2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar AliExpress den parmak kukla, hışırtılı kitap ve çıngırak sipariş etmistim. Bu gün gelmişler çok tatlılar. Acaba makineye atıp yikasam bı şey olur mu ki? Burdan aldığım oyuncakları sadece sirkeli nemli bezle silip kullandim. Ama bunları yikasam mi ki diyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz böyle yumuşak oyuncakları? Ses de çıkarıyor bazıları bozulur mu ki suya girince?

Eklentiler

• IMG_20190406_124839.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 50
Geçmiş olsun canim. Muhtemelen tepinirken bı yerlere taktirmistir köşesini. Daha ben sadece bir kere baş parmağının tırnağını kestim . Hep böyle tepinirken kırılıp, aşınip gidiyorlar. Arada bir kontrol et köşelerde sivri yeri kalmış mi diye.

Çoook tatlılarmış bayıldım parmak kuklalara. Ben pilli yada öten birşey değilse yıkıyorum canm. Hiç birşey olmuyor. Aliexpressten aldığım hışırtılı kitapları falan hep yıkadım.

Kızlar ya bebekleriniz kaç saatte bir emmek istiyo? Benim kadar sık emziren varmı? 1,5 saat 2 saat bazen saat başı.Gece uykusu da dahil böyleyiz.Nasıl düzeltebilirim ...
Benim meme reddi vardi 2 saatte bir emzirmeye zorluyordum kendim. Bi ay sadece 260 Gr aldı doktor yeni doğan gibi sık sık emmemesi gerek böyle hem sürekli sadece ilk sütü alıyor alıyor, reflü ve gaz problemleri artıyor dedi. 4 saate bire çıkar sadece atıştırarak geçirmesin uzun uzun beslensin dedi. Ama gece beslenmesi sadece beslenme değil daha çok duygusal ihtiyaçtır o yüzden ne zaman isterse vermek zorundasın gece dedi. Gerci öyle dedikten sonra sanki hissetmis gibi benimkinin meme reddi bitti ve absürt şekilde emmeye başladı. Bazen yarım saat arayla emiyor ve hepsinde dolu dolu emiyor. 1 ayda 260 gram alan çocuk doktor kontrolüne kadar 10 günde 500 Gr aldı doktor da gördün mü dediğim işe yaradı diyor. He he dedim ben de. Yani bence onlar kendileri işlerini biliyorlar. Çok emmek istiyorsa çok ihtiyacı vardır. Sorgulamayacagim ben artık tercihlerini. Sabah kalkıyor 5 saat emmiyor sonra yarım saatte bir emiyor. Demek ki kendince bi düzeni var.

güle güle sağlıkla kullansın bebişin canım çok tatlılar =) ben 30 da makinede yıkıyorum

Kizlar demir damlasina baslayan varmi? Bide ben anlamadim bi tahlil falan yapilmadi demir eksigi varmi yokmu bilmeden basla demire dedi dr u. Sizoerde durum ne birde hangi marka aldiniz?

Kizlar demir damlasina baslayan varmi? Bide ben anlamadim bi tahlil falan yapilmadi demir eksigi varmi yokmu bilmeden basla demire dedi dr u. Sizoerde durum ne birde hangi marka aldiniz?
canım benim demir eksikliği kansızlık Akdeniz anemesi var ve çocuklarıma da geçmiş olabilir o yüzden vereceğim ben. sidefer damla almayı düşünüyorum ama ilk önce şu kaka si düzene girsin öylesi vereyim diyorum çünkü malum kan ilaçları kabız eder

Kızlar bizimki baş parmağını emiyor sürekli ağzında var mı bizim gibi alışkanlık olucak diye korkuyorum
ayy bizimki bu aksam emmeye basladi 3 haftadir yumruk yumruk butun elini sokuyodu agzina dunden beri tukurmeye basaldi lama gibi aksama kadar yuzu gozu tukuruk oluyo bu gund
bi ara benimde oyle oldu cok moralim bozulmustu sonra kendime geldim can sıkmayla olmaz dedim sabah oyle aksam gobek marulu iri dogradim uzerine dere otu roka falan tuz tedim ama bi seferde 3 kisilik salata yedim su zaten iki litreden fazla icerim cok ise yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…