• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Offf kuzum benim çok geçmiş olsun :KK43: Allah'ım bi an once sifa versin ❤ iyiki gitmişsin. Rabbim yardımcın olsun. Ne kadar süre emzirmeyeceksin ve bebeğin bu arada nasıl besleniyor.
Canım en az 24 saat sakin emzirme dedi ilaç kullanıyorum mecbur. Sağıp döküyorum sütümü. Mama veriyorum aptamil. Normalde de emmeyi çok sevdiği için süt yetmediği zamanlarda mecbur kaldıkça mama veriyordum. Severek icmezdi zaten,hep meme arardi. zaten emzik de hangisini denediysem almadı koleksiyon yaptık nerdeyse, emzik de avutmuyor anlayacağın .
Sakinlessin diye kucagima alıyorum meme aranıyor daha çok ağlıyor, Ona gececek diye odum kopuyor. Bugun akşama doğru emziririm heralde dayanamıyorum çünkü.

@ikiminikprenses Ckolatakahve Ckolatakahve kizlarrr, zehirlemişim ben bağırsak floram da bozulmuş. Vücudum aşırı su kaybetmiş. Üstüne de usutme tabi. Saatlerce Birsürü tahlil serum tetkik yapıldı. Serumlarla bile cok zor toparladim. Yatis vereceklerdi hatta istemedim. Hala toparlayabilmiş değilim. Yazamadım size de. Bebeği de emzirme dediler ,çıldıriyor kuzum. Allah tan annem var. Yaklasamiyorum ona da yatiyorum surekli,kafam kalkmiyor zaten. uyumusum bu saate kadar aglamasina uyandim. Artik sakinlestiremeyip kokumu alsin diye yanima getirmis annem. Beni gorunce daha cok agliyor meme istedigi icin. bir an once iyileşmek ve bebegimi emzirmek istiyorum. Salgin varmis aman siz dikkat edin kızlar.
cok gecmis olsun canim rabbim.şifa versin

Canım en az 24 saat sakin emzirme dedi ilaç kullanıyorum mecbur. Sağıp döküyorum sütümü. Mama veriyorum aptamil. Normalde de emmeyi çok sevdiği için süt yetmediği zamanlarda mecbur kaldıkça mama veriyordum. Severek icmezdi zaten,hep meme arardi. zaten emzik de hangisini denediysem almadı koleksiyon yaptık nerdeyse, emzik de avutmuyor anlayacağın .
Sakinlessin diye kucagima alıyorum meme aranıyor daha çok ağlıyor, Ona gececek diye odum kopuyor. Bugun akşama doğru emziririm heralde dayanamıyorum çünkü.
Ahh kuzum ahh, iyi yine biberon alabiliyor buna çok şükür. Onu da almasa daha zordur. Allahım şifa versin, hemencecik iyileşirsin inşallah 🙏

Ahh kuzum ahh, iyi yine biberon alabiliyor buna çok şükür. Onu da almasa daha zordur. Allahım şifa versin, hemencecik iyileşirsin inşallah 🙏
Amin canim inşallah. Senin kuzun nasıl oldu? Ilaç kullanıyor musunuz? Geçti mi biraz? huzursuzluk huysuzluk da yapar kulak agrisi, aman atlatir insallah.

Amin canim inşallah. Senin kuzun nasıl oldu? Ilaç kullanıyor musunuz? Geçti mi biraz? huzursuzluk huysuzluk da yapar kulak agrisi, aman atlatir insallah.
Inşallah canım, daha uzun uyumaya başladı. Huysuzluğu devam ediyor. Gentagut damla kullanıyoruz. Bi an önce atlatır da eski haline döner inşallah 🙏

Kızlar bebekleriniz gece çok emiyormu acaba kızım gece emdiği için mi gündüz emmiyor gece emmese gündüz emermi sizinkiler nasıl ona göre bir yol bulcam kendime ya
Canım tam olarak ne kadarlık oldunuz? Normal rutinimizde geceleri en fazla 1 yada 2 kere emiyor.bazen kendi uyanıyor bazen ben gördüm çok dolarsa ve 5 saati geçerse alıp emzirip tekrar yatırıyorum.
Mama veriyor musun?

Kızlar bebekleriniz gece çok emiyormu acaba kızım gece emdiği için mi gündüz emmiyor gece emmese gündüz emermi sizinkiler nasıl ona göre bir yol bulcam kendime ya
Önce gece hiç kalkmazdı ama son zamanlarda çok sık emiyor canım. Öyle oluncada gündüz pek emmiyor.
Bağlantı olabilir mi bilmiyorum:KK35:

Atopik dermatiti olanlar nemlendirici dışında ne kullanıyorsunuz? Serra’nın arada yanaklarında çıkıyordu. Son dönemde kollarında da çıkmaya başladı. Bugün baktım sırtında da çıkmış. Çok üzülüyorum. Kortizonlu ilaç kullanmak istemiyorum. Doktorumuz sadece bol bol nemlendireceksin dedi. Ben de öyle yapıyorum ama çoğalıyor. Papatya suyu rahatlatıyor diye duymuştum ama denesem mi acaba
Canım bu yazını şimdi gördüm benim oğlumda yok ama suratı çok kuruyor ve zımpara gibi oluyor doktorumuz linkle face diye bi krem önerdi akşam sürüp yatırıyorum sabaha pamuk gibi yapıyor bir bak istersen

Canım bu yazını şimdi gördüm benim oğlumda yok ama suratı çok kuruyor ve zımpara gibi oluyor doktorumuz linkle face diye bi krem önerdi akşam sürüp yatırıyorum sabaha pamuk gibi yapıyor bir bak istersen
canm ben de mustela kullanıyorum güzel nemlendiriyor ama ben nemlendirici dışında birşeyler kullanıyor musunuz diye sormak istemiştim. papatya suyu falan çok iyi geliyor diyorlar mesela. Kullanan oldu mu burada bilmiyorum.

Back