2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Öyle deme canım ya olacağı varmış kendini suçlama

Peki herhangi bi tahlil yapmadan vermek dogrumu kafama takildi simdi.

Bizim doktorumuz da şaşırdı 2 saatte bir emiyo diyince kilo alımı da fazla değil acaba sadece ön sütü mü alıyo diye düşünüyorum bende

Canım biz baslamiycaz doktorum kullanmaya gerek gormuyo. Sadece anne sütü aldığı için benim demirime bakıldı gayet iyi o yüzden 1 yaşında kan tahliliyle veya ilerde belirti olursa başlanır dedi.
En dogrusunu yapmis dr un bizimki kibrista simdi mesaj yazdi baslayalim die. Baslayalimda cocugun eksigi yoksa nie baslayalim. Bizimde sadece anne sutu. Ben bu hafta burda saglik ocagina gidio bi soriyim en iyisi

Peki herhangi bi tahlil yapmadan vermek dogrumu kafama takildi simdi.
ben büyük kızımda düzenli vermemiştim =) tahlil desen biz hamile iken de kan ilacı vermişlerdi içtik zararı olacağına sanmıyorum çünkü kaşık kaşık vermeyeceğiz. ama tabiiki her doktor her anne farklı bakıyor bu konuya o yüzden herkes dilediğini yapsın Canım

Benimkinin plastik kısmında izler var canım resim ekledim . Seninki de mi böyle .. son yatış pozisyonu bu şekilde canım bence bu kadar yatırmak sakıncalı olur gibi geliyor bana.. daha erken değil mi .. yatar pozisyonda değil

Eklentiler

• image.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 45
Bizimkinin en yatık pozisyonu bu. Şimdi tarihe baktım bu fotoyu 27 şubatta çekmişiz. 1,5 aydır böyle kullanıyoruz yani. Bence bu pozisyonun bir zararı olmaz.

Eklentiler

• 6E8A788D-0617-4558-A19E-DED861D85270.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 80
Şimdi çektşm canım da bu pozisyon uygun mudur sence.. bizde 3 ay 20 günlük olduk . ayak kısmında yada plastik yerlerinde izler var MI canım . Eşim plastik olduğu için öle olduğunu söylüyor

Eklentiler

• image.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 75
Şimdi çektşm canım da bu pozisyon uygun mudur sence.. bizde 3 ay 20 günlük olduk . ayak kısmında yada plastik yerlerinde izler var MI canım . Eşim plastik olduğu için öle olduğunu söylüyor
Bence bu pozisyonda sıkıntı yok canm. Biz de tam 3 ay 10 günlükmüşüz ilk oturmaya başladığında. Bizim öyle plastik kısmı yok. Sadece ayak basma yeri plastik orada da iz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…