- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
cok sevindim canim.ne kadarlik su an bata gore.insallah keseyide gorunce icin iyice rahatlar.kızlarrrrr 2 gün önce 15 olan değerim bugün 92 çıktı 6 kat artmışşş :O
normal midir acaba :=
hayirli olsun canim.1 gum gun var aramizda.kan testi yaptirdinmiMerhabalar bende dün öğrendim 4+3 haftalık görünüyorum
Canim cok cecmis olsun.bende iki kez kayip yasadim 8-9 haftalarda hemde.ne kadar caninin yandigini iyi bilirim.insallah bekletmeden tekrar hamile kalirsin canim.neden dustuguyle ilgili bisey dedilermiİkinci bebeğimide kaybettim( beta çok düşmüş ilaçları kestim şimdi kanamayla düşürmeyi bekleyeceğiz. Allah yardım etsin..
Ederim cnm rabbim isteyen herkeze nasip etsinMasallaahhhh saglikla kucagina al insallah. ayagini sürü kizzz bize de dua ett
Amin cnm aynen artik 2 hafta bekleyip hayırlısı ile kalp afişlerini duyarizCanim hayirli olsun. bu arada sabah benimde randevum vardi.cok sukur bizde keseyi gorduk.darisi diger arkadaslara insallah ve de kalp atislarini duymaya
Amin cnm sagolHayırlı olsun kızlar gebeliklerinizDarısı biz bekleyenlere inşallah
Cnm senin kese kaç mm diCanim hayirli olsun. bu arada sabah benimde randevum vardi.cok sukur bizde keseyi gorduk.darisi diger arkadaslara insallah ve de kalp atislarini duymaya
Cnm senin kese kaç mm ciktiCanim hayirli olsun. bu arada sabah benimde randevum vardi.cok sukur bizde keseyi gorduk.darisi diger arkadaslara insallah ve de kalp atislarini duymaya
yok canım daha doktora gitmedim,cok sevindim canim.ne kadarlik su an bata gore.insallah keseyide gorunce icin iyice rahatlar.
hayirli olsun canim.1 gum gun var aramizda.kan testi yaptirdinmi
Canim cok cecmis olsun.bende iki kez kayip yasadim 8-9 haftalarda hemde.ne kadar caninin yandigini iyi bilirim.insallah bekletmeden tekrar hamile kalirsin canim.neden dustuguyle ilgili bisey dedilermi
yok canım daha doktora gitmedim,
nedense fazla gitmazsem daha rahat gzel bi hamilelik geçirecekmişim gibi geliyo siz ne düşünyosunuz bu konuda kızlar?
ne de olsa zaten negatif sonuçlara müdahale şansımız yok, Allah ne takdir ederse onu yaşıyoruz.
bu benim ilki 10. haftada düşük oldu 2. gebeliğim,
bi de az giderek deneyeim diyorum bakalım böylesi nasıl olacak :) tabi ki sabredebilirsem. :)
sizin düşüncenz nedir sizce sürekli takip etmek abartı mı değil m,i?
bazen düşününce eskilere hak veriyorum
sizce?
valla canım ben de tedirginim ama tedirginlik kar etmiyo bu sefer tadını çıkarmak istiyorum olumlu güzel şeyler düşünmek ve yaşamak istiyorum, Allah ne takdir ederse sonunda onu yaşıycaz.Bende aynı durumdayım. İlk bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldm. Hrm korkuyorum hem merak ediyorum
canım ben de düşük yaşadım iki ay önce,Kızlar ben Aralık annesi olamayacağım malesef bebeğimi kaybettim düştü kimyasal gebelik olmuş.
Allahım yardımcı olsun.inşallah tekrardan hamile kalırsın canım.Kızlar ben Aralık annesi olamayacağım malesef bebeğimi kaybettim düştü kimyasal gebelik olmuş.
Hep hayırlısı sağlıklısı olsun diye dua ettim Rabbim e demek kısmet değilmiş .Allahım yardımcı olsun.inşallah tekrardan hamile kalırsın canım.
Sana da çok geçmiş olsun, bebeği geçen gittiğimde görmüştü tüplerde ama bugün hiç görmedi tüy yatağında da bozukluklar gördü kanamalar falan var dedi ilaçları kesip düşürmem gerek dedi seninkiler nasıl oldu kanamaylamı düştücok sevindim canim.ne kadarlik su an bata gore.insallah keseyide gorunce icin iyice rahatlar.
hayirli olsun canim.1 gum gun var aramizda.kan testi yaptirdinmi
Canim cok cecmis olsun.bende iki kez kayip yasadim 8-9 haftalarda hemde.ne kadar caninin yandigini iyi bilirim.insallah bekletmeden tekrar hamile kalirsin canim.neden dustuguyle ilgili bisey dedilermi
Amin inşalh Allah isteyen herkese sağlıkla sıhatle nasip etsinAllah yardimcin olsun cok uzuldum.. Cok gecmis olsun bundan sonraki bebislerin sıkı sıkı tutunsun sana
Bende öyle diyorum Allah hayırlı olanı yazsınAllah yardımcın olsun.. Herşeyde bir hayır var elbet. Böyle olması daha hayırlıdır belki
Cnm senin kese kaç mm cikti
sagol canim ikisindede kalp atisi duyuldu.ama 8-9 haftalarda kalpleri durdu.ikinci kalbi duranlar ikizdi.9. haftada durmus kalbi 11. Haftada ogrendik.iki hafta oyle goyle gezmisim.kendisi dusmedi kurtaj oldum.sonra bir suru tahliller yaptirdik.kanda pihtilasma cikti.en son hamileligimde kan sulandirici igne kullandim.cok sukur saglikli dunyaya geldi su an bes yasinda.Allah bir daha oyle aci yasatmasin bizlere.sende baktir canim neden oldugunaSana da çok geçmiş olsun, bebeği geçen gittiğimde görmüştü tüplerde ama bugün hiç görmedi tüy yatağında da bozukluklar gördü kanamalar falan var dedi ilaçları kesip düşürmem gerek dedi seninkiler nasıl oldu kanamaylamı düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?