2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizde yapamadık kızım bas bas bağırdı içinde iade ettim. Bacak kısmı geniş geldi bacaklar icerde de rahat edemedi. Bende mi sling alsam acaba
Ben kanguru almadım zaten anca şimdilerde kullanmaya başlayabilir yeni doğan aparatı yoksa normal kangurular 4 aydan sonra çünkü ama sling bence muhteşem bir şey ben bayıla bayıla kullanıyorum çok tereddüt etmiştim ama oğlumda bayılıyor bende tavsiye ederim

aynen bizde oyle sabah okuldan aradilar betulun kulagi agiriyor diye babamiz yok bebek arabasida arabada at slinge git okula
Geçmiş olsun canım ve aynen benimki bebek arabasına alışkın değil hep sling kullandı diye arabada ağlıyor bende tek başına hiç kullanmıyorum sling yetiyor

kanguru aldik biz mi beceremedik bi deneyemedik bile digry duzgun bebegim hic sevmedi
ya ben bebek dogmadan slinge karar verdim ama satici bebekle gel dedi kizim 20 gunlukken gittik esimde kanguru al dedi daha saglam vs kadin ikisinide denetti kanguruya bebegi oturtamadik bile ayaklarini sokar sokmaz agladi geri cikardik slingi denedim hic sesini cikarmadi bide kangiru cok kaba ya bebegi cikarsan yolda kocaman bisey kucaginda kaliyo biz bazen guneslenmeye cikiyoruz meydana cikarip kucagima aliyorum koluni falan aciyorum guneslenince tekrar hop yerine bence slind daha guzel

Canım o sayfayı bende takip ediyordum hatta bişeyler isticektim sonradan uyandım hepsi AliExpress in şakın alma buda ispatım sana miraya getirtcem bunu hatta
AA çok iyiymiş bende oradan araştırıyorum biraz . Nişana alabilirim sözde yetişmez Ali expres siparişi

Bizde yapamadık kızım bas bas bağırdı içinde iade ettim. Bacak kısmı geniş geldi bacaklar icerde de rahat edemedi. Bende mi sling alsam acaba
ya bizde bi ayagini soktuk icine ikinciyi sokarken okadar agladiki ayaginimi incittik dedim yani valla sling her konuda rahat 50 €vermistim valla 150 €bile haketti

Hadi ya ona da bakayım valla baya sıkıntılı elim ya kaşınıp kanıyor hatta geçen gün okadar kaşındı ki kabar kabar oldu egzama yok diye biliyorum ama malum elimiz hep kimyasal içinde olmuş olabilir de saol cnm benim

ben amwayin çok ürününü kullanıyorum canm. bulaşık deterjanı, çamaşır beyazlatıcısı, cam ve ayna silme köpüğü, fırın temizleyicisi, yüzey temizleyicisi, tuvalet temizleyicisi falan :)
Ona üyü oldum sen diyince ablamı aradım yaptı peki cnm kimyasal yok dimi bebeğin ve bizim kiyafetleri yıkamak istiyorum malum allerjik bir bebek dr herşeyi değiştir dedi kimyasal tamamen çıksın evden dedi bebek için zaten kullanmıyordum ama şimdi bizim kiyafetten kokuyor kimyasal evi temizliyorum sen hepsinden memnunsun anladığım kadarıyla peki bebeğine kullanıyor musun şampuanını ben mustela kullanıyorum memnunum da

Bende bunun narlisini kullaniyorum gliserinli ama hic yumusak yapmadi ellerimi

Cnm tahlil sonucumuz belli oldu amip kisti hala var ama antikoru zayiflamis bu yuzden tedavimiz bitti cok sukur darisi size insallah

Bende de egzama yok normalde ama çok sık yıkamaktan ve kremli tutamamaktan ellerim mahvoldu egzamaya doğru gidiyo.Tek çaresi sık sık nemlendirmek.Biraz toparlar gibi oldu ama resmen acıyo hava geldikçe

bende dove kullanıyorum elimde egzama var birde ilaçlı krem kortizonlu falan kullanamıyorum emzirdiğim için denerim ama doveun bile katısını sadece kullanabiliyorum

Cnm tahlil sonucumuz belli oldu amip kisti hala var ama antikoru zayiflamis bu yuzden tedavimiz bitti cok sukur darisi size insallah
Çok sevindim darısı bize inşallah..Ama bunkadar küçük bebeklerde özellikle anne sütü alanlarda amip kisti olmazmış süt alerjisi de aynı sonuçları veriyormuş artık alerji testi yaptırmak şart oldu bize..

Canm amway ürünlerini bebeğe kullanmıyorum ben. Serra da atopik dermatit. Şimdi yine sırtında çıkmış. Kollarında da var Şampuan ve nemlendirici olarak mustela kullanıyorum deterjan olarak da unibaby sensitive kullanıyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…