- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #60.101
bebek emmiyomu falan diye sordular sasirdim.Niye ki canım, çoğu insan görüyor. Gayet normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebek emmiyomu falan diye sordular sasirdim.Niye ki canım, çoğu insan görüyor. Gayet normal
Doktora ulaşamadım . Pişik kremi sürdüm ben canim. Ve ara ara bezle silip kurulucambizimde hep boyun alti kivrimlari kirmizi nemli ama bu gun daha yayildi kizariklik
neden şaşırdılarki gayet normal benimde bebegim 4 aylik bende oldum yeni3 aylik bebgim 2 kez adet grdum 2.de öluyorum sandim sancidan.dr gittim bisey cikmadi ama cok sasirdilar hemen adet gormeme
bende bi sureyim ozaman bezle kurulayacak kadar ıslak degil ki boyun kıvrimlarinda toz birikiyo onlari aliyorum elimle acaba ondanmi diyorumDoktora ulaşamadım . Pişik kremi sürdüm ben canim. Ve ara ara bezle silip kurulucam
Niye kız naptı adam sanaben sidefer almayı düşünüyorum nedense bu mühendisoğluna gıcık oldum
Terliyorlar da muhtemelen , süt içerken de illa akıyordur orayabende bi sureyim ozaman bezle kurulayacak kadar ıslak degil ki boyun kıvrimlarinda toz birikiyo onlari aliyorum elimle acaba ondanmi diyorum
Ne alaka yani benim kızım neredeyse 2 aydır gündüzleri hiç emmiyor. Sürekli sağıyorum ve giderek azalıyor sütüm. Eskiden günde 2-3 kere mama verirdim şimdi 5 kere veriyorum. Banada dediler sen hemen adet olursun diye ama daha olmadım. Bu hafta 4.ayı bitiyor.bebek emmiyomu falan diye sordular sasirdim.
Ben de hala olmadım canim. Sütüm de sorun yok şimdilik ne zaman olucam diye meraktayım. Gerçi laf aramızda rahattım böyle de, hem sütüm azalacaksa olmiyim diyorum hatta. Bu arada mid3 bulantısı baş dönmesi yaşıyorum 2 gündür , gitmedim doktora dinlenmeye calisiyorum. Adet olmadigim icin de bebis olamaz diyor esim ve annem. Olabilr mi ki ya?Ne alaka yani benim kızım neredeyse 2 aydır gündüzleri hiç emmiyor. Sürekli sağıyorum ve giderek azalıyor sütüm. Eskiden günde 2-3 kere mama verirdim şimdi 5 kere veriyorum. Banada dediler sen hemen adet olursun diye ama daha olmadım. Bu hafta 4.ayı bitiyor.
tabikide olabilirsin hamile.emzirmeye güvenme adet olmadanda hamile kalan çok var.gecenlerde yine bu forumda okudum 6 buçuk aylık bebeği var kadının 3 buçuk aylikda hamileymiş.. benim doktorum süt koruması diye birşey olması icin her 15 dakikada bir bebeğini emzirmelisin dedi.buda mümkün olmayacağına gore hamile kalmak kaçınılmaz dedi.ikinciyi düşünmüyorsan önlemini al derim.Ben de hala olmadım canim. Sütüm de sorun yok şimdilik ne zaman olucam diye meraktayım. Gerçi laf aramızda rahattım böyle de, hem sütüm azalacaksa olmiyim diyorum hatta. Bu arada mid3 bulantısı baş dönmesi yaşıyorum 2 gündür , gitmedim doktora dinlenmeye calisiyorum. Adet olmadigim icin de bebis olamaz diyor esim ve annem. Olabilr mi ki ya?
Düzelmedi kuzum, dediğin gibi zombi oldum bende. En erken 12 de yatıyor. O zamana kadar kök söktürüyor. Tam uyuyor, tekrar uyanıyor. Ben uyutamiyorum, hep babada uyuyor. Gece hiç kalkmazdı, şimdi 1-2 defa kalkıyor. 6-8 arası uyanıyor. Gündüzde kucağımda ne kadar uyursa uyuyor.Bebeğinin uyku düzeni bozulan var mi? Gece uykularimiz iyiydi yattığında 4 5 saat kalkmazdı. Şimdi saat başı, 2 saatte bir uyaniyor, uykuya dalmakta zorlaniyor surekli elleri ile yüzünü kulaklarını ovuşturuyor. Gündüz uykulari da öyle. 4 ayı doldurduk neden böyle oldu? Hiç olmazsa gece uykumuz var diyordum o da gitti. Internette araştırdım 4 aydan sonra uyku gerilemesi diye bir şey varmış. Erişkin uykusuna geçtikleri icin olurmuş. Geçici değil kaliciymis. Uykusuzluktan zombi gibi oldum. Ckolatakahve sizin uykular düzeldi mi canım?
Ben de hala olmadım canim. Sütüm de sorun yok şimdilik ne zaman olucam diye meraktayım. Gerçi laf aramızda rahattım böyle de, hem sütüm azalacaksa olmiyim diyorum hatta. Bu arada mid3 bulantısı baş dönmesi yaşıyorum 2 gündür , gitmedim doktora dinlenmeye calisiyorum. Adet olmadigim icin de bebis olamaz diyor esim ve annem. Olabilr mi ki ya?
Tmm canım bu resimdeki alayım bende hem denemiş olurumBen aldım canım bayramlığımızı daha hamileyken almıştım
Burun tıkanıklığı için yarim soğana 4-5 karanfil batırıp yanına burak ben daha kullanmadım ama kokusu hariç herkes memnun canım belki burundandır seninki düzelirDüzelmedi kuzum, dediğin gibi zombi oldum bende. En erken 12 de yatıyor. O zamana kadar kök söktürüyor. Tam uyuyor, tekrar uyanıyor. Ben uyutamiyorum, hep babada uyuyor. Gece hiç kalkmazdı, şimdi 1-2 defa kalkıyor. 6-8 arası uyanıyor. Gündüzde kucağımda ne kadar uyursa uyuyor.
Bi de dün gece burnu tikaliydi, temizleyip yatırıyordum yine tıkanıp ağlıyordu. Gece en az 6 kere kalktım.
Düzeleceğine dair umudum yok, 11-12 arası bi sinir krizi geçiriyorum. Artık dayanamıyorum. Esime saldiriyorum Kendime gelmeye çalışıyorum. Çözümü olan varsa bize söylesin valla duacisi olurum
Ne çok dertliymisim kizz Sen yazınca farkettim
Beninkininde kulak arkası olmuştu doktor bir krem verdi biraz pahalıydı tamamen doğal içerikli ve 2 surmemde hafifledi ve 4gun galiba tam net değil kafam uykusuzluk malum geçmişti şimdi evde değilim ama eve gidince resmini atarım istersenKızlar nasılsınız? Bebeğimin boynu gidisinin altı pişmiş. Kıpkırmızı olmuş. Yıkıyorum hergun nemlendirici sürüyorum beden böyle oldu anlamadım. Doktora ulaşamadım pişik kremi sürsem olur mu?
Canım normal serum etki etmemişti ama sterimar bayağı iyi geldi.Burun tıkanıklığı için yarim soğana 4-5 karanfil batırıp yanına burak ben daha kullanmadım ama kokusu hariç herkes memnun canım belki burundandır seninki düzelir
Allah şifa versin canım tabiki geçecek toparlanacak bebeklerimiz çok güçlüler inşallah güzel haberlerinize bize verirsin en kısa zamandacnm kanser tedavisi görüyor su anda.uzun zorlu bi tedavi surecinden geçecek iyilescek ins.sebepsiz.koruma amacli degil de ates onemsenmeli kan sayim
cnm zorlu bi tedavi sureci olacak kanser tedavisi görüyor. sebebi yok hastaligin dusmeyen atesi vardi zaten antibiyotige ragmen .kan tahlilinde ortaya cikti.bebeklerde cocuklarda tam kansayimi onemli aralikli kan tahlili yaptirmak gerekiyor.3 ay once degerleri normaldi kuzumun.Rabbim sifasini versin ins
bizde 10un da 4 ay olacağız sağlık olsun canımAyin 5inde 4 olduk cnm
haha bana özel birşey yapmadı da sürekli duyuyorum ya belki gına gelmiştir dünyada bi tek o araştırıyor havası oldu bende deNiye kız naptı adam sana