• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynı şeyi ben de Deichmann dan bı ayakkabı da yaşadım. 50 liraya almıştım 4 sene boyunca giydim her hafta makinede yıkadım hiç bı şey olmadı. Üzerine kaç tane Nike Adidas aldım o rahatı bulamadım. Şimdi hala var o ayakkabılardan ama renkleri beğenmedim. Bı bak belki sen beğenirsin renklerini. Şimdi Reebok aldım o da iyi ama o ayakkabının rahatı yok hiç birinde.
Canım hangi ayakkabılar deichman dahi fotoğraf ya da link atabilir misin

Kizlar biz 3 gun sonra 4 aylik oluyoruz ama ailemdeyim daha kibrisa donmedim. Doktoruna soramiyorum haliyle. Bu ay bazilari yogurt tadimina badlat dio bazilari 6 ayi bekle dio. Sizler ne yapicaksiniz
Biz bu ay sonu 5,5 aylık oluyoruz. Ay sonu başlayacağım ek gıdaya canm.

Kizlar biz 3 gun sonra 4 aylik oluyoruz ama ailemdeyim daha kibrisa donmedim. Doktoruna soramiyorum haliyle. Bu ay bazilari yogurt tadimina badlat dio bazilari 6 ayi bekle dio. Sizler ne yapicaksiniz
Bizim yarın doluyor 4 ayımız. Ben yavaştan tattırmaya başladım. Kahvaltı veya yemek faslımızda uyanık olduğu zaman hemen parmağımın ucuyla diline değdiriyorum. Tadını bilsin. Dün sabah patates kızartmıştım. İçinden verdim birkaç sefer baktım saha da ağzını açıyor 😋 İnşaAllah yemeyi seven yavrularımız olur yemek yemeyen çocuk çoookk zor oluyor 😞 ablamınki 4 yaşı bitiyor hala mızmız yemek konusunda

Kızlar kendime ve eşime spor ayakkabı almak istiyorum böyle 50 kilometre yol yürüyim ama canımı acıtmasın 😂 geçen sene spora başlamak için lcw dan tepeden tırnağa alış veriş yaptım tayt spor çantası uzun tshirt falan aldım hepsine bayıla bayıla ayakkabı gördüm bi tane 29.90 lcw dan ayakkabı alınmaz ama neyse sporda giycem sadece dedim.kasaya bi geldim 49.90 mış 😂 Çantanın içi iki kullanımda yırtıldı iade ettim tayt desen dikişleri açılıverdi iade ettim tshirtün rengi bir yıkamada soldu ev tshirtü yaptım ama ayakkabılar ! Yemin ederim bulsam 3 çift alır stok yaparım o derece rahat ama 1 yıldır başka ayakkabı giymiyorum diyebilirim baya yıprandılar o rahatlıkta bi ayakkabı bulmak istiyorummmm

Canım mutlaka skechers derim. Bende hep uygun olsun diye kinetix falan alırdım ama bu rahatlık hiç birseyde yok. Ama çok pahalı dersen decatlona bak. Kosu,yürüyüş ayakkabıları iyi baya fiyatlarıda uygun. Spor için almıştım 2 sene önce.

arkadaşlar ben sabah 5 den beri ishal den maruzum çok bitkinim 😪 inşaAllah sütüm azalmaz veya bitmez :KK43: ilaç aldı eşim eczaneden inşaAllah geçer :KK43:
Canim biraz turk kahvesine biraz limon sik ye onu. Hemen geciriyor. 1 kahve kasigi kahvenin ustune biraz limon dok ye. Cok iyi geliyor

Bizim yarın doluyor 4 ayımız. Ben yavaştan tattırmaya başladım. Kahvaltı veya yemek faslımızda uyanık olduğu zaman hemen parmağımın ucuyla diline değdiriyorum. Tadını bilsin. Dün sabah patates kızartmıştım. İçinden verdim birkaç sefer baktım saha da ağzını açıyor 😋 İnşaAllah yemeyi seven yavrularımız olur yemek yemeyen çocuk çoookk zor oluyor 😞 ablamınki 4 yaşı bitiyor hala mızmız yemek konusunda
Herkes bu yuzden basla diyor. Sonra gece kalinca yemiyolar alismiyolar diolar. Ufak ufak baslat diolar yogurt tattir su icir diye ama beklicem galiba 6 ayi

Ben 5 ay bitince düşünüyorum ilk çocuğumda da öyle yapmıştım

Back
X