- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.761
Burda bi arkadaş yazmıştı babası emziği bantlanmış bizde mi öyle yapsak ne bu afsncanlarla uğraşmak zor gerçi ben bi bant deneyimi yaptım benim oğlan kepçe doğmadı ama o kafa yerinde durmadığından kulakların üstüne yata yata kepçe yaptı bende bantladımozaman bunu hiç tutamaz kizim emmek istiyoda meme izin vermiyodursa agzinda emecek aslinda
Hadi ya nuk gördüm bugün 1 yaş vardı küçüğü yoktu fiyatı da uygun onun damaklı mı normal mi aldın getirtsinler bari bende işi gırgırına vurmuştum benim oğlan sahteciliği sevmiyor süt gelmeyince fırlatıyor emziği diye ama alışsın artık bişekilde kandırmam lazımBenim kız nuk kauçuk emiyor canım hiçbir emziği kabul etmedi buna bayıldı bakkal emziği gibi
Haklisin kuzum benim allah kolaylık versin. Inşallah alışır uzun uykuyaOhhh maşallah gece uykusu gibi yok benim beynim yandı artık
Canım o hale geldim artıkkıyamam sana ya
tesekkur ederim cok hosuma gittiCarterstan aldım canm markası bu. Belki başka yerlerde de vardır. İnternette de bulmuştum ben daha önce bayadır planlıyordum bunu almayı.
ya inan bu gun aklıma o deliklerden ip gecirip arkadan baglamak geldi de seytana uymadimBurda bi arkadaş yazmıştı babası emziği bantlanmış bizde mi öyle yapsak ne bu afsncanlarla uğraşmak zor gerçi ben bi bant deneyimi yaptım benim oğlan kepçe doğmadı ama o kafa yerinde durmadığından kulakların üstüne yata yata kepçe yaptı bende bantladımama sonra kıyamadım saçlarını kopartıyor diye sonradan olma kepçe olacağız galiba :)
magazadan mi aldin canim.inteenet sitesine bakiyorum ama bulamadim sadece giyim varCarterstan aldım canm markası bu. Belki başka yerlerde de vardır. İnternette de bulmuştum ben daha önce bayadır planlıyordum bunu almayı.
Bizimki bugün de ishal devam edecek gibiCiiddi misin valla biz kaka testi yaptık ama bence geç götürdük olmadı normal çıktı gibime geldi endişe ettim hatta ama sizde de varsa ozman normal hani başka bir şey yok şükür ateş vs sadece ishal su bile verdim ben su kaybı olmasın diye bol. Bol emzirdim bakalım inş yarın tamamen geçer
Evet mağazadan aldım canmmagazadan mi aldin canim.inteenet sitesine bakiyorum ama bulamadim sadece giyim var
Keşke herşey doktorların dediği gibi olsa . Uyusa biraz gündüzleri kendide rahatlarBen bazen yanına yatıp pişpişliyorum uyanir gibi oldukca. O şekilde zorlayarak yarım saat filan oluyor. Ama o da çok saçma. Onun bütün uykularinda yanında yatamam ki. Doktor günde iki tane 1.5 saatlik uyku bi de akşam üzeri yarım saat kestirme şeklinde uyuması gerek dedi ama nerde. Bizim 3 dk kucakta 2 dk memede filan derken günde yarım saati bile bulmuyor.
Bizim doktor önemli olan gece uykusu. Gündüz yaptığı 15-20 dakika şekerlemeler ona yeterli gelebilir çokta kasmayın. Uyursa uyur demişti. Bizim kide uyumuyor gündüz. Ben çareyi dışarı çıkmakta buldum. 2-3 saat kesintisiz uyuyor. Bide akşam üzeri yarım saat ayakta sallayarak uyutuyorum. Hava kötüyse evdeysek yarım saat ayakta. 15 dakika kucakta. 15 dakika ana kucağında. Olmadi evde bebek arabasına koyuyorum. Bi şekilde akşam ediyoruzKeşke herşey doktorların dediği gibi olsa . Uyusa biraz gündüzleri kendide rahatlar
Ben hamilelikte 4.5 kilo almıştım zaten onuda doğumda verdim. Hatta ilk ay 2 kilo daha vermiştim ama şimdi verdiğim kiloyu geri almışım. Çok iştahım açık cook.aklım hep yemekte. Bide karnım kaldı kocamanArkadaşlar yaa doğum kilolarınızı verebilesiniz mi ???
11 kg fazlam var halaArkadaşlar yaa doğum kilolarınızı verebilesiniz mi ???
56 ile hamile kaldım 70 le Doğum yaptım 10 kilo ilk 2 ayda gitti ama 60 kiloyum şuan altına bir türlü düşeniyorum çünkü yiyorum çok acıkıyorumArkadaşlar yaa doğum kilolarınızı verebilesiniz mi ???
Nuk 0-6 ay kauçuk damaklı aldım canım elimle tuttum ağzında hep sallarken falan elimle destek verdim birtek bunu öğürmedi emdiHadi ya nuk gördüm bugün 1 yaş vardı küçüğü yoktu fiyatı da uygun onun damaklı mı normal mi aldın getirtsinler bari bende işi gırgırına vurmuştum benim oğlan sahteciliği sevmiyor süt gelmeyince fırlatıyor emziği diye ama alışsın artık bişekilde kandırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?