• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
E Eysen @haticeci0606 kızlar 2 sene önce benim ellerim de sizinki gibi çok kuruyor ve kaşınıyordu. Doktora gittim bulaşık deterjanından ürtiker olmuş dedi. Ben de sabunu değil bulaşık deterjanını değiştirdi. Amway'in bulaşık deterjanını kullanıyorum. Bitkisel. Bir de yağ çöz kireç çöz çamaşır suyu asprin gibi şeyler kullanacağım zaman mutlaka eldiven takıyorum. Baya baya düzeldi ellerim.
Doğrudur canım aslında doğal kullanmak lazım bide domestosla cifde yapıyor sanırım zaten eşim de diyor sürekli eldiven tak diyede ben üşeniyorum ama dikkat etmem lazım

Kızlar rota virüs aşısının 2 doz arasında kaç gün olması lazım 21 gün olmuş ilk dozu yaptıralı

Benim kiz kulaklarını saçlarını yoluyor sıkıldığında ve ağladığında, hatta ağlarken yüzünü de çiziyor, sizinkilerde yapıyor mu? Benim kız çok mu sinirli nedir?
Uykusu gelip de uyutmayi geciktirirsem benimki de tuhaf sinirli hareketler yapıyor. Kafasını göğsüme vuruyor, iki yana başını sürtüp duruyor, elleriyle nereme denk gelirse vuruyor. Kucagimda zaptedemiyorum. Ben de çok endişeleniyorum inşallah biraz daha büyüyüp laftan anlamaya başlayınca böyle davranmaz. Disaridan çok kötü görünüyor çünkü.hep üzülüyorum öyle annelere.

sherin sherin doktorumuzla görüştük canım sabah flaggy ve reflor verdi bu virüsü taşıyan biriyle temas kurmuş bu kadar küçük bebekte olmaması lazımdı dedi.siz hangi ilaçları kullandınız inşallah atlatmışsınızdır canım
Cnm tahlil vercez kaka yaparsa. Nidazol kullandik maflor plus damla kullaniyoruz. Ben zemzem suyu vermistim ondan gecmesi buyuk olasilk maalesef.

sherin sherin S sujeee ruhum_mavi ruhum_mavi ayyy arkadaşlar ben geçmiş fotoğraflara baktım büyük kızımın. insan unutuyor gerçekten alt dişleri çıkmış ilk önce 🤭 ben neden bu kadar emin üst dişleri hatırladığımı şimdi anladım 😄 kızımın dişleri ayrık 😄😄 babaanne ve baba da var o yüzden zeynep de nasıl olur bilemem ama sanki onun ki de ayrık olacak 😄
ben im buyuknkizimin ilk dışı üstten cikti ilk..eminim sonkararim .😂tam 1. yaş gününde cikti hemde

ya kizlar varya şu slingi icat edenden allah razi olsun 😊 arabadan daha cok kullandim resmen

Eklentiler

• 1554112456964105485024062005242.webp
    1554112456964105485024062005242.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 45
kızlar bebegimin kakasında hafif kırmızılık var ve her seferinde gürültülü kaka yapıyor sizce bu alerjimidir?

Eklentiler

• 505571AE-FAC9-44D2-9D56-BAB47BCFD526.webp
    505571AE-FAC9-44D2-9D56-BAB47BCFD526.webp
    20 KB · Görüntüleme: 44
Back
X