- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.861
Bizden kaçmaz yabancıların girmesi tehlikeli ve yasaktırEymenİkra değiştirdim ismimi
Ha tamam ozaman bende reklam yapmaya gelen biri sandım tartışma çıkaracaktımçok fenayım çok
Bizden kaçmaz yabancıların girmesi tehlikeli ve yasaktır
Ben de okudum hoş beğendim takip ediyorum
Bende bayildiiimmyok canım bayadır burdayım ve o dediğim yerin reklamla alakası yok kendini geliştirmeyle alakalı ben çok beğendim 2 3 gündür fırsat buldukça okuyorum
Gecmis olsun cnm belki alerjisi vardir kanli kaka olunca . maflor plus dene istersen biz onu kullaniyoruzKızlar geçenlerde de yazmıştım oğlum aşıdan sonra yani rota aşısından sonra sürekli ishal diye dr biogai aldırdı kullanıyoruz ama yok geçmiyor geçen gün gittik tekrar gaita tahlili için yapmadı eve geldik demin yaptı bu kez kanlı ishal hemen kaba koyup eşime verdim hastaneye yetiştirsin saati dolmadan diye bu ne ya rota aşısını yaptık rota virüsü bizi ne hale getirdi
Makinada yıkıyorum. Çamaşır filesinin içine koyuyorum oyuncakları.Makinede mi elde mi yikiyorsun?
Bugün 5.gün yine yapmadık@Hummey yaşıyonmu bacım bebişin kaka ne alemde ne durumdasın merak ettim uzun zamandır yoksun
Kanlı kaka rotayla alakalı değildir bence ya. Geçmiş olsun canm bize de haber ver.Kızlar geçenlerde de yazmıştım oğlum aşıdan sonra yani rota aşısından sonra sürekli ishal diye dr biogai aldırdı kullanıyoruz ama yok geçmiyor geçen gün gittik tekrar gaita tahlili için yapmadı eve geldik demin yaptı bu kez kanlı ishal hemen kaba koyup eşime verdim hastaneye yetiştirsin saati dolmadan diye bu ne ya rota aşısını yaptık rota virüsü bizi ne hale getirdi
Çok kıymetli yapıp atmaya kıyamıyorlarBugün 5.gün yine yapmadık
Diğer rumuzunla tanıyorum canım seniyok canım bayadır burdayım ve o dediğim yerin reklamla alakası yok kendini geliştirmeyle alakalı ben çok beğendim 2 3 gündür fırsat buldukça okuyorum
Geçmiş olsun canım ya galiba süt alerjisi olduğu için rota aşısı alerjiyi arttırdıKızlar geçenlerde de yazmıştım oğlum aşıdan sonra yani rota aşısından sonra sürekli ishal diye dr biogai aldırdı kullanıyoruz ama yok geçmiyor geçen gün gittik tekrar gaita tahlili için yapmadı eve geldik demin yaptı bu kez kanlı ishal hemen kaba koyup eşime verdim hastaneye yetiştirsin saati dolmadan diye bu ne ya rota aşısını yaptık rota virüsü bizi ne hale getirdi
Çok kıymetli yapıp atmaya kıyamıyorlar
Yerim onu ben ohhh rahatlamıştır yavrumsana bu satırları yazdığım sırada yanımda kala tapıyormuş. Şimdi yıkadık temizledik vedalaştık kakalarla
Ben senin mesajlarına niye bu kadar çok gülüyorum ya çok komik birisin iyi geliyon banaÇok kıymetli yapıp atmaya kıyamıyorlar
Canım biz baslamiycaz doktorum kullanmaya gerek gormuyo. Sadece anne sütü aldığı için benim demirime bakıldı gayet iyi o yüzden 1 yaşında kan tahliliyle veya ilerde belirti olursa başlanır dedi.Kizlar demir damlasina baslayan varmi? Bide ben anlamadim bi tahlil falan yapilmadi demir eksigi varmi yokmu bilmeden basla demire dedi dr u. Sizoerde durum ne birde hangi marka aldiniz?
Cnm eşim gitti kakayı verdi sonuçta çıkmış lökosit 1-2 yazıyordu dr birşey yok birşey allerji yapmış olabilir demiş aşı dedik ondan da olabilir demiş bi ilaç yazmış günde bir defa verilecek eşim gelmedi ne yazdı biliyorum sizin lökosit kaç çıkmıştıGecmis olsun cnm belki alerjisi vardir kanli kaka olunca . maflor plus dene istersen biz onu kullaniyoruz
Cnm sonuç çıktı çok şükür lökosit 1-2 yazıyordu dr bir ilaç vermiş günde bir kere kullanılmalı diye 3 gün sonra geçmezse yine getirin gastroentrolojiye yönlendirelim demiş inş geçer ya dr aşıdan olabilir demişKanlı kaka rotayla alakalı değildir bence ya. Geçmiş olsun canm bize de haber ver.
aynen öyle valla ben öyle eşşeğim ki burda biri rsmen bas bas yazdı yaptırmayın diye ben salak gibi yaptırdım 15 gündür bitmedi ishali ve kilo alımı durdu yavrum sürekli kıvranıyor yüzünde döküntü çoğaldı öyle pişmanım ki sormaGeçmiş olsun canım ya galiba süt alerjisi olduğu için rota aşısı alerjiyi arttırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?