- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.281
Ah ah canım çok geçmiş olsun ya hemencecik toparlanırsın inşallahikiminikprenses Ckolatakahve kizlarrr, zehirlemişim ben bağırsak floram da bozulmuş. Vücudum aşırı su kaybetmiş. Üstüne de usutme tabi. Saatlerce Birsürü tahlil serum tetkik yapıldı. Serumlarla bile cok zor toparladim. Yatis vereceklerdi hatta istemedim. Hala toparlayabilmiş değilim. Yazamadım size de. Bebeği de emzirme dediler ,çıldıriyor kuzum. Allah tan annem var. Yaklasamiyorum ona da yatiyorum surekli,kafam kalkmiyor zaten. uyumusum bu saate kadar aglamasina uyandim. Artik sakinlestiremeyip kokumu alsin diye yanima getirmis annem. Beni gorunce daha cok agliyor meme istedigi icin. bir an once iyileşmek ve bebegimi emzirmek istiyorum. Salgin varmis aman siz dikkat edin kızlar.
Ah canım sağol paylaştığın için hemen aldım çok kullanışlı bir ürün. Rğzgardan falan korusun diye müslin örtü atıyorum pusetin üstüne rüzgarda uçuyor çok zor oluyo alacaktım zaten. Ama panço tarzı olanlar da uçar bi farkı olmaz diye elim gitmiyordu. Böyle lastikli ilk feda görüyorum atladım resmenKizlar sevi bebe puset ortusu aldim benimki tek kol tutmali oldugu icin diger panco ortuler olmuyi anca bu olur kullanan varmi
Ah ah canım çok geçmiş olsun ya hemencecik toparlanırsın inşallah
[/QUOTEcok sağol canim benim. inşallah. Analık böyle böseymiş, önceden hasta olunca tek istediğim günlerce gecelerce malak gibi yatmak olurdu şimdi hemen iyileşmek istiyorum bebeğim için. O ağladıkça için parçalanıyor. Emmek için ağlıyor. Bir de çok uzun sure ayri kaldık.
Allah hicbir yavruyu anasız, anaları da yavrusundan ayrı bırakmasın
Ilk basta vardı ama Kremler ve diyetle atlattık biz onu canim. Şimdi rutin bakımları dışında yapmıyordum hicbirsey. Bu boyun pisigi görünce benim bile canımı yaktı. Gec mi farkettim acaba diye de kendimi sucladim hatta cok. Geçmezse goturucem sanırım. Sizede çok geçmiş olsun.Biz de her gün banyo yaptırmamıza rağmen bizde de aynısı vardı. Koku da yapıyordu. Doktora sorduk mantara çevirmiş dedi. Dermotrosyd mantar ilacı verdi geçti. Atopik dermatit var mıydı sizde?
Ne varsa kullanıcam canim. Baya kötü olmuş, benim suçum sanırım.hic aklıma gelmedi bakmak. Daha önce farketseydim önlemini alırdım. Ac8sindan elletmiyor bileflower84nely benimde kızımın boynunda ara ara bu şekilde kızarıklık oluyor bende pişik diye düşündüm musteka sürdüm baya farkettti . Hatta burada kozlar pişik olmuştur diye önermişti . Ara ara hala oluyor.. bazen bepanthol de sürüyorum . Yanı hangisini varsa kullanabilirsin bence
Öyle yapıyorum canim. Başladım bakalım iyi gelir inşallahBende pisik kremi surdum
Ya madem bakiliyo direk baksinlar kana niye bize bosa diyet yaptiriyolar. Amin cnm insallah su illet hastalik gelmez bidahaKandan süt ve yumurta alerjisine bakılıyormuş sadece bu aylarda onu yaptırdık. Süt ürünlerine başlayınca sıkıntı olmadıysa amiptir canım zaten. İnşallah birdaha uğramaz bu amip illeti☺
kuzum yaa ne güzel emmeye başlamıştı tekrar neden bıraktı acaba okadar süre açlığa nasil dayanıyor oda ayrı bir muamma.umarm bugün güzel bir gün olur ve memeni kabul ederBeterin beteri var canım biberon tuttuğuna şükret benim kız en son 15 saat önce emdi
Ben doğumdan önce instagramda bir hesaba diktirmiştim güzel bir örtü ama sonra doktorumuz pek önermedi. İçinde bebek kusar nefessiz kalır göremezsin dedi. Öyle olunca biz de 1-2 defa kullandık. Sonra saplarını çıkardım müslin olarak kullanmaya devam ettim. Zaten artık puset kullanmıyoruz. Çok ağırlaştı taşıyamıyoruz. Pusetimiz arabada sabit duruyor. Oto koltuğu olarak kullanıyoruz.Kizlar sevi bebe puset ortusu aldim benimki tek kol tutmali oldugu icin diger panco ortuler olmuyi anca bu olur kullanan varmi
çok geçmiş olsun canm.ikiminikprenses Ckolatakahve kizlarrr, zehirlemişim ben bağırsak floram da bozulmuş. Vücudum aşırı su kaybetmiş. Üstüne de usutme tabi. Saatlerce Birsürü tahlil serum tetkik yapıldı. Serumlarla bile cok zor toparladim. Yatis vereceklerdi hatta istemedim. Hala toparlayabilmiş değilim. Yazamadım size de. Bebeği de emzirme dediler ,çıldıriyor kuzum. Allah tan annem var. Yaklasamiyorum ona da yatiyorum surekli,kafam kalkmiyor zaten. uyumusum bu saate kadar aglamasina uyandim. Artik sakinlestiremeyip kokumu alsin diye yanima getirmis annem. Beni gorunce daha cok agliyor meme istedigi icin. bir an once iyileşmek ve bebegimi emzirmek istiyorum. Salgin varmis aman siz dikkat edin kızlar.
Ben de başladım yavaş yavaş oturtmaya.youtube da da gakip ettiğim bir dr vardı o da çocuk sinyal veriyorsa oturtabilirsiniz qrtık diyordu.çocuk kalkmak istiyor biz yatırıyoruz tekrar bence hiç mantıklı değil.biraz çocuğa bırakmalıyız sanırım istekleriniBen de oturtcam çünkü hep kalkmak istiyor hiç sırt üstü durmayı sevmiyor bana mantıklı geliyor oturtmak
Kesinlikle canım bende öyle düşünüyorum ki 6. Ayda artık kendi oturmasına çok katkı sağlıyorBen de başladım yavaş yavaş oturtmaya.youtube da da gakip ettiğim bir dr vardı o da çocuk sinyal veriyorsa oturtabilirsiniz qrtık diyordu.çocuk kalkmak istiyor biz yatırıyoruz tekrar bence hiç mantıklı değil.biraz çocuğa bırakmalıyız sanırım isteklerinibizimki de sürekli kalkmaya çalışıyor,oturtunca gülücük saçıyor.çocuk mutlu anneler mutlu
Sertifikasını da yolladılar mi canım sana ve inşallah canım gerçektirCanım ben kehribarburada_store den aldım instagramdan bunu baya kişi tavsiye etmişti ünlüler falanda birde sertifikalı diye aldım valla umarım gerçektir
Offf kuzum benim çok geçmiş olsunikiminikprenses Ckolatakahve kizlarrr, zehirlemişim ben bağırsak floram da bozulmuş. Vücudum aşırı su kaybetmiş. Üstüne de usutme tabi. Saatlerce Birsürü tahlil serum tetkik yapıldı. Serumlarla bile cok zor toparladim. Yatis vereceklerdi hatta istemedim. Hala toparlayabilmiş değilim. Yazamadım size de. Bebeği de emzirme dediler ,çıldıriyor kuzum. Allah tan annem var. Yaklasamiyorum ona da yatiyorum surekli,kafam kalkmiyor zaten. uyumusum bu saate kadar aglamasina uyandim. Artik sakinlestiremeyip kokumu alsin diye yanima getirmis annem. Beni gorunce daha cok agliyor meme istedigi icin. bir an once iyileşmek ve bebegimi emzirmek istiyorum. Salgin varmis aman siz dikkat edin kızlar.
Çok teşekkür ederim kuzum benim inşallahAaaaaçok geçmiş olsun ondan huzursuzdu çocuk demek. Kuzu gibi bebek niye böyle oldu diyorduk. Ah yavrum benim derdi varmış. İlaçlar iyi gelsin de Hemencecik iyileşsin bensu
Tesekkur ederim canım benim, iyiki gittik. Sağolsun eşimin içi rahat etmedi işteyken. Aradı götürelim diye.Geçmiş olsun canım, iyi ki hemen fark ettiniz
Tesekkur ederim canım benim çok sağol ❤Ckolatakahve sana da çok geçmiş olsun canim benim. Inşallah çabucak atlatır kuzum
Ah canım sağol paylaştığın için hemen aldım çok kullanışlı bir ürün. Rğzgardan falan korusun diye müslin örtü atıyorum pusetin üstüne rüzgarda uçuyor çok zor oluyo alacaktım zaten. Ama panço tarzı olanlar da uçar bi farkı olmaz diye elim gitmiyordu. Böyle lastikli ilk feda görüyorum atladım resmençok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?