2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlarrrrr 2 gün önce 15 olan değerim bugün 92 çıktı 6 kat artmışşş :O

normal midir acaba :=
cok sevindim canim.ne kadarlik su an bata gore.insallah keseyide gorunce icin iyice rahatlar.

Merhabalar bende dün öğrendim 4+3 haftalık görünüyorum
hayirli olsun canim.1 gum gun var aramizda.kan testi yaptirdinmi

İkinci bebeğimide kaybettim ( beta çok düşmüş ilaçları kestim şimdi kanamayla düşürmeyi bekleyeceğiz. Allah yardım etsin..
Canim cok cecmis olsun.bende iki kez kayip yasadim 8-9 haftalarda hemde.ne kadar caninin yandigini iyi bilirim.insallah bekletmeden tekrar hamile kalirsin canim.neden dustuguyle ilgili bisey dedilermi

yok canım daha doktora gitmedim,
nedense fazla gitmazsem daha rahat gzel bi hamilelik geçirecekmişim gibi geliyo siz ne düşünyosunuz bu konuda kızlar?
ne de olsa zaten negatif sonuçlara müdahale şansımız yok, Allah ne takdir ederse onu yaşıyoruz.
bu benim ilki 10. haftada düşük oldu 2. gebeliğim,
bi de az giderek deneyeim diyorum bakalım böylesi nasıl olacak :) tabi ki sabredebilirsem. :)
sizin düşüncenz nedir sizce sürekli takip etmek abartı mı değil m,i?

bazen düşününce eskilere hak veriyorum

sizce?

Bende aynı durumdayım. İlk bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldm. Hrm korkuyorum hem merak ediyorum

Bende aynı durumdayım. İlk bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldm. Hrm korkuyorum hem merak ediyorum
valla canım ben de tedirginim ama tedirginlik kar etmiyo bu sefer tadını çıkarmak istiyorum olumlu güzel şeyler düşünmek ve yaşamak istiyorum, Allah ne takdir ederse sonunda onu yaşıycaz.
kürtaj oldugum gün şimdi beklenen doğum günüm, hayatta ne olacagı belli olmuyo sürprizlerle dolu :)
pozitif olalım pozitif görelim

doktorum su içmeyi sıkı sıkı tembih etmişti size de söylemiş olayım kızlar aman ha ihmal etmeyin :)

Kızlar ben Aralık annesi olamayacağım malesef bebeğimi kaybettim düştü kimyasal gebelik olmuş.
canım ben de düşük yaşadım iki ay önce,
kürtaj oldugum gün seneye doğum günüm gösteriyo ne olacagı belli olmaz hiç moralini bozma biraz dinlen çalışmalara başlarsın tekrardan :)

Sana da çok geçmiş olsun, bebeği geçen gittiğimde görmüştü tüplerde ama bugün hiç görmedi tüy yatağında da bozukluklar gördü kanamalar falan var dedi ilaçları kesip düşürmem gerek dedi seninkiler nasıl oldu kanamaylamı düştü

Cnm senin kese kaç mm cikti
sagol canim ikisindede kalp atisi duyuldu.ama 8-9 haftalarda kalpleri durdu.ikinci kalbi duranlar ikizdi.9. haftada durmus kalbi 11. Haftada ogrendik.iki hafta oyle goyle gezmisim.kendisi dusmedi kurtaj oldum.sonra bir suru tahliller yaptirdik.kanda pihtilasma cikti.en son hamileligimde kan sulandirici igne kullandim.cok sukur saglikli dunyaya geldi su an bes yasinda.Allah bir daha oyle aci yasatmasin bizlere.sende baktir canim neden olduguna

rabia16 canim ben sormadim o da bisey demedi.bakalim keseyi gorebilecekmiyiz cok yeni dedi sonra bakti daha yeni olusmus kese dedi.kucucuk biseydi.10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi.sana soyledimi kac mm oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…