2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yarın 4 aylık kontrolümüz var bizim. Önceki aylar 1200,1300 ve 1000 Gr almıştı. Bu ay benim hesabıma göre ancak 300-400 gram aldı. Meme reddi var ama ben bi şekilde yetecek kadar emzirdigimi düşünüyorum. Ama aşırı hareketli bir aydır. Boyu 62 cm di 66 cm olmuş. İnşallah doktor mama başla, ek gıdaya geç filan demez. Yarın sinav olacak gibi hissediyorum kendimi. 4 aylık olanlar siz de düşüş yasadiniz mi 3-4 arası kilo alımında?

Yarın 4 aylık kontrolümüz var bizim. Önceki aylar 1200,1300 ve 1000 Gr almıştı. Bu ay benim hesabıma göre ancak 300-400 gram aldı. Meme reddi var ama ben bi şekilde yetecek kadar emzirdigimi düşünüyorum. Ama aşırı hareketli bir aydır. Boyu 62 cm di 66 cm olmuş. İnşallah doktor mama başla, ek gıdaya geç filan demez. Yarın sinav olacak gibi hissediyorum kendimi. 4 aylık olanlar siz de düşüş yasadiniz mi 3-4 arası kilo alımında?

Önceki alımları gayet iyi bence demez, bir dahaki ay da düşüş olursa diyebilir. Artik uzmani oldum kilo takibi yapa yapa. :27:

Canim bebis nasil merak ettim cok anca girebildim siteye. Kusmasi var yazmistin gittinizmi doktora? Sikayet durumunuz ne oldi aileden arayan soran varmi
Gittik canım, bisey gözükmüyor tomografide dedi beyin cerrahi. Şimdi iyi çok şükür. Gülüp oynuyo.
Vuranlar aramadı hiç

1.ay 1.400 2.ay 1.300 3. Ayı bilmiyorum 1 Nisan'da tam 4 aylık olacak şuan 6.900 bizde düşüş yaşadık son 2 ayın toplamında 1.200 gr aldı yani

Back
X