaha uğramaz bu amip illeti☺
Ya madem bakiliyo direk baksinlar kana niye bize bosa diyet yaptiriyolar. Amin cnm insallah su illet hastalik gelmez bidaha

Beterin beteri var canım biberon tuttuğuna şükret benim kız en son 15 saat önce emdi
kuzum yaa ne güzel emmeye başlamıştı tekrar neden bıraktı acaba okadar süre açlığa nasil dayanıyor oda ayrı bir muamma.umarm bugün güzel bir gün olur ve memeni kabul eder

Kizlar sevi bebe puset ortusu aldim benimki tek kol tutmali oldugu icin diger panco ortuler olmuyi anca bu olur kullanan varmi
Ben doğumdan önce instagramda bir hesaba diktirmiştim güzel bir örtü ama sonra doktorumuz pek önermedi. İçinde bebek kusar nefessiz kalır göremezsin dedi. Öyle olunca biz de 1-2 defa kullandık. Sonra saplarını çıkardım müslin olarak kullanmaya devam ettim. Zaten artık puset kullanmıyoruz. Çok ağırlaştı taşıyamıyoruz. Pusetimiz arabada sabit duruyor. Oto koltuğu olarak kullanıyoruz.

çok geçmiş olsun canm.

Ben de oturtcam çünkü hep kalkmak istiyor hiç sırt üstü durmayı sevmiyor bana mantıklı geliyor oturtmak
Ben de başladım yavaş yavaş oturtmaya.youtube da da gakip ettiğim bir dr vardı o da çocuk sinyal veriyorsa oturtabilirsiniz qrtık diyordu.çocuk kalkmak istiyor biz yatırıyoruz tekrar bence hiç mantıklı değil.biraz çocuğa bırakmalıyız sanırım isteklerini bizimki de sürekli kalkmaya çalışıyor,oturtunca gülücük saçıyor.çocuk mutlu anneler mutlu

Kesinlikle canım bende öyle düşünüyorum ki 6. Ayda artık kendi oturmasına çok katkı sağlıyor

Offf kuzum benim çok geçmiş olsun Allah'ım bi an once sifa versin ❤ iyiki gitmişsin. Rabbim yardımcın olsun. Ne kadar süre emzirmeyeceksin ve bebeğin bu arada nasıl besleniyor.

Aaaaa çok geçmiş olsun ondan huzursuzdu çocuk demek. Kuzu gibi bebek niye böyle oldu diyorduk. Ah yavrum benim derdi varmış. İlaçlar iyi gelsin de Hemencecik iyileşsin bensu
Çok teşekkür ederim kuzum benim inşallah ❤ yakın zamanda ilk defa dün 9 da uyudu. Gece çok kalktı emmek için ama buna çok şükür, derdini biliyoruz.
Inşallah bi an önce düzelir.
Hiçbir bebek durduk yere huzursuzluk yapmaz diyordum ama kendi kızımızınki anlayamadım
Atak döneminde olduğu için böyle galiba deyip duruyordum.
Allahım yavrularımıza şifa versin ❤

iyi yapmisim o zaman canim seninde isine yarar insallh iyidir bakalim fiyatta iyiymis kotu bisi gelmez ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…