- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.841
Sen kimsin çıkaramadımKızlar Verimli Rutin diye topik var keşfettiğimden beri okuyorum orda bi kadın yazıyor inanılmaz biri bakmak isterseniz tavsiye ederim
Eymenİkra değiştirdim ismimiSen kimsin çıkaramadım
Geçmiş olsun canim. Muhtemelen tepinirken bı yerlere taktirmistir köşesini. Daha ben sadece bir kere baş parmağının tırnağını kestim . Hep böyle tepinirken kırılıp, aşınip gidiyorlar. Arada bir kontrol et köşelerde sivri yeri kalmış mi diye.Kızlar oglumun çorabını çıkardm ayagı hava alsın diye baş parmak tırnagının yanı şişmiş kızarmş yeşil akıntı gelmiş kurumuş görünce çok üzüldüm nasıl fark etmem diye dolama gibi yada tırnak batması gibi görünüyo birazdan acile götürücez bizin gibi olan varmı yada neden dolayı olmuş olabilir çok üzgünüm içim gitti ya
Çoook tatlılarmış bayıldım parmak kuklalara. Ben pilli yada öten birşey değilse yıkıyorum canm. Hiç birşey olmuyor. Aliexpressten aldığım hışırtılı kitapları falan hep yıkadım.Kızlar AliExpress den parmak kukla, hışırtılı kitap ve çıngırak sipariş etmistim. Bu gün gelmişler çok tatlılar. Acaba makineye atıp yikasam bı şey olur mu ki? Burdan aldığım oyuncakları sadece sirkeli nemli bezle silip kullandim. Ama bunları yikasam mi ki diyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz böyle yumuşak oyuncakları? Ses de çıkarıyor bazıları bozulur mu ki suya girince?
Anladım cnm çok geçmiş olsunEvt cnm antibiyotik
Benim meme reddi vardi 2 saatte bir emzirmeye zorluyordum kendim. Bi ay sadece 260 Gr aldı doktor yeni doğan gibi sık sık emmemesi gerek böyle hem sürekli sadece ilk sütü alıyor alıyor, reflü ve gaz problemleri artıyor dedi. 4 saate bire çıkar sadece atıştırarak geçirmesin uzun uzun beslensin dedi. Ama gece beslenmesi sadece beslenme değil daha çok duygusal ihtiyaçtır o yüzden ne zaman isterse vermek zorundasın gece dedi. Gerci öyle dedikten sonra sanki hissetmis gibi benimkinin meme reddi bitti ve absürt şekilde emmeye başladı. Bazen yarım saat arayla emiyor ve hepsinde dolu dolu emiyor. 1 ayda 260 gram alan çocuk doktor kontrolüne kadar 10 günde 500 Gr aldıKızlar ya bebekleriniz kaç saatte bir emmek istiyo? Benim kadar sık emziren varmı? 1,5 saat 2 saat bazen saat başı.Gece uykusu da dahil böyleyiz.Nasıl düzeltebilirim ...
Makinede mi elde mi yikiyorsun?Çoook tatlılarmış bayıldım parmak kuklalara. Ben pilli yada öten birşey değilse yıkıyorum canm. Hiç birşey olmuyor. Aliexpressten aldığım hışırtılı kitapları falan hep yıkadım.
Yok cnmm ya geçen gün gittik kaç saat bekledim yapmadı eve geldik bir saat sonra yaptı veremedik eşim erken geldiği bir gün yaptığı gibi götürsün dedim hala ishal sabah yaptı sümüklü ishaldiSiz naptiniz ishali tahlil verdin mi
güle güle sağlıkla kullansın bebişin canım çok tatlılar =) ben 30 da makinede yıkıyorumKızlar AliExpress den parmak kukla, hışırtılı kitap ve çıngırak sipariş etmistim. Bu gün gelmişler çok tatlılar. Acaba makineye atıp yikasam bı şey olur mu ki? Burdan aldığım oyuncakları sadece sirkeli nemli bezle silip kullandim. Ama bunları yikasam mi ki diyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz böyle yumuşak oyuncakları? Ses de çıkarıyor bazıları bozulur mu ki suya girince?
Ha tamam ozaman bende reklam yapmaya gelen biri sandım tartışma çıkaracaktımEymenİkra değiştirdim ismimi
Markasi ne canim nerden aldinarkadaşlar ben bu diş kaşıyıcıları kullanıyorum. yıkayıp kabın içine koyup buzdolabına koyuyorum ve soğuk bir şekilde ağzına veriyorum zeynep çok seviyor soğuk olunca =)
Eki Görüntüle 2255174
Eki Görüntüle 2255175
Eki Görüntüle 2255176
annem rossmann dan aldı canım rossmann'in kendi markası.Markasi ne canim nerden aldin
canım benim demir eksikliği kansızlık Akdeniz anemesi var ve çocuklarıma da geçmiş olabilir o yüzden vereceğim ben. sidefer damla almayı düşünüyorum ama ilk önce şu kaka si düzene girsin öylesi vereyim diyorum çünkü malum kan ilaçları kabız ederKizlar demir damlasina baslayan varmi? Bide ben anlamadim bi tahlil falan yapilmadi demir eksigi varmi yokmu bilmeden basla demire dedi dr u. Sizoerde durum ne birde hangi marka aldiniz?
ayy bizimki bu aksam emmeye basladi 3 haftadir yumruk yumruk butun elini sokuyodu agzina dunden beri tukurmeye basaldi lama gibi aksama kadar yuzu gozu tukuruk oluyoKızlar bizimki baş parmağını emiyor sürekli ağzında var mı bizim gibi alışkanlık olucak diye korkuyorum
bi ara benimde oyle oldu cok moralim bozulmustu sonra kendime geldim can sıkmayla olmaz dedim sabah oyle aksam gobek marulu iri dogradim uzerine dere otu roka falan tuz tedim ama bi seferde 3 kisilik salata yedim su zaten iki litreden fazla icerim cok ise yaradiKızlar benim sütüm baya baya azaldı . Bi sağmaya 200 cc sağdığımı bilirim simdi 2 saat önce emzirdim 40 cc zor çıktı . Anlamadım neden böyle oldu . Kızım da memeyi zorla alıyor resmen. Kilo alımıda yavasladı 9 günde 150 gramı zor almış geçtiğimiz ayı da 400 gr ile kapatmıştık . Halbuki ay basında epey sütüm vardı göğüslerim hemen doluyodu simdi oda yok
3-4 litre içmemiz lazım gündeHayır içiyorum aslında aynı sekılde .
Bi ara bi ishal olmustum afedersin ondan sonra olan oldu . Daha fazla içmeye çalışayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?