- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.241
Ben kolye aldim. Salyasi azaldi memnunum. Sadece gece uykusuna daldiginda takmiyorum. Gunduz uyanir uyanmaz takiyorumbebgine kehribar kolye yada bileklik alan varmi
Kolunun üstüne devrildi ağladı canımYaa cok tatli :) uyudumu oyle
Benimki biberon tutsa mama versem daha mutlu olacağım artık çok sıkıldım emzirmek istediğim gibi hayal ettiğim gibi birşey değilmiş maalesefBenim ki dönemedi hala memeye .. çok üzülüyorum geceleri emmesi de azaldı . Sağarak veriyorum sürekli
3 gündür gündüz hiç emmiyor sadece gece 2 kez emiyorbeslenmiyomu yine.
Yarın tahlile göre anlıcaz canım ne olduMeme reddi mi başladı canım yine yoksa
Yıl sonu aynı zamanlarda birlikte giydiririzGri ceketli bizde de var . Bende 12 ay aldım , giydirmek icin sabırsızlanıyorum
Canım bizim oğlan çok huysuz fırsatım olmuyor bakmayaC Cevizli kek naptiniz cnm gecti mi hastalığınız
Yıl sonu aynı zamanlarda birlikte giydiririzben de çok beğenerek aldım. Bir de lacivert kadife ceketli vardı. Ona da bayıldım ama sadece 9 ayı kalmıştı. Biz ağustosta 9 aylık oluyoruz giydiremem diye almadım. Ama valla aklım kaldı:)
gündüz nasil besliyosun peki canim3 gündür gündüz hiç emmiyor sadece gece 2 kez emiyor
Hiçbir şekilde beslenmiyor biberon asla kabul etmiyorgündüz nasil besliyosun peki canim
Umarım yaaHadi inşallah
Carters ın takımları gerçekten çok hoş . Umarım bordo takım gibi olmaz bunlarda
Valla en son tahlilde direnci dusmustu tedaviyi kestik bidaha tahlile gerek gormedi dr. Alerji testini nasil yaptirdiniz bildigim bu aylarda yapilmadigiydi aslinda. Ben de 2 hafta sut diyeti yaptim bugun bozdum artik bizim kuvvetli muhtemel amip gorunuyordu cunku.Canım bizim oğlan çok huysuz fırsatım olmuyor bakmaya ☺Bugün tahlil verdik geçmiş canım ama ben 10 gündür süt ürünlerini de kestim ondan da sonuç temiz çıkmış olabilir. ve alerji testi verdik 10 güne çıkacak inşallah.. süt alerjisi mi yoksa gerçekten amip mi vardı belli olacak artık.sizde durumlar nasıl?
bende vermek istiyirum artik 4 bucuk aylik olacak suluk bakiyorum mama nin 4ay sulugu var inslh alip verecegim ne kadar veriyorsyn canim ictigi kadarmi belli bi miktarmiBende kaynamış soğutulmuş su veriyorum canım.Benimkide deli gibi içiyor susuyordur yoksa niye içsin.Sulukla veriyorum canım.
Biberonu emiyor diye dün silikon göğüs ucu aldık belki biberon zanneder tutar diye yok o da fayda etmedi .. bende hiç böyle hayal etmemiştim canım seni çok iyi anlıyorum .. ilk annelik ilk heyecanım doyasıya emzirmek çok isterdim ama artık ben olumsuz etkileniyorum , kızıma yansıtacağım diye korkuyorumBenimki biberon tutsa mama versem daha mutlu olacağım artık çok sıkıldım emzirmek istediğim gibi hayal ettiğim gibi birşey değilmiş maalesef
Şnşallaj meme reddi değildir canım geri döndüğümde çok sevinmiştim . Biberonda tutmuyor seninkisi .. Allah yardımcın olsun canımYarın tahlile göre anlıcaz canım ne oldu
Beterin beteri var canım biberon tuttuğuna şükret benim kız en son 15 saat önce emdiBiberonu emiyor diye dün silikon göğüs ucu aldık belki biberon zanneder tutar diye yok o da fayda etmedi .. bende hiç böyle hayal etmemiştim canım seni çok iyi anlıyorum .. ilk annelikmişler heyecanım doyasıya emzirmek çok isterdim ama artık ben olumsuz etkilendiklerini kızıma yansıtacağım diye korkuyorum
Maşallah canım meme reddini nasıl atlattınız var mı önerebileceğin bişeylerselam kızlarbayağıdır yazamıyorum. Meme reddini aştık sanırım ama hala kilo almıyoruz herhalde tarzı bu sorgulamıycam artık çünkü çok şükür boyu falan güzel uzıyor huzursuzluğu yok.. yalnız kaka olayına takıldım şimdi de.. Çünkü günde 5-6 kere yapıyor. 4. Ay kontrolünde tahlil istiycem doktordan.. kehribar kolye soranlar olmuş ben aldım İnstagramdan glt sertifikalı bir ürün. Salyası gerçekten azaldı. Önceden hemen ıslatıyordu üstünü şimdi önlük takmama bile gerek kalmıyor çoğu zaman. Gece çıkarıyorum ama uykuya da iyimgeliyormuş kehribar. Bu ay uyku gerilemesi yaşanıyormuş sanırım kızım da çok sık kalkmaya başladı.. önerilere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?