- 16 Aralık 2016
- 2.912
- 2.737
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #60.061
Aayak ucuyla basmıyo canım ayagının yanlarıyla basıyocanim anladigim kadari ile parmak ucu basiyor tamamen basmiyor ki bu gayet normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aayak ucuyla basmıyo canım ayagının yanlarıyla basıyocanim anladigim kadari ile parmak ucu basiyor tamamen basmiyor ki bu gayet normal
düz basıyor kuzum uçlarıyla dediğin gibi bir durum yok. Yan basması anormal bir durum mu doktora gitmek lazım mı bilmiyorumAayak ucuyla basmıyo canım ayagının yanlarıyla basıyo
Canım senin o dediklerini ben sigara içmedende yapabiliyorum arkadaşlarımla çay kahve muhabbet sigaranın tadını hiç bilmem kimi arkadaşım içer kimi benim gibi bence sen başlamak için bahane arıyorsun Yani sigara içmeyen insanlarda kuaför de orda burda çay kahve içip arkadaşlarıyla vakit geçirebiliyor şaka bir yana sen artık kız annesisin madem 1 yıl olmuş içmemişsin bu saatten sonrada aklına getirme bebeğini emziriyorsun süt koksun izmarit değil iyi örnek ol kızına... sana yemin ediyorum eşim içiyor oğlum 7 yaşında babasının içtiğini bilmiyor evde asla yanında asla içmez kötü örnek olmamak için biz elimizden geleni yapıyoruz vicdanen rahatız ilerde içerse bizim yüzümüzden demicezBen şu an içmiyorum hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç içmedim ama özlüyorum o kahve sigara ortamını. Kuaförde saç boyatıp yıkama süresine kadar arkadaşımla bi sigara içmeyi, şöyle kızkıza buluşmalarda sigara içmeyi özledim yani. Sigarayı özlemedim hatta kurtulduğum için şükrediyorum ama o ortamı özledim
Evet evet bana böyle şeyler söyleyin ya şeytan vesvese veriyor sanki. Canım zerre kadar istemiyor çıkardım hayatımdan resmen. Ama böyle bi ortam görüyorum ya da bir mekan ay diyorum ne güzel sigara içilir burda Eşim içmiyo 3 sene önce bıraktı o. Hazır kurtuldum evimizde sigara kokulu hırkalar yok her daim mis kokuyor üstüm başım. AğZım leş gibi kokmuyor. Dertsiz başıma dert arıyorum herhaldeCanım senin o dediklerini ben sigara içmedende yapabiliyorum arkadaşlarımla çay kahve muhabbet sigaranın tadını hiç bilmem kimi arkadaşım içer kimi benim gibi bence sen başlamak için bahane arıyorsun Yani sigara içmeyen insanlarda kuaför de orda burda çay kahve içip arkadaşlarıyla vakit geçirebiliyor şaka bir yana sen artık kız annesisin madem 1 yıl olmuş içmemişsin bu saatten sonrada aklına getirme bebeğini emziriyorsun süt koksun izmarit değil iyi örnek ol kızına... sana yemin ediyorum eşim içiyor oğlum 7 yaşında babasının içtiğini bilmiyor evde asla yanında asla içmez kötü örnek olmamak için biz elimizden geleni yapıyoruz vicdanen rahatız ilerde içerse bizim yüzümüzden demicez
Geçmiş olsun canım. Verdim demek için veriyorlar işte kullanmayı düşünmüyorum ben deSelamlar bayadır yazamayanlardanım nasıl yazılmış hem sevindim eskisi gibi sohbetin çok olmasına hem yetişemedim diye üzüldüm :)
Bebişleri- kendi hasta olanlara geçmiş olsun.
4. Ay aşısı çok ateş yaptı bizde huzursuzdu 2 gün boyunca sizlerin nasıldı? Ha bide sağlık ocağının verdiği demir ilanından bahsetmişsiniz aman kullanmayın. Oğlumun değeri biraz düşük diye kullanayım dedim 2 gün kullandım hem karın ağrısı yaptı kakası yemyeşil oldu kıvranıyordu resmen. Bir daha vermedim zaten gaz sıkıntısı var kuzumun. Araştırdım baya bebişte olmuş. Nedir bu ilaçlar böyle ya
Sağol canımm. D vitamini ayrı sıkıntılı demir ilacı ayrı.Geçmiş olsun canım. Verdim demek için veriyorlar işte kullanmayı düşünmüyorum ben de
Aman kuzum kurtulmuşsun sakın başlama çok sevindim içmemene hamileyken bile içenler! Var. Dünyalar tatlısı kızın var maşallah onunla uzun sağlıklı bi ömür bekliyor inşallah seni. Tütün alkol sağlığa zararlı her türlü şeyden uzak duralım kendimiz ve kuzumuz içinEvet evet bana böyle şeyler söyleyin ya şeytan vesvese veriyor sanki. Canım zerre kadar istemiyor çıkardım hayatımdan resmen. Ama böyle bi ortam görüyorum ya da bir mekan ay diyorum ne güzel sigara içilir burda Eşim içmiyo 3 sene önce bıraktı o. Hazır kurtuldum evimizde sigara kokulu hırkalar yok her daim mis kokuyor üstüm başım. AğZım leş gibi kokmuyor. Dertsiz başıma dert arıyorum herhalde
Muhallebiyle mi başlatacakmış. Her doktor farklı düşünüyor bu konuda demek ki. Biz yoğurtla başlayacağız. Ben hiç birşey tattırmadım şimdiye kadar. Sadece anne sütü veriyor olsaydım 6.ayı da beklerdim de zaten mama da veriyorum 5,5’ta tadımlara başlayalım diye karar verdik doktorumla.Hayir bnde suan arada sofrada onun tada bilecegi bseyler olunca tatdiriorm o kadar doktorumuz muhallebiler ile baslariz 5.ayada dedi biz3
Daha bunu söylemek için çok erken değil mi? Zaten bu aylarda bastırmayın diyor doktorlar.Kafama takılan birşey var sizlere sormk istiyorum
Oglumu dik tuttugumzda ayakların üstüne basıyo ama ayakları düz degil ayak içleri birbirine denk geliyo bastıgu yere ayak altı degmiyo yani elimle düzeltiyorum tekrar öyle yapıyo inşallah anlatabilmişimdir :)
Daha bebeklerimz küçük normal mi yoksa anorml bir durum var mı ona göre doktora götürcem sizin bebişlern ayakları nasıl
Kaynanamla kayınpederm norml degil basmıyo dedilr biraz moralim bozuldu
Ben içmedim hiç :)Benden başka sigara içen yok muydu be
Hoşgeldin canım Ben daha 4. Ay aşısı yaptırmadım 4 ay 14 günlükken gün verdiler haftaya olacak aşı çok geçmiş korkuttun beni ya inşallah ateş olmazSağol canımm. D vitamini ayrı sıkıntılı demir ilacı ayrı.
Demir ilacını mühendisinoğlunun yıldız listesinden seç ben 5. Ay bitince başlıcamSelamlar bayadır yazamayanlardanım nasıl yazılmış hem sevindim eskisi gibi sohbetin çok olmasına hem yetişemedim diye üzüldüm :)
Bebişleri- kendi hasta olanlara geçmiş olsun.
4. Ay aşısı çok ateş yaptı bizde huzursuzdu 2 gün boyunca sizlerin nasıldı? Ha bide sağlık ocağının verdiği demir ilanından bahsetmişsiniz aman kullanmayın. Oğlumun değeri biraz düşük diye kullanayım dedim 2 gün kullandım hem karın ağrısı yaptı kakası yemyeşil oldu kıvranıyordu resmen. Bir daha vermedim zaten gaz sıkıntısı var kuzumun. Araştırdım baya bebişte olmuş. Nedir bu ilaçlar böyle ya
Aayak ucuyla basmıyo canım ayagının yanlarıyla basıyo
[/QUOT
normal gibi ama sen istersen kontrolunuzde danis druna canim icin rahatlar ve insanlari daha kolay susturursun
Çok iyi olmuş cnm benim ayakkabı yoktu malesef boynerde ama başka sit den aldım benim de 60 tl indirim oldu sen de iyi günlerde giyBence de daha güzel canım iyi günlerde giy. Ben mağazada denedim ama mağazada indirimler geçerli değilmiş. Boyner.com dan aldım. Hesabını bilen anne de Boyner postunun altında indirim kodları var. 400₺ üzerine 100 lira 300₺ 75 ₺ indirim kodları var. Bizim alışveriş 800 küsür tuttu 300₺ üzeri kampanyadan yararlanıp 2sine 650 ödedim iki kez 75₺ indirim uyguladım tanesi 325₺ geldi 400 den
Hosbuldum canımcım. Valla ikinci ay aşısını hiç olmamış gibi atlatmıştık ağrısı bile olmadı. Ama bu neden böyle oldu bilmiyorum hemşire ateş yapabilir dedi. Akşamsı ateş ve huzursuzluk başladı gece 3 e kadar uyumadık bende eşimde, düştü çok şükür biraz. ertesi gün akşam saatlerine kadar hafif ateş oldu. inşallah siz iyi atlatırsınızHoşgeldin canım Ben daha 4. Ay aşısı yaptırmadım 4 ay 14 günlükken gün verdiler haftaya olacak aşı çok geçmiş korkuttun beni ya inşallah ateş olmaz
Aynen canım araştıracaktım bende sağol. Peki neden 5. Ay ek gıdaya geçecekleri için mi?Demir ilacını mühendisinoğlunun yıldız listesinden seç ben 5. Ay bitince başlıcam
Dişleri çıkmadan kullanıcam canım kan ilaçları dişleri mahvediyor depoları dolsun istiyorum diş çıkarıncada pekmezle devam ederim inşallahAynen canım araştıracaktım bende sağol. Peki neden 5. Ay ek gıdaya geçecekleri için mi?
Benden başka sigara içen yok muydu be