2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ozaman bunu hiç tutamaz kizim emmek istiyoda meme izin vermiyo dursa agzinda emecek aslinda
Burda bi arkadaş yazmıştı babası emziği bantlanmış bizde mi öyle yapsak ne bu afsncanlarla uğraşmak zor gerçi ben bi bant deneyimi yaptım benim oğlan kepçe doğmadı ama o kafa yerinde durmadığından kulakların üstüne yata yata kepçe yaptı bende bantladım ama sonra kıyamadım saçlarını kopartıyor diye sonradan olma kepçe olacağız galiba :)

Benim kız nuk kauçuk emiyor canım hiçbir emziği kabul etmedi buna bayıldı bakkal emziği gibi
Hadi ya nuk gördüm bugün 1 yaş vardı küçüğü yoktu fiyatı da uygun onun damaklı mı normal mi aldın getirtsinler bari bende işi gırgırına vurmuştum benim oğlan sahteciliği sevmiyor süt gelmeyince fırlatıyor emziği diye ama alışsın artık bişekilde kandırmam lazım

ya inan bu gun aklıma o deliklerden ip gecirip arkadan baglamak geldi de seytana uymadim ewet kulak bantlayanlari cok duymistum ise de yariyormus

Bizimki bugün de ishal devam edecek gibi sizin 3 gün mü sürdü toplamda??

Keşke herşey doktorların dediği gibi olsa . Uyusa biraz gündüzleri kendide rahatlar

Keşke herşey doktorların dediği gibi olsa . Uyusa biraz gündüzleri kendide rahatlar
Bizim doktor önemli olan gece uykusu. Gündüz yaptığı 15-20 dakika şekerlemeler ona yeterli gelebilir çokta kasmayın. Uyursa uyur demişti. Bizim kide uyumuyor gündüz. Ben çareyi dışarı çıkmakta buldum. 2-3 saat kesintisiz uyuyor. Bide akşam üzeri yarım saat ayakta sallayarak uyutuyorum. Hava kötüyse evdeysek yarım saat ayakta. 15 dakika kucakta. 15 dakika ana kucağında. Olmadi evde bebek arabasına koyuyorum. Bi şekilde akşam ediyoruz

Arkadaşlar yaa doğum kilolarınızı verebilesiniz mi ???
Ben hamilelikte 4.5 kilo almıştım zaten onuda doğumda verdim. Hatta ilk ay 2 kilo daha vermiştim ama şimdi verdiğim kiloyu geri almışım. Çok iştahım açık cook.aklım hep yemekte. Bide karnım kaldı kocaman

Bebekleriniz gün içinde hapşırıyor mu? Ortalama kaç defa?
Bizimki doğduğundan beri hergun 15-20 kere hapşırıyor. Annemler normal bu iyi birşey demişti ama merak ettim. Bende alerji olduğu için acaba kızımda da olabilir mi?

Kızlar sizinde bebeklerin kulaklarının dışına doğru pislik gelmiş oluyo mu? Akan bişey değil yani normal kulak pisliği oluyo dışına doğru.Hep temizliyorum bende ordakileri

Nuk 0-6 ay kauçuk damaklı aldım canım elimle tuttum ağzında hep sallarken falan elimle destek verdim birtek bunu öğürmedi emdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…