• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynen öyle valla ben öyle eşşeğim ki burda biri rsmen bas bas yazdı yaptırmayın diye ben salak gibi yaptırdım 15 gündür bitmedi ishali ve kilo alımı durdu yavrum sürekli kıvranıyor yüzünde döküntü çoğaldı öyle pişmanım ki sorma
Öyle deme canım ya olacağı varmış kendini suçlama

Cokur cokur ses çıkarıyor sanarsın parmaktan bal akıyor öyle seviyor ki parmak emmeyi Allah tan emziğe alıştı uyurken emmiyor artık uyanınca can sıkıntısından emiyor

Eklentiler

• IMG_2570.PNG
    IMG_2570.PNG
    731,4 KB · Görüntüleme: 47
canım benim demir eksikliği kansızlık Akdeniz anemesi var ve çocuklarıma da geçmiş olabilir o yüzden vereceğim ben. sidefer damla almayı düşünüyorum ama ilk önce şu kaka si düzene girsin öylesi vereyim diyorum çünkü malum kan ilaçları kabız eder
Peki herhangi bi tahlil yapmadan vermek dogrumu kafama takildi simdi.

Benim meme reddi vardi 2 saatte bir emzirmeye zorluyordum kendim. Bi ay sadece 260 Gr aldı doktor yeni doğan gibi sık sık emmemesi gerek böyle hem sürekli sadece ilk sütü alıyor alıyor, reflü ve gaz problemleri artıyor dedi. 4 saate bire çıkar sadece atıştırarak geçirmesin uzun uzun beslensin dedi. Ama gece beslenmesi sadece beslenme değil daha çok duygusal ihtiyaçtır o yüzden ne zaman isterse vermek zorundasın gece dedi. Gerci öyle dedikten sonra sanki hissetmis gibi benimkinin meme reddi bitti ve absürt şekilde emmeye başladı. Bazen yarım saat arayla emiyor ve hepsinde dolu dolu emiyor. 1 ayda 260 gram alan çocuk doktor kontrolüne kadar 10 günde 500 Gr aldı 😁 doktor da gördün mü dediğim işe yaradı diyor. He he dedim ben de. Yani bence onlar kendileri işlerini biliyorlar. Çok emmek istiyorsa çok ihtiyacı vardır. Sorgulamayacagim ben artık tercihlerini. Sabah kalkıyor 5 saat emmiyor sonra yarım saatte bir emiyor. Demek ki kendince bi düzeni var.
Bizim doktorumuz da şaşırdı 2 saatte bir emiyo diyince kilo alımı da fazla değil acaba sadece ön sütü mü alıyo diye düşünüyorum bende

Canım biz baslamiycaz doktorum kullanmaya gerek gormuyo. Sadece anne sütü aldığı için benim demirime bakıldı gayet iyi o yüzden 1 yaşında kan tahliliyle veya ilerde belirti olursa başlanır dedi.
En dogrusunu yapmis dr un bizimki kibrista simdi mesaj yazdi baslayalim die. Baslayalimda cocugun eksigi yoksa nie baslayalim. Bizimde sadece anne sutu. Ben bu hafta burda saglik ocagina gidio bi soriyim en iyisi

Peki herhangi bi tahlil yapmadan vermek dogrumu kafama takildi simdi.
ben büyük kızımda düzenli vermemiştim =) tahlil desen biz hamile iken de kan ilacı vermişlerdi içtik zararı olacağına sanmıyorum çünkü kaşık kaşık vermeyeceğiz. ama tabiiki her doktor her anne farklı bakıyor bu konuya o yüzden herkes dilediğini yapsın Canım

Kullanmıyorum ama neden kullanmıyorum acaba 🤔 yarın denicem. Aldığımda oturmuyodu daha ama artık oturtuyorum. Kızlar biz çok mu erken başladık oturmaya sizce 🤔 22 Aralık doğumlu 3 ay 10 günlük . Bi de diyelim ki erken oturtuyorum. Ne olur sakıncası ne zararları neler
Benimkinin plastik kısmında izler var canım resim ekledim . Seninki de mi böyle .. son yatış pozisyonu bu şekilde canım bence bu kadar yatırmak sakıncalı olur gibi geliyor bana.. daha erken değil mi .. yatar pozisyonda değil

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    image.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 45
Benimkinin plastik kısmında izler var canım resim ekledim . Seninki de mi böyle .. son yatış pozisyonu bu şekilde canım bence bu kadar yatırmak sakıncası olur gibi geliyor bana.. daha erken değil mi .. yatar pozisyonda değil
Bizimkinin en yatık pozisyonu bu. Şimdi tarihe baktım bu fotoyu 27 şubatta çekmişiz. 1,5 aydır böyle kullanıyoruz yani. Bence bu pozisyonun bir zararı olmaz.

Eklentiler

• 6E8A788D-0617-4558-A19E-DED861D85270.jpeg
    6E8A788D-0617-4558-A19E-DED861D85270.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 81
Şimdi çektşm canım da bu pozisyon uygun mudur sence.. bizde 3 ay 20 günlük olduk . ayak kısmında yada plastik yerlerinde izler var MI canım . Eşim plastik olduğu için öle olduğunu söylüyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 75
Şimdi çektşm canım da bu pozisyon uygun mudur sence.. bizde 3 ay 20 günlük olduk . ayak kısmında yada plastik yerlerinde izler var MI canım . Eşim plastik olduğu için öle olduğunu söylüyor
Bence bu pozisyonda sıkıntı yok canm. Biz de tam 3 ay 10 günlükmüşüz ilk oturmaya başladığında. Bizim öyle plastik kısmı yok. Sadece ayak basma yeri plastik orada da iz yok.

Back