- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.121
Ben kanguru almadım zaten anca şimdilerde kullanmaya başlayabilir yeni doğan aparatı yoksa normal kangurular 4 aydan sonra çünkü ama sling bence muhteşem bir şey ben bayıla bayıla kullanıyorum çok tereddüt etmiştim ama oğlumda bayılıyor bendeBizde yapamadık kızım bas bas bağırdı içinde iade ettim. Bacak kısmı geniş geldi bacaklar icerde de rahat edemedi. Bende mi sling alsam acaba
Geçmiş olsun canım ve aynen benimki bebek arabasına alışkın değil hep sling kullandı diye arabada ağlıyor bende tek başına hiç kullanmıyorum sling yetiyoraynen bizde oyle sabah okuldan aradilar betulun kulagi agiriyor diye babamiz yok bebek arabasida arabada at slinge git okula
Burayıda takip edeyim canım . Mağazalarda bu kadar renkli hoş modeller yok maalesef
ya ben bebek dogmadan slinge karar verdim ama satici bebekle gel dedi kizim 20 gunlukken gittik esimde kanguru al dedi daha saglam vs kadin ikisinide denetti kanguruya bebegi oturtamadik bile ayaklarini sokar sokmaz agladi geri cikardik slingi denedim hic sesini cikarmadi bide kangiru cok kaba ya bebegi cikarsan yolda kocaman bisey kucaginda kaliyo biz bazen guneslenmeye cikiyoruz meydana cikarip kucagima aliyorum koluni falan aciyorum guneslenince tekrar hop yerine bence slind daha guzelkanguru aldik biz mi beceremedik bi deneyemedik bile digry duzgun bebegim hic sevmedi
AA çok iyiymiş bende oradan araştırıyorum biraz . Nişana alabilirim sözde yetişmez Ali expres siparişiCanım o sayfayı bende takip ediyordum hatta bişeyler isticektim sonradan uyandım hepsi AliExpress in şakın alma buda ispatım sana miraya getirtcem bunu hatta
tesekkur ederim benim kiz arabayi da seviyor hep uyuyoGeçmiş olsun canım ve aynen benimki bebek arabasına alışkın değil hep sling kullandı diye arabada ağlıyor bende tek başına hiç kullanmıyorum sling yetiyor
Tam eltilik olurum artık
ya bizde bi ayagini soktuk icine ikinciyi sokarken okadar agladiki ayaginimi incittik dedim yani valla sling her konuda rahat 50 €vermistim valla 150 €bile hakettiBizde yapamadık kızım bas bas bağırdı içinde iade ettim. Bacak kısmı geniş geldi bacaklar icerde de rahat edemedi. Bende mi sling alsam acaba
2 ay olmalı canım.biz 2.ayda yaptırdık şimdi 4te yaptiricazKızlar rota virüs aşısının 2 doz arasında kaç gün olması lazım 21 gün olmuş ilk dozu yaptıralı
Hadi ya ona da bakayım valla baya sıkıntılı elim ya kaşınıp kanıyor hatta geçen gün okadar kaşındı ki kabar kabar oldu egzama yok diye biliyorum ama malum elimiz hep kimyasal içinde olmuş olabilir de saol cnm benimCanım eşimin ellerinde egzema var eklemler ve avuç içi pütür pütür olur kupkuru kesik kesik olur normalde.Sonra bi yerde elini yıkamış eve gelmişti eline dokundum yumuşacıktı kremmi sürdün dedim yok dedi e peki niye bukadar yumuşak dedim anlattı ? Bende git fotosunu çek alalım bizde onu kullanalım dedim sonra baktım daha önce kullandığım hobby ama ben güllüsünü almıştım bu ise gliserinli yani gliserinli daha yumuşak yapıyor.Cok güzel bi sabun tavsiye ederim hobbi ile dove nin en az kimyasal barındırdığını duymuştum.
Ona üyü oldum sen diyince ablamı aradım yaptı peki cnm kimyasal yok dimi bebeğin ve bizim kiyafetleri yıkamak istiyorum malum allerjik bir bebek dr herşeyi değiştir dedi kimyasal tamamen çıksın evden dedi bebek için zaten kullanmıyordum ama şimdi bizim kiyafetten kokuyor kimyasal evi temizliyorum sen hepsinden memnunsun anladığım kadarıyla peki bebeğine kullanıyor musun şampuanını ben mustela kullanıyorum memnunum daben amwayin çok ürününü kullanıyorum canm. bulaşık deterjanı, çamaşır beyazlatıcısı, cam ve ayna silme köpüğü, fırın temizleyicisi, yüzey temizleyicisi, tuvalet temizleyicisi falan :)
Bende bunun narlisini kullaniyorum gliserinli ama hic yumusak yapmadi ellerimiCanım eşimin ellerinde egzema var eklemler ve avuç içi pütür pütür olur kupkuru kesik kesik olur normalde.Sonra bi yerde elini yıkamış eve gelmişti eline dokundum yumuşacıktı kremmi sürdün dedim yok dedi e peki niye bukadar yumuşak dedim anlattı ? Bende git fotosunu çek alalım bizde onu kullanalım dedim sonra baktım daha önce kullandığım hobby ama ben güllüsünü almıştım bu ise gliserinli yani gliserinli daha yumuşak yapıyor.Cok güzel bi sabun tavsiye ederim hobbi ile dove nin en az kimyasal barındırdığını duymuştum.
Yeriiim onun zekasıınııı maşallah yaaElimizle tutmaya çalışmak yerine ayakla deniyoruz biz, çünkü neden olmasın
ne guzel yaaa darısı basımatesekkur ederim benim kiz arabayi da seviyor hep uyuyo
Cnm tahlil sonucumuz belli oldu amip kisti hala var ama antikoru zayiflamis bu yuzden tedavimiz bitti cok sukur darisi size insallahsherin doktorumuzla görüştük canım sabah flaggy ve reflor verdi bu virüsü taşıyan biriyle temas kurmuş bu kadar küçük bebekte olmaması lazımdı dedi.siz hangi ilaçları kullandınız inşallah atlatmışsınızdır canım
Bende de egzama yok normalde ama çok sık yıkamaktan ve kremli tutamamaktan ellerim mahvoldu egzamaya doğru gidiyo.Tek çaresi sık sık nemlendirmek.Biraz toparlar gibi oldu ama resmen acıyo hava geldikçeHadi ya ona da bakayım valla baya sıkıntılı elim ya kaşınıp kanıyor hatta geçen gün okadar kaşındı ki kabar kabar oldu egzama yok diye biliyorum ama malum elimiz hep kimyasal içinde olmuş olabilir de saol cnm benim
bende dove kullanıyorum elimde egzama var birde ilaçlı krem kortizonlu falan kullanamıyorum emzirdiğim için denerim ama doveun bile katısını sadece kullanabiliyorumCanım eşimin ellerinde egzema var eklemler ve avuç içi pütür pütür olur kupkuru kesik kesik olur normalde.Sonra bi yerde elini yıkamış eve gelmişti eline dokundum yumuşacıktı kremmi sürdün dedim yok dedi e peki niye bukadar yumuşak dedim anlattı ? Bende git fotosunu çek alalım bizde onu kullanalım dedim sonra baktım daha önce kullandığım hobby ama ben güllüsünü almıştım bu ise gliserinli yani gliserinli daha yumuşak yapıyor.Cok güzel bi sabun tavsiye ederim hobbi ile dove nin en az kimyasal barındırdığını duymuştum.
Çok sevindim darısı bize inşallah..Ama bunkadar küçük bebeklerde özellikle anne sütü alanlarda amip kisti olmazmış süt alerjisi de aynı sonuçları veriyormuş artık alerji testi yaptırmak şart oldu bize..Cnm tahlil sonucumuz belli oldu amip kisti hala var ama antikoru zayiflamis bu yuzden tedavimiz bitti cok sukur darisi size insallah
ya bizde bi ayagini soktuk icine ikinciyi sokarken okadar agladiki ayaginimi incittik dedim yani valla sling her konuda rahat 50 €vermistim valla 150 €bile haketti
Canm amway ürünlerini bebeğe kullanmıyorum ben. Serra da atopik dermatit. Şimdi yine sırtında çıkmış. Kollarında da varOna üyü oldum sen diyince ablamı aradım yaptı peki cnm kimyasal yok dimi bebeğin ve bizim kiyafetleri yıkamak istiyorum malum allerjik bir bebek dr herşeyi değiştir dedi kimyasal tamamen çıksın evden dedi bebek için zaten kullanmıyordum ama şimdi bizim kiyafetten kokuyor kimyasal evi temizliyorum sen hepsinden memnunsun anladığım kadarıyla peki bebeğine kullanıyor musun şampuanını ben mustela kullanıyorum memnunum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?