• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne bileyim cnm ya ben yaptırmam pek istemiyordum ama vicdanım rahatsız olmuştu böyle daha çok rahatsız oldum reflor diye bir ilaç vermiş dr verdim şimdi umarım geçer
reflor probiyotik ilaç oluyor canım bende içiştim geçer inşaAllah çok geçmiş olsun

Cnm sonuç çıktı çok şükür lökosit 1-2 yazıyordu dr bir ilaç vermiş günde bir kere kullanılmalı diye 3 gün sonra geçmezse yine getirin gastroentrolojiye yönlendirelim demiş inş geçer ya dr aşıdan olabilir demiş
Iyi bari cnm bizde 7-8 cikmisti sinirdi yani. Hangi ilacmis yazarsin. Hic cilek falan yemismiydin ben yedigimin ertesi gunu kanli kaka oldu dr.a sormadim ama ondan suphelenmistim. Seninde belki farkli yedigin biseyden yada sut alerjisidir

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim netimyoktu nasilsiniz bebisler nasil o kadar birikmis ki kpnusmalar okuyamadim cogunu ek gidaya gecen warmi aranizda. Saglik ocaginin verdigi kan damlasini sormussunuz kullanmayon onu paraben var cunku icerisinde

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim netimyoktu nasilsiniz bebisler nasil o kadar birikmis ki kpnusmalar okuyamadim cogunu ek gidaya gecen warmi aranizda. Saglik ocaginin verdigi kan damlasini sormussunuz kullanmayon onu paraben var cunku icerisinde
Ben ay sonu başlayacağım canm. 5,5 aylık oluyoruz. Sen başladın mı?

Kalyon tırnak sertleştirici kullanıyorum canım. Benim tırnaklarım hiç uzamazdı kırılmaktan. Şimdi hiç kırılmıyor. Çok sert oldu. Parlatıcı görünümlü.
Süte geçmiyomuymuş doktora falan sordunmu canım şuan benim elimde de flormar var bilmediğimden süremedim daha ben kırılmasından değil de beyaz beyaz çatlayıp ayrılıyo üstü suya sokmaktan kremliyorum ama fayda etmedi o yüzden sürmeyi düşünüyorm

En dogrusunu yapmis dr un bizimki kibrista simdi mesaj yazdi baslayalim die. Baslayalimda cocugun eksigi yoksa nie baslayalim. Bizimde sadece anne sutu. Ben bu hafta burda saglik ocagina gidio bi soriyim en iyisi
Canım bende sağlık ocağında yaptırdım. Tam kan sayımı,demir,ferittin,vitamin D. Bunlara baktı. Seninde değerlerin normalse hiç verme derim.

Süte geçmiyomuymuş doktora falan sordunmu canım şuan benim elimde de flormar var bilmediğimden süremedim daha ben kırılmasından değil de beyaz beyaz çatlayıp ayrılıyo üstü suya sokmaktan kremliyorum ama fayda etmedi o yüzden sürmeyi düşünüyorm
Sormadim canim. Hamilelikten beri kullaniyorum. Zarari olacagini hic sanmiyorum. Yine de yanlis yonlendirmek istemem

Aynen öyle canım 1 yıldır burdayiz daha nolsun bi parçamız oldu bizim. Takipteyim seni 😁
Ailemle bukadar vakit geçirip konuşmuyorum gerçekten 1 yıl oldu harika insanlar tanıdım görmesemde dertleştik yeri geldi güzel haberler verdik iyiki var burası işin garibi hepimiz buradayız admin ayda 1 yazıyor 😂😂

Canım bende sağlık ocağında yaptırdım. Tam kan sayımı,demir,ferittin,vitamin D. Bunlara baktı. Seninde değerlerin normalse hiç verme derim.
Dogru soyluyosun. Simdi 2 aydir ist deyim dr una gitmiyorum diye kadin biraz ilgisiz yazdi. En iyisi ben p.tesi saglik ocagini arayip soriyim

Iyi bari cnm bizde 7-8 cikmisti sinirdi yani. Hangi ilacmis yazarsin. Hic cilek falan yemismiydin ben yedigimin ertesi gunu kanli kaka oldu dr.a sormadim ama ondan suphelenmistim. Seninde belki farkli yedigin biseyden yada sut alerjisidir
Cnm valla farklı birşey yemedim geçen gün tatlı yemiştim o mu yaptı bilmyorum ama reflor sen mi kullandın bebeğin mi? Verdim valla suyla karıştırıp zar zor içti atıyordu ağzından çok zor almıyor inş geçer aslında biz biogai kullanıyorduk ona rağmen yine oldu acaba onu da vereyim mi her gün veriyorum ya doktora sormayı unuttum

Cnm 6. Ayda ek gidayla anne sutu alimi azalacak demir depolarida azalmaya basliycak o zmn bebekden mi kan alinacak

Hadi ya bize de verdiler ama ben daha kullamadım doktora da sormayı unuttum iyi de madem içinde paraben filan var ne diye verirler anlamış değilim d vitamini de sıkıntılıydı bildiğim kadarıyla ben zaten kullanmamıştım onu doktor başka bir tane yazdı ücretli almıştık

Cnm valla farklı birşey yemedim geçen gün tatlı yemiştim o mu yaptı bilmyorum ama reflor sen mi kullandın bebeğin mi? Verdim valla suyla karıştırıp zar zor içti atıyordu ağzından çok zor almıyor inş geçer aslında biz biogai kullanıyorduk ona rağmen yine oldu acaba onu da vereyim mi her gün veriyorum ya doktora sormayı unuttum
Biz 5 gun reflor kullandik sutumu sagdim onun icine karistirip biberonla icirdim. Sonra durumu duzelmeyince maflor plusa basladik

Dogru soyluyosun. Simdi 2 aydir ist deyim dr una gitmiyorum diye kadin biraz ilgisiz yazdi. En iyisi ben p.tesi saglik ocagini arayip soriyim
Sağlık ocakları 4.ay kontrolünde direkt demir veriyor canım. Doktorumuz bizi aşıdan önce uyardı sağlık ocağı size demir verecek ama siz kullanmayın dedi. Gerçekten de aşı olurken verdiler ama biz kullanmadık

Bence bu pozisyonda sıkıntı yok canm. Biz de tam 3 ay 10 günlükmüşüz ilk oturmaya başladığında. Bizim öyle plastik kısmı yok. Sadece ayak basma yeri plastik orada da iz yok.
Banada çok rahatsızmış gibi gelmedi koyunca gayet keyfi yerindeydi😁 bizim ciddi iz var normalde takmam ama baya görüntüsü bozuk ..

Kızlar AliExpress den parmak kukla, hışırtılı kitap ve çıngırak sipariş etmistim. Bu gün gelmişler çok tatlılar. Acaba makineye atıp yikasam bı şey olur mu ki? Burdan aldığım oyuncakları sadece sirkeli nemli bezle silip kullandim. Ama bunları yikasam mi ki diyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz böyle yumuşak oyuncakları? Ses de çıkarıyor bazıları bozulur mu ki suya girince?
Ne kadara aldın bunları canım ? Burdan uygun mu fiyatlar

Back