2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebekler için de kullaniliyor muş. Nasil memnun kaldin mi
[/QU
Çokta işe yarar diyemem.burnunu iyice açtıktan sonra belki daha rahat nefes almasını sağlıyordur ama burnu tıkalıyken pek işe yaramaz bence.reklamında burnuna dokunma diyor ya burnuna dokunmadan nasıl onun kokusunu alacak ki zaten

Kizlar acil cevap yazin lutfen yarn dr gitcm rota ve menenjit asisni yaptrablyrmuym halen diye sorcm 3 ayi geceli 10 gun oldu siz yaptrdnz mi ozelde mi yapiliyor yapanlar yazablr mi korktm yazilanlari okuyunca helede menenjit blmyrdm tehlikeyliyms
Bizimde 3 ayi gecti doktor asi takvimi olusturdu ileriki aylarda olucak.

Yarın 4 aylık kontrolümüz var bizim. Önceki aylar 1200,1300 ve 1000 Gr almıştı. Bu ay benim hesabıma göre ancak 300-400 gram aldı. Meme reddi var ama ben bi şekilde yetecek kadar emzirdigimi düşünüyorum. Ama aşırı hareketli bir aydır. Boyu 62 cm di 66 cm olmuş. İnşallah doktor mama başla, ek gıdaya geç filan demez. Yarın sinav olacak gibi hissediyorum kendimi. 4 aylık olanlar siz de düşüş yasadiniz mi 3-4 arası kilo alımında?
bizim de kilo alımımız şöyle oldu 1200, 800, 800 ve 700 son ay mamayı arttırmış olmama rağmen çok hareketlendiği için daha az aldı. Artık düşüyor kilo alımları.

Kizlar acil cevap yazin lutfen yarn dr gitcm rota ve menenjit asisni yaptrablyrmuym halen diye sorcm 3 ayi geceli 10 gun oldu siz yaptrdnz mi ozelde mi yapiliyor yapanlar yazablr mi korktm yazilanlari okuyunca helede menenjit blmyrdm tehlikeyliyms
rota 2 ve 4 ile 3 ve 5 aylarda yapılıyor. Onun için zaman geçmiş olabilir ama menenjiti biz de daha olmadık. 4 ay 10 günlüğüz. İlerleyen aylarda yapılacak. Ama kaçıncı ay bilmiyorum.

Benim bı mememden 100 cc birinden 150-200 arası çıkıyor. Günde aşağı yukarı 1000 Gr icse yeter diye düşünüyorum . Ama herkesin makineyle verimli şekilde cikmiyormus. Saginca yeteri kadar çıkmasa bile sütün yok demek değilmiş bu. Endişelenme az çıkıyorsa da yani. Sütün ilk ay bebeğine yettiyse ve o zamandan beri düzenli emzildiysen azalması diye bir şey söz konusu olamazmis merak etme.
Benm son günlerde sütümde çok azalma var azalması beni çok strese soktu kızım sürekli emerken huzursuzlanıp ağlıyo sanırım yetri kadar süt gelmiyo su içiyorm vs ama artış sağlayamadım, mama vermek istemiyorm mamayla ilgili kötü tecrübelerimiz oldu, siz süt için özel bişey yapıyormusunz

canım ben 3. Ay da hem rota hem menenjit yaptırdım . Hiç bir yan etkisini ve sıkıntısını görmedik çok şükür 🙏🏻 Ama tabi bilemiyoruz ilaçları ileriki yıllarda da inşallah saçma sapan şeyler gelmez gündeme televizyonlar da . Menenjitin nimerix rotanınki rotarixdi.. menenjit bizim karma aşılarının da içinde varmış ama yeterli değilmiş öle söyledi doktorumuz ..

Rotanın günü geçtiği için yapmayabilirler canım menenjit de ileriki aylarda da yapılabiliyor . Onu da o zaman yaparlar belki . Doktora sormakta fayda var

Ne öpmek valla bende ısırmamak için zor tutuyorum. Zor Doğurdum öpücem tabi 😂 Doğum esnasında zaten bi çık şurdan Toto’nu ısırıcam diyordum ☺️Benimki hırpalanarak sevilmeyi çok seviyor gülücükler saçıyor ama ben kıyamıyorum.🥰

Benm son günlerde sütümde çok azalma var azalması beni çok strese soktu kızım sürekli emerken huzursuzlanıp ağlıyo sanırım yetri kadar süt gelmiyo su içiyorm vs ama artış sağlayamadım, mama vermek istemiyorm mamayla ilgili kötü tecrübelerimiz oldu, siz süt için özel bişey yapıyormusunz
Hayır yapmıyorum. Okuduğum şeylerde süt için emzirmekten başka bi şeye gerek olmadığını söylüyor çünkü. Eğer mama vermiyorsan, biberon kullanmıyorsan, düzenli bebeğini emziriyorsan sütün olmaması mucize olur. Her canlı yavrusunu doyurabilecek sütü üretebilir merak etme. Her şeyi sütün olmamasına bağlama. Şunu ye şunu iç efsaneleri bizim toplumumuzun uydurduğu şeyler tamamen.

Hayır yapmıyorum. Okuduğum şeylerde süt için emzirmekten başka bi şeye gerek olmadığını söylüyor çünkü. Eğer mama vermiyorsan, biberon kullanmıyorsan, düzenli bebeğini emziriyorsan sütün olmaması mucize olur. Her canlı yavrusunu doyurabilecek sütü üretebilir merak etme. Her şeyi sütün olmamasına bağlama. Şunu ye şunu iç efsaneleri bizim toplumumuzun uydurduğu şeyler tamamen.
İlk ay doktor mama desteği verin demişdi verdik sindiremedi çok sancılandı gazdı kabızdı hasta etti bırakdım, emzirdim şiödiye kadar iyiydi kilosuda arttı ama son bir haftadır emerken tatmin olmuyor ağlıyor çekiştiriyor göğüslermde sertleşmiyo ömceki gibi hep yumuşak, sağdığımda 30 cc anca çıkdı acaba azalıp arttığı bir dönemdemiyim böyle bişey olurmu bilemiyorm daha da azalr biter diye korkuyorm artması için napıcam bilmiyorm ama mamaya geri dönmek istemiyorm benm bebeğim mamayı kaldıramıyor

canım ben 3. Ay da hem rota hem menenjit yaptırdım . Hiç bir yan etkisini ve sıkıntısını görmedik çok şükür 🙏🏻 Ama tabi bilemiyoruz ilaçları ileriki yıllarda da inşallah saçma sapan şeyler gelmez gündeme televizyonlar da . Menenjitin nimerix rotanınki rotarixdi.. menenjit bizim karma aşılarının da içinde varmış ama yeterli değilmiş öle söyledi doktorumuz ..
Cok sagol cnm bilgi verdgn icin bende merk edyrdm ama internette ole yazmslarki onemlyms felan peki niye ilaci karma yapiyorlar anlamak zor . En iyisi yaptrmak cnm nolr nolmaz deme

Back
X