• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O zaman ilk ben tebrik edeyim canim gozun aydin hamilesin yarin kan ver direk.
Teşekkür ederim canım önceki hamileliğim 2 aralıkta 10+2 de kalbi durdugu için sonlanmıştı Allah bekletmeden vermiştir inşallah
Bunda da aynı şeyi yaşamak istemiyorum biraz tedirginim ama hayırlısı olsun inşallah sorunsuz geçer hep birlikte :)

Teşekkür ederim canım önceki hamileliğim 2 aralıkta 10+2 de kalbi durdugu için sonlanmıştı Allah bekletmeden vermiştir inşallah
Bunda da aynı şeyi yaşamak istemiyorum biraz tedirginim ama hayırlısı olsun inşallah sorunsuz geçer hep birlikte :)
Cok zor durum canim hepimiz o riskler var ama sen dusunme bunlari tadini cimarmaya calis insallah cok saglikli bir bebegin olcak.

Kızlar haklısınız galiba... ikinci çizgi çok silik ama pembiş pembiş çıktı. Amerikadan First Response ve Clear blue gebelik testlerinden getirmiştim. Yarın sabah dijital testleri yapıcam ve öğleden sonra hastane ye kan testi için gidicem. Normalde 30 mart bat ve ben asla bakmayacaktım 30 marta kadar ama sabahtan beri ateşim 37 dereceye çıktı resmen sol göğsüm de sızlamaya başladı akşam üzeri ve ben dayanamadım sabahı bekleyemeden First Response erken gebelik testini yaptım. Daha idrar teste yayılırken bembeyaz ilk çizgi parladı ve giderek hafif pembeleşti. Lütfen lütfen lütfen kan testi de pozitif çıksın. Test doğru çıkmış olsun... ahh sabah nasıl olacak acaba
hayirli olsun canim.hadi bakalim sabah hemen test ver.sonucu buraya yaz mutlaka.bende uc gun kala ogrenmistim.

Selam kızlar bugün beklemen adet günümdü
Foto ekte buna ne dersiniz
ikinci cozgi cikmis.gozun aydin canim.saglikla kucagina alirsin insallah

canim cok gecmis olsun.peki arastirildimi?bende iki kez kayip yasadim bu sekilde.ama arastirildiginda pihtilasma cikti.oglumda kan sulandirici igne kullandim.cok sukur su an bes yasinda.insallah bu kez hersey gonlunce olur

canim cok gecmis olsun.peki arastirildimi?bende iki kez kayip yasadim bu sekilde.ama arastirildiginda pihtilasma cikti.oglumda kan sulandirici igne kullandim.cok sukur su an bes yasinda.insallah bu kez hersey gonlunce olur
teşekkür ederim canım, doktor üstünde durmadı bunu olmadı varsay ilk gebeliklerde görüyoruz muhtemelen bi sebebi yoktur dedi, patalojiye gönderildi ama bi şey çıkmadı genetik bozujkluktan kaynaklandıgını söylediler, benim de yüreğim ağzımda.
bir de eşimle kan uyuşmazlığı var, iğnesini oldum ama o da kafama takılıyo bakalım ya her şeyin hayırlısı

Kızlar haklısınız galiba... ikinci çizgi çok silik ama pembiş pembiş çıktı. Amerikadan First Response ve Clear blue gebelik testlerinden getirmiştim. Yarın sabah dijital testleri yapıcam ve öğleden sonra hastane ye kan testi için gidicem. Normalde 30 mart bat ve ben asla bakmayacaktım 30 marta kadar ama sabahtan beri ateşim 37 dereceye çıktı resmen sol göğsüm de sızlamaya başladı akşam üzeri ve ben dayanamadım sabahı bekleyemeden First Response erken gebelik testini yaptım. Daha idrar teste yayılırken bembeyaz ilk çizgi parladı ve giderek hafif pembeleşti. Lütfen lütfen lütfen kan testi de pozitif çıksın. Test doğru çıkmış olsun... ahh sabah nasıl olacak acaba
Hadi inşallah vardır kuzum :anneadayı: en güzeli kan testiyle doğrulamak. Varsa testin şabak ilk idrarınız yap birde. Daha net belli olur varsa eğer :anne:

Gönlünce olsun inşallah sonuç.
enimde BAT 30 u. Pek ümitli değilim ben sonuç negatif çıkar diye düşünüyorum.

kızlar benim beta 15.16 çıktı ya normal midir acaba
Benim de bat günü 15.64 çıktı doktor artması önemli dedi değerin geç döllenme olmuş olabilir yumurta geç çatladı ise mesela ben geçen ay ovulasyon testi ile takip etmiştim 3 gün geç çatlamıştı böyle olabiliyor bazen bir de mevsimsel değişiklik yaşadık bu ay kadınlar ondan da etkileniyor sen iyi düşün ıyi olsun ben de tedirgin oldum başta senin gibi milletin bayağı yüksek çıkmış diye hatta sevincimi bile tam yaşamadım bu yüzden yarın kan verecem inşallah artmıştır değerlerimiz .

Kızlar Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Benim de Bat 30 Mart bu ay çatlatma iğnesi olmuştum. umarım bende aralık annesi olur aranıza katılırım. aranızda erken gebelik belirtisi yaşan var mı?

Kızlar merhaba ben bugün bir şey fark ettim daha önceki adetlerimin arası hep 32 33 gün sürmüş benim . Şimdi benim sat 26 27 şubat gibiydi şubatta 28 çektiği için benim adetime daha çokmu var ? Normal 28 günlül hesapla yarın yada öbür gün olmam lazım ama bilemedim . Kafam çok karıştı doktordan randevu aldım önüöizdeki hafta çarşambaya yada yarın sabah erkenden kalkıp gitsem mi diyorum bana bir akıl verin

İnsanlar derdi de anlamazdım psikolojik etkileri..
Geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki kesin hamileyim diyordum. Arkadaşım bile aynısını dedi.
İlk gebeliğimde hissettiğim tek ayırt edici faktör bacak ağrısı idi.
İş çıkışı arkadaşımı bunu anlatıp akşamında bacak ağrılarımdan duramamıştım. Öyle ki gece uykumdan uyandım ağrı ile :KK70:
10 yıllık iş hayatımda ilk defa geçen ay serviste deliksiz uyudum dehşet uyku hallerim vardı. :p
Ama gel gör ki BAT günümde gecikmesiz gördüm kırmızıları :ukala:
Bu ay hiçbir belirti yok hiç birşey hissetmiyorum. Hiç heyecanlı bile değilim.
Yani demem o k i belirti belirti diye çok ta kasmamak lazım kızlar. :ıslık:

Kızlar Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Benim de Bat 30 Mart bu ay çatlatma iğnesi olmuştum. umarım bende aralık annesi olur aranıza katılırım. aranızda erken gebelik belirtisi yaşan var mı?
Canimmm ben varim o kadar konustuk ettik bu ay tuttu cok sukur erkenden de ogrendim. :anne: adetime 6 gun kala testte cikti direk kana gittim bugunde bat gunu haftaya kese icin gitcem degerim de artmis olur. Bak mesela benim akintim beyaz kremsi sekilde hep vardi cok değildi ama bazen ic camasirima geciyordu. Sonra hep su istiyordum dudaklarim hala kuru yemekten cok sivi aliyorum icim yaniyor gogusde birsey olmadi adet agrisi olurdu bu ay sadece butun gobegime igne batti resmen sik idrar hic olmadii ama geldiginde sanki tutamiycakmisim gibi hissettim adete 3 gun kala ama acaip artti kasik agrim aniden girio yatiorum bol bol. Insallah seninki de tutmustur bu ay rahim filmide cektirdin cunku sansin yuksek.

Kızlar merhaba ben bugün bir şey fark ettim daha önceki adetlerimin arası hep 32 33 gün sürmüş benim . Şimdi benim sat 26 27 şubat gibiydi şubatta 28 çektiği için benim adetime daha çokmu var ? Normal 28 günlül hesapla yarın yada öbür gün olmam lazım ama bilemedim . Kafam çok karıştı doktordan randevu aldım önüöizdeki hafta çarşambaya yada yarın sabah erkenden kalkıp gitsem mi diyorum bana bir akıl verin
Canim 1 gun koycaksin ustune yarin olman lazim adet insallah olmazsin bebisin gelir.

Canimmm ben varim o kadar konustuk ettik bu ay tuttu cok sukur erkenden de ogrendim. :anne: adetime 6 gun kala testte cikti direk kana gittim bugunde bat gunu haftaya kese icin gitcem degerim de artmis olur. Bak mesela benim akintim beyaz kremsi sekilde hep vardi cok değildi ama bazen ic camasirima geciyordu. Sonra hep su istiyordum dudaklarim hala kuru yemekten cok sivi aliyorum icim yaniyor gogusde birsey olmadi adet agrisi olurdu bu ay sadece butun gobegime igne batti resmen sik idrar hic olmadii ama geldiginde sanki tutamiycakmisim gibi hissettim adete 3 gun kala ama acaip artti kasik agrim aniden girio yatiorum bol bol. Insallah seninki de tutmustur bu ay rahim filmide cektirdin cunku sansin yuksek.
Yaaa canım çok sevindim sana inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına İnan kendim gibi sevindim çok erken öğrenmişsin ne güzel ben bu ay hem rahim filmi çekildim hemde çatlatma iğnes vuruldum. Kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama bu ay akıntım fazla çok afedersiniz sürekli ıslaklık hissediyorum. Ve bugün belim çok ağrıyor. Kaşık ağrım ve göğüslerim de fena ama onlar her adet dönemimde olduğu İçin onları saymıyorum. Adetime 4 gün var test yapmaya korkuyorum:bicak:

İnsanlar derdi de anlamazdım psikolojik etkileri..
Geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki kesin hamileyim diyordum. Arkadaşım bile aynısını dedi.
İlk gebeliğimde hissettiğim tek ayırt edici faktör bacak ağrısı idi.
İş çıkışı arkadaşımı bunu anlatıp akşamında bacak ağrılarımdan duramamıştım. Öyle ki gece uykumdan uyandım ağrı ile :KK70:
10 yıllık iş hayatımda ilk defa geçen ay serviste deliksiz uyudum dehşet uyku hallerim vardı. :p
Ama gel gör ki BAT günümde gecikmesiz gördüm kırmızıları :ukala:
Bu ay hiçbir belirti yok hiç birşey hissetmiyorum. Hiç heyecanlı bile değilim.
Yani demem o k i belirti belirti diye çok ta kasmamak lazım kızlar. :ıslık:
Ben ilk korunmayı bıraktığım ay baş dönmesinden mide bulantısından oturtamıyordum :KK70:

Back