Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım benim bat a 2 gun kala 37 cikmisti. Bence dusuk degil gayet iyi
ayyy çok sağolun desteğiniz için Allah razı olsun gönlünüze göre versin inşallah güzel haberler veririm 2 gün sonra inşallah artar oyy gönlüme su serptiniz

çokta Klomen kullanma bence ben iki ay kullandım yok zaten normal yumurtlamam oluyo herşey normal ama yinede olmuyo arkadasimda pco denildi doktoru bitkisel bi hap yazdı bi ay korundu diğer ay hamile kaldi

bekleyemedim kuzum

valla kuzum bak bende yaptım amA bitti benim umudum
canım niye öyle diyosun? Senin Bata 5 yok mu? bak koyulaşmış belki giderek daha koyulaşır, yani ben de umut veriyo gibi olmayım ama benim ovülasyon testim bu kadar bile değil. İkinci çizgi çook silik. Ama kasığımda bi ağrı var. Ağrı da denemez tam ama bi baskı var orda yani sol tarafımda. Çarşamba kan vercem, erken merken napayım dayanamıorum yoksa da yok desin rahatlayım

bana silik geldi benimde belim sırtımda kuyruk sokumundan başlayan bi ağrı yanlarıma bi batma ve yumurta akı gibi bi akintim var ve bu ay ilk defa burnum tıkalı sürekli kaşıntı içerisinde Kuzum dun öyle birşey oldu ki ilk defa başıma geliyo kasildim kaldım göbeğimin alt kısmında tam kasıkta bi batma oldu 5 .6 kez ara ara böyle gündüz ve akşamında sanki bıçak sapladılar eşim odadan koşup geldi elimle tutuyorum orayı hareket etmemek için bunlar belirti mi bilmiyorum ama gunler azaldıkça ümidim de azaliyor

Şimdi forumda başka sayfalardan kasık ağrısı nasıl olur diye baktım okudum biraz bişeyler. Yine moralim bozuldu... İğne batması gibi ani ve şiddetli olup geçen ağrılar demiş çoğunluk. Benim öyle değil. Orda bi ağırlık sanki biri basıyo eliyle kasığıma ama çok da acıtmıyor gibi bişey. Belki de ben psikolojik mi ağrıtıyorum kasığımı acaba, iyice kafayı yicem böyle... Geçenlerde de bi seyirdi mesela kasığım, bildiğiniz böyle göz seyirir gibi. Allahım 20 Ağustos da doğum günüm. Minnoş bana bi sürpriz yapar diyorum ama umutlarım yine azaldı...

ayy bhcg 39,04 çıktı benim yaa düşük gene sanırım inşallah kimyasal olmaz yine yaa
gözün aydın Bence mutluluğun tadını çıkar rabbim sagsaglim kucağına aldırsın biz olmayanlarada hayırlısını Nasip etsin.. Canını sıkma mucizen sıkı sıkı tutunur ins

Bak sen yazarken ben altta ne yazmışım oku da gör:) Allahım boş ümit veriyor olmayım da bence sen hamişsin canım, inşallah öylesindir inşallah. Az değil bence kırmızılık da, sen ovülasyona devam et. 5 gün sonra da kan verirsin, netleşir inşallah

inş öyledir kuzum çok saol 14 aydır hep hüsran çift çizgiyi goremicekmisime geliyor sürekli dua ediyorum rabbim tüm isteyenlere sonrada bana nasip eder inş

Amiin Amin içini ferah tut canım, bol bol dua. Şöyle düşün o en doğru zamanı bilir gelmek için. Bi arkadaşım var bikaç kere düşük yaptı kaç sene sonra hamile kaldı. Geçenlerde görüştük, bebeği o kadar güzel ki dünya güzeli yani maşallah.. Şimdi diyo ki Allahım beni böyle güzel bir şey için için bekletmiş, sanki bekledikçe güzelleşmiş:) O yüzden içimizi ferah tutalım. Bi gelişme olursa burdan paylaşalım birbirimize destek olalım

kizlar her gecen gun kasigimdaki agri artio belim agrio bacak arama kramplar girio bu kadar belirti psikolojik olabilrmi diye dusunurken kardesim dis gebelikten karni sisenler var abla dedi biraz uzuldum. ezaneden test aldim ucuzlardan.ordaki kadin kan testi yaptirin dedi daha bir hafta var cikarmi dedim tabiki cikar dedi.eve geldim idrar testi negatif.crs gunu kanvericem diger gun cikiomus sonuclar o zaman da bat a 5 gun kalmis oluyo buyuk ihtimalle cikar heralde dimi eger varsa tabi

Tmm kuzum rabbim sanada en güzelinden nasip etsin rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur

Arkadaşlar aranızda pco rahatsızlığı olup ovülasyon testi yapan var mı ? merak ettiğim acaba bizde hiç koyulaşmadan hafif şekilde de yumurtlama görünüyor mu benim tam pik olacak gibi yarımdı sonra silikleşti sonraki gün tekrardan pik olmaya çalışıyor yani beyni döndü mübarek kistlerden mi acaba doktor gayet iyi demişti 1-2 hafta önce duruma ama muayene ederek

inş öyledir kuzum çok saol 14 aydır hep hüsran çift çizgiyi goremicekmisime geliyor sürekli dua ediyorum rabbim tüm isteyenlere sonrada bana nasip eder inş
Bizim senle bat aynı benim de 5 kaldı Kasık ağrıların göğüs ağrıların var mı?

çokta Klomen kullanma bence ben iki ay kullandım yok zaten normal yumurtlamam oluyo herşey normal ama yinede olmuyo arkadasimda pco denildi doktoru bitkisel bi hap yazdı bi ay korundu diğer ay hamile kaldi
Nasipten öte yol yok iki ay daha kullanabilirim zaten ondan sonra baarız artık asılamaya. İnsallah sizler kavusursunuz bebişlerinize bu ay

var kuzum ama göğüslerimde sadece dolgunluk ve sızı var o dedikleri gibi uçları acimiyor
Benim sadece kasıklarda ara ara sızı giriyor ama göğüslerde bişey yok sanki. Regl dönemimde normalde başlardı Ağrı göğüslerde ama şimdi yok bilmiyorum zaman da geçmiyor erken testte yapmak istemiyorum kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…