- 26 Eylül 2010
- 17.482
- 32.655
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #59.281

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mustela Bebek yağını alırken aşağıda yorumlar görmüştüm çok kötü onun yüzünden bebeğim alerji oldu diye birçok kişi yazmıştı oyüzden sordum canımyok kullanmıyorum canm. Mustela atopik ciltler için balm ve nemlendirici kullanıyorum
1 ay öncesine kadar aynı sizin gibi 11 12 de uyuyordu memede atlas. Sonra akşam 8 de huysuz olmaya herşeye ağlamaya hiçbişeyden memnun kalmamaya başladı. Bende bigun artık kizdim yatağına koydum beyaz gürültüyü açtım hafif hafif salladım elini tuttum. Saat 9 da 10 dk içinde uyudu. O günden beri 9 da yatar yatağına beyaz müzik hafif sallamayla 10 dk içinde uyur. Gece 2.30 da parmağını emmeye başlıyor ben alıp emziriyorum uyanmadan emiyor. 7 de tekrar kalkıyor emme kaka yapıyor. 8 gibi uyuyor. 11 de uyanıyor bidaha da uyumuyorBebekleri düzenli uyuyan anneler uyutma yönteminiz nedir? Ben ilk haftalarda emerken uyutuyordm açıkcası tecrübeli değilim kolay bişeydi emerken uyuyordu ama yerine koyınca uyanıyordu sırf uyuysn diye kucakda tutmaya başladm ama emerken daldığı için sorun etmedim ama gün geçdikçe sorun oldu emmeden uyumuyor benm dışımda kimse uyutamıyor bende her ortamda uyutmak için emzirmek zorndaym onu geçdim artk büyüdüğü için emerken hemen uyumuyo sağa sola bakıyo etrafı izliyo uykusu geliyo ağlıyo omzumda pışlamaya çalışıyorum kriz halinde ağlıyo en sonunda ağlakdan yoruluyo yine emip uyuyo. Yaknda işe gidicem ben yokken nasl uyutucsklar bilmiyorm ayakda sallayalım diyolar hiç mantıklı gelmedi her zaman sallamak zornda kalıcaö ozamanda bide şiödi hafif ğırlaşmcs nasl olur? Bebek arabasındada uyumuyor oturmak bile istemiyor , uyutmak için her alşam banyo yaptırym dedm ama ev soğuk şuan bu imkansız gece uykusu 11 i geçdikden sonra anca başlıyor gündüz yine aynı sorunlu , çok uzun yazdm ama düzenli uyıtan arkadaşlar nasl uyutuyorsnz ayakdamı sallıyorsunz kucakda pış pışmı yönteminiz nedir
1 ay öncesine kadar aynı sizin gibi 11 12 de uyuyordu memede atlas. Sonra akşam 8 de huysuz olmaya herşeye ağlamaya hiçbişeyden memnun kalmamaya başladı. Bende bigun artık kizdim yatağına koydum beyaz gürültüyü açtım hafif hafif salladım elini tuttum. Saat 9 da 10 dk içinde uyudu. O günden beri 9 da yatar yatağına beyaz müzik hafif sallamayla 10 dk içinde uyur. Gece 2.30 da parmağını emmeye başlıyor ben alıp emziriyorum uyanmadan emiyor. 7 de tekrar kalkıyor emme kaka yapıyor. 8 gibi uyuyor. 11 de uyanıyor bidaha da uyumuyorBebekleri düzenli uyuyan anneler uyutma yönteminiz nedir? Ben ilk haftalarda emerken uyutuyordm açıkcası tecrübeli değilim kolay bişeydi emerken uyuyordu ama yerine koyınca uyanıyordu sırf uyuysn diye kucakda tutmaya başladm ama emerken daldığı için sorun etmedim ama gün geçdikçe sorun oldu emmeden uyumuyor benm dışımda kimse uyutamıyor bende her ortamda uyutmak için emzirmek zorndaym onu geçdim artk büyüdüğü için emerken hemen uyumuyo sağa sola bakıyo etrafı izliyo uykusu geliyo ağlıyo omzumda pışlamaya çalışıyorum kriz halinde ağlıyo en sonunda ağlakdan yoruluyo yine emip uyuyo. Yaknda işe gidicem ben yokken nasl uyutucsklar bilmiyorm ayakda sallayalım diyolar hiç mantıklı gelmedi her zaman sallamak zornda kalıcaö ozamanda bide şiödi hafif ğırlaşmcs nasl olur? Bebek arabasındada uyumuyor oturmak bile istemiyor , uyutmak için her alşam banyo yaptırym dedm ama ev soğuk şuan bu imkansız gece uykusu 11 i geçdikden sonra anca başlıyor gündüz yine aynı sorunlu , çok uzun yazdm ama düzenli uyıtan arkadaşlar nasl uyutuyorsnz ayakdamı sallıyorsunz kucakda pış pışmı yönteminiz nedir
Mustela Bebek yağını alırken aşağıda yorumlar görmüştüm çok kötü onun yüzünden bebeğim alerji oldu diye birçok kişi yazmıştı oyüzden sordum canımyok kullanmıyorum canm. Mustela atopik ciltler için balm ve nemlendirici kullanıyorum
yok canm ben yağ kullanmıyorum Banyodan sonra bolca nemlendiriciyle masaj yapıyorum.Mustela Bebek yağını alırken aşağıda yorumlar görmüştüm çok kötü onun yüzünden bebeğim alerji oldu diye birçok kişi yazmıştı oyüzden sordum canım
Kendi kendine uyuması uyandiginda sana ihtiyaci olmadan kendisi tekrar uykuya daliyor.Peki eğitim vermeyince dezavantaj ney kuzum? Yani uyku eğitiminin avantajı?
Aslinda bizim doktorda alerji icin aynisini soyledicanm çok az emziriyorum ama doktor inek sütü alerjisi böyle olmaz. Kanlı mukuslu kaka olur dedi. Huzursuzluk olur dedi. Sadece dermatitle inek sütü alerjisi teşhisi konulmaz dedi. Başka bir alerji çeşidinin de üzerinde durmadı zaten.
Anladım kuzum. Çok teşekkür ederim ❤Kendi kendine uyuması uyandiginda sana ihtiyaci olmadan kendisi tekrar uykuya daliyor.
Bizde sadece adenovirüs negatif yazıyor canım başka birşey yok doktoruma sinir oldum şimdiEntamoeba histolyica adezin antijeni. Bu bakildi mi size bununda pozitif olmasi onemli. Sagolsun bizim doktor iyidir sıkılmadan sorulara cvp verir kendiliginden aciklar.
evet canm sadece dermatit olması inek sütü alerjisi olduğu anlamına gelmiyor. Onun daha ciddi belirtileri varmış.Aslinda bizim doktorda alerji icin aynisini soyledi
Hmmm bilmiyorum canım ne diyim ben hiç öyle bişey yaşamadım uykusu varsa sorun çıkartmıyor hiç. Ben sadece çok fazla uykusu gelmeden uyutmuyorum huysuzluk yapmasın diyeBenimki yatırınca diken batmış gibi ağlıyo pişpişlenmiyoki tracy hogg dediği gibi kucapıma alıyorum bidaha yatırıyorumnyatır kaldır deniyorum ama yok.emerek uyuycak illa kötü alıştırdım..
Hiç göz teması kurmuyorum ben. Gözlerine asla bakmıyorum dalıyo sonraBizde de soyle bi durum oluyor kizlar gece 2. Emmesine kalkinca uykusu hafif oluyor yerine yatınca hareketleniyo en sonundada gozler aciliyo konusuyo guluyo tekrar uyutmam1 saat 1.30 saati buluyor bunun caresi ne olabilir acaba.
Peki yayına yatıp sallaynca ağlamıyormu benm kızımın çılgınca ağlama huyu var morarıyor hatta beni korkutuyo1 ay öncesine kadar aynı sizin gibi 11 12 de uyuyordu memede atlas. Sonra akşam 8 de huysuz olmaya herşeye ağlamaya hiçbişeyden memnun kalmamaya başladı. Bende bigun artık kizdim yatağına koydum beyaz gürültüyü açtım hafif hafif salladım elini tuttum. Saat 9 da 10 dk içinde uyudu. O günden beri 9 da yatar yatağına beyaz müzik hafif sallamayla 10 dk içinde uyur. Gece 2.30 da parmağını emmeye başlıyor ben alıp emziriyorum uyanmadan emiyor. 7 de tekrar kalkıyor emme kaka yapıyor. 8 gibi uyuyor. 11 de uyanıyor bidaha da uyumuyorgündüz uykusu bazen yarim saat bi kere uyuyor. Gündüz uykusunu da ben ayarlayamiyorum olmuyor istemiyor. Beyaz müzik hafif sallamayı dene canım. Oda karanlık olsun ve asla konuşma göz göze gelmeyin.
Ben zaten aslında hiç çekmiyordum sprey sıkıyordum sadece. Ama bu sefer mecbur kaldim resmen akıyor burnu.Minik bebis
She- ben de otri bebeyle temizlerken sürekli tıkanıyordu. Onunla çekmeyi bıraktım çok daha iyi şimdi, sanki çektikçe daha çok artıyor gibi...
Ağlıyo bazen alıyorum kucağıma sakinlestiriyorum meme teklif ediyorum sakinleşince tekrar koyuyorum. Ama konuşma yok kesinlikle. Uyuması gerektiğini anlıyo yatınca uyuyo bazen meme de uyucak gibi oluyo o zamanda çekiyorum memeden yatağında uyutuyorum. Içim parcalaniyo bazen ama bu şekilde daha derin uyuyo daha huzurlu oluyo sonrasında. Ağlamaya başlayınca biraz bekle kesilmezse al sakinleştir tekrar koy. Belki 10 defa yaparsın canım sen ama sonunda aliscak emin ol.Peki yayına yatıp sallaynca ağlamıyormu benm kızımın çılgınca ağlama huyu var morarıyor hatta beni korkutuyo
İki ayaktan yapıldı cnm ağızdan verilmedi ağızdan mı verilecekti ?Canım 4.ay aşıları arasında canlı aşı var da ondandır ateşi. Çocuk felci var ya ağızdan yaptıkları o canlı aşı ateş yapıyor malesef. Geçmiş olsun bizimki de 15nisanda