- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.101
Ayyy bende aynı fikirdeyim evin içinde dışında hep kullandım daha bu sabah yine sardım slinge eczaneye gaz ilacı almaya gittik onunda çok hoşuna gidiyor bir sağ bir sol bakarken zaman geçiyor.ya kizlar varya şu slingi icat edenden allah razi olsunarabadan daha cok kullandim resmen
canm büyük ihtimal inek sütü alerjisi ama buna doktor karar verir tabii ki. Bence doktora göster kakayı.kızlar bebegimin kakasında hafif kırmızılık var ve her seferinde gürültülü kaka yapıyor sizce bu alerjimidir?
instagramda birhayalbircocuk sayfasına bayılıyorum :) ama kombin yok orada. sadece çocuk kıyafetleri var canm.Kızlar eşimin kardeşinin sözü var . Kızın ilk ve tek torun.. kızıma elbise almak istiyorum . Daha önce aldıklarım büyük ve bir buçuk taşlardı .. beğendiğiniz gördüğünüz bir model var mı acaba .. analı kızlı kombin yapmak istiyorum ☺
Hadi ya ablamda geçen söyledi tamamen organik mi acaba ? Ellerim sert çatlak kuru istediğim kadar krem nemlendiricin süreyim boş iki dk sonra bir daha yıkıyorum sen onun deterjanı da var çamaşır için kullandın mı hiç ?@IkraEymen H haticeci0606 kızlar 2 sene önce benim ellerim de sizinki gibi çok kuruyor ve kaşınıyordu. Doktora gittim bulaşık deterjanından ürtiker olmuş dedi. Ben de sabunu değil bulaşık deterjanını değiştirdi. Amway'in bulaşık deterjanını kullanıyorum. Bitkisel. Bir de yağ çöz kireç çöz çamaşır suyu asprin gibi şeyler kullanacağım zaman mutlaka eldiven takıyorum. Baya baya düzeldi ellerim.
Onu denemedim hiç ama iğrenç olmuş ellerim ya onu da alayım bir dr bir marka var onu da önerdi burda bir ark onu da düşünüyorum umarım geçer saol kuzum Öner’in için@linalin ben çıkardım 3 aylık olunca ama bel destek pedi duruyor sadece minik bir yastık gibi. Benim anakucağı çok darmış, beli boşta kaldı tuhaf oldu o sebeple duruyor hala.
H haticeci0606 sıvı sabun değil de katı sabun kullanmayı denedin mi? Dalan zeytinyağlı katı sabunu gayet güzel. Brnim kardeşimin elleri de fena oluyor. Eldivensiz bulaşık yıkamaması gerekiyor, bir de katı sabun...
Takibe alayım canım hemen , kendime göre uydururum renkleri artıkinstagramda birhayalbircocuk sayfasına bayılıyorum :) ama kombin yok orada. sadece çocuk kıyafetleri var canm.
kanguru aldik biz mi beceremedik bi deneyemedik bile digry duzgun bebegim hic sevmediya kizlar varya şu slingi icat edenden allah razi olsunarabadan daha cok kullandim resmen
en iyisini yapmışsınız canım. bizde aynı =) ileride isteyip duracak kendimden biliyorum o yüzden fazla ara vermeden ikincisini yapalım dedik çünkü yaş ilerledikçe kaldırmaz benim kafaevet aslında ikinciyi düşünmüyorduk ama kızımın kkardes ısrarlarına dayanamadıkSmyy89
Canım eşimin ellerinde egzema var eklemler ve avuç içi pütür pütür olur kupkuru kesik kesik olur normalde.Sonra bi yerde elini yıkamış eve gelmişti eline dokundum yumuşacıktı kremmi sürdün dedim yok dedi e peki niye bukadar yumuşak dedim anlattı ? Bende git fotosunu çek alalım bizde onu kullanalım dedim sonra baktım daha önce kullandığım hobby ama ben güllüsünü almıştım bu ise gliserinli yani gliserinli daha yumuşak yapıyor.Cok güzel bi sabun tavsiye ederim hobbi ile dove nin en az kimyasal barındırdığını duymuştum.Onu denemedim hiç ama iğrenç olmuş ellerim ya onu da alayım bir dr bir marka var onu da önerdi burda bir ark onu da düşünüyorum umarım geçer saol kuzum Öner’in için
ben amwayin çok ürününü kullanıyorum canm. bulaşık deterjanı, çamaşır beyazlatıcısı, cam ve ayna silme köpüğü, fırın temizleyicisi, yüzey temizleyicisi, tuvalet temizleyicisi falan :)Hadi ya ablamda geçen söyledi tamamen organik mi acaba ? Ellerim sert çatlak kuru istediğim kadar krem nemlendiricin süreyim boş iki dk sonra bir daha yıkıyorum sen onun deterjanı da var çamaşır için kullandın mı hiç ?
kanguru aldik biz mi beceremedik bi deneyemedik bile digry duzgun bebegim hic sevmedi
Canım o sayfayı bende takip ediyordum hatta bişeyler isticektim sonradan uyandım hepsi AliExpress in şakın alma buda ispatım sana miraya getirtcem bunu hattainstagramda birhayalbircocuk sayfasına bayılıyorum :) ama kombin yok orada. sadece çocuk kıyafetleri var canm.
aa öyle mi canm hiç bilmiyordum. orada beğendiğim bir elbiseyi aliexpresste nasıl bulucam peki?Canım o sayfayı bende takip ediyordum hatta bişeyler isticektim sonradan uyandım hepsi AliExpress in şakın alma buda ispatım sana miraya getirtcem bunu hatta
Anne çocuk kategorisinde kız bebek giyim ordanda elbiseyi tıkla sayfayı gezerken rast gelirsin ben bu siyah elbiseyi önümüzdeki kış isticem meselaaa öyle mi canm hiç bilmiyordum. orada beğendiğim bir elbiseyi aliexpresste nasıl bulucam peki?
aynen bizde oyle sabah okuldan aradilar betulun kulagi agiriyor diye babamiz yok bebek arabasida arabada at slinge git okulaAyyy bende aynı fikirdeyim evin içinde dışında hep kullandım daha bu sabah yine sardım slinge eczaneye gaz ilacı almaya gittik onunda çok hoşuna gidiyor bir sağ bir sol bakarken zaman geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?