- 18 Ağustos 2012
- 67
- 27
- 288
- Konu Sahibi zynpzn8989
bende test yaptım ama silik çıktı adet günüme 3 gün var bekliyicem kimseye bişey soylemedim çatlıyıcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa, bana hiç düşük gelmedi, hatta çok güzel haber. Senin bat a daha 3 gün vardı. Ne zaman yaptırcan testi bir daha. 2 gün sonra mı? Bence artık sana gözün aydın diyelim. Sağlıkla büyüsün gelsin inşallah.
ayyy çok sağolun desteğiniz için Allah razı olsun gönlünüze göre versin inşallah güzel haberler veririm 2 gün sonra inşallah artar oyy gönlüme su serptinizCanım benim bat a 2 gun kala 37 cikmisti. Bence dusuk degil gayet iyi
çokta Klomen kullanma bence ben iki ay kullandım yok zaten normal yumurtlamam oluyo herşey normal ama yinede olmuyo arkadasimda pco denildi doktoru bitkisel bi hap yazdı bi ay korundu diğer ay hamile kaldi2 yıldır sorun yoktu 3 ay klomen catlatma iğnesi birkere asılama kimyasal oldu kürler onlar bunlar. Bu sene dru degistirdim bu dr hafif pco oldugumu söyledi engel degilmiş sil bastan klomen tedavisi tekrar catlatma iğnesi hayır olsun benim hormonlara normal diyorlar ama bence birsey var. Drlara göre sorun yok hayırlısı canım yarın gidecegim bakalım dra bu sefer nasıl bi yol izlicez muhtemelen klomen catlatma ya devam
valla kuzum bak bende yaptım amA bitti benim umudumBenim de 7, ve ovülasyonda cok hafif ikinci çizgi var=/ Dayanamayıp 2 gün sonra kan vercem sanırım
bekleyemedim kuzumBilemiyorum ki herkesin hamileligi o kadar farkli ki...aylarca adet görmeye devam Edip midesi bulanmayip anlamayan bile var. Ben kendimi dinlemekten iki hafta dolmadan belirti yasiyorum geçen ay da belirti belirti dedim adet oldum. Tek yolu sanırım 5 gün daha beklemek
canım niye öyle diyosun? Senin Bata 5 yok mu? bak koyulaşmış belki giderek daha koyulaşır, yani ben de umut veriyo gibi olmayım ama benim ovülasyon testim bu kadar bile değil. İkinci çizgi çook silik. Ama kasığımda bi ağrı var. Ağrı da denemez tam ama bi baskı var orda yani sol tarafımda. Çarşamba kan vercem, erken merken napayım dayanamıorum yoksa da yok desin rahatlayımvalla kuzum bak bende yaptım amA bitti benim umudum
bana silik geldi benimde belim sırtımda kuyruk sokumundan başlayan bi ağrı yanlarıma bi batma ve yumurta akı gibi bi akintim var ve bu ay ilk defa burnum tıkalı sürekli kaşıntı içerisinde Kuzum dun öyle birşey oldu ki ilk defa başıma geliyo kasildim kaldım göbeğimin alt kısmında tam kasıkta bi batma oldu 5 .6 kez ara ara böyle gündüz ve akşamında sanki bıçak sapladılar eşim odadan koşup geldi elimle tutuyorum orayı hareket etmemek için bunlar belirti mi bilmiyorum ama gunler azaldıkça ümidim de azaliyorcanım niye öyle diyosun? Senin Bata 5 yok mu? bak koyulaşmış belki giderek daha koyulaşır, yani ben de umut veriyo gibi olmayım ama benim ovülasyon testim bu kadar bile değil. İkinci çizgi çook silik. Ama kasığımda bi ağrı var. Ağrı da denemez tam ama bi baskı var orda yani sol tarafımda. Çarşamba kan vercem, erken merken napayım dayanamıorum yoksa da yok desin rahatlayım
gözün aydın Bence mutluluğun tadını çıkar rabbim sagsaglim kucağına aldırsın biz olmayanlarada hayırlısını Nasip etsin.. Canını sıkma mucizen sıkı sıkı tutunur insayy bhcg 39,04 çıktı benim yaa düşük gene sanırım inşallah kimyasal olmaz yine yaa
Bak sen yazarken ben altta ne yazmışım oku da gör:) Allahım boş ümit veriyor olmayım da bence sen hamişsin canım, inşallah öylesindir inşallah. Az değil bence kırmızılık da, sen ovülasyona devam et. 5 gün sonra da kan verirsin, netleşir inşallahbana silik geldi benimde belim sırtımda kuyruk sokumundan başlayan bi ağrı yanlarıma bi batma ve yumurta akı gibi bi akintim var ve bu ay ilk defa burnum tıkalı sürekli kaşıntı içerisinde Kuzum dun öyle birşey oldu ki ilk defa başıma geliyo kasildim kaldım göbeğimin alt kısmında tam kasıkta bi batma oldu 5 .6 kez ara ara böyle gündüz ve akşamında sanki bıçak sapladılar eşim odadan koşup geldi elimle tutuyorum orayı hareket etmemek için bunlar belirti mi bilmiyorum ama gunler azaldıkça ümidim de azaliyor
inş öyledir kuzum çok saol 14 aydır hep hüsran çift çizgiyi goremicekmisime geliyor sürekli dua ediyorum rabbim tüm isteyenlere sonrada bana nasip eder inşBak sen yazarken ben altta ne yazmışım oku da gör:) Allahım boş ümit veriyor olmayım da bence sen hamişsin canım, inşallah öylesindir inşallah. Az değil bence kırmızılık da, sen ovülasyona devam et. 5 gün sonra da kan verirsin, netleşir inşallah
Tmm kuzum rabbim sanada en güzelinden nasip etsin rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordurAmiin Amin içini ferah tut canım, bol bol dua. Şöyle düşün o en doğru zamanı bilir gelmek için. Bi arkadaşım var bikaç kere düşük yaptı kaç sene sonra hamile kaldı. Geçenlerde görüştük, bebeği o kadar güzel ki dünya güzeli yani maşallah.. Şimdi diyo ki Allahım beni böyle güzel bir şey için için bekletmiş, sanki bekledikçe güzelleşmiş:) O yüzden içimizi ferah tutalım. Bi gelişme olursa burdan paylaşalım birbirimize destek olalım
Bizim senle bat aynı benim de 5 kaldı Kasık ağrıların göğüs ağrıların var mı?inş öyledir kuzum çok saol 14 aydır hep hüsran çift çizgiyi goremicekmisime geliyor sürekli dua ediyorum rabbim tüm isteyenlere sonrada bana nasip eder inş
var kuzum ama göğüslerimde sadece dolgunluk ve sızı var o dedikleri gibi uçları acimiyorBizim senle bat aynı benim de 5 kaldı Kasık ağrıların göğüs ağrıların var mı?
Nasipten öte yol yok iki ay daha kullanabilirim zaten ondan sonra baarız artık asılamaya. İnsallah sizler kavusursunuz bebişlerinize bu ayçokta Klomen kullanma bence ben iki ay kullandım yok zaten normal yumurtlamam oluyo herşey normal ama yinede olmuyo arkadasimda pco denildi doktoru bitkisel bi hap yazdı bi ay korundu diğer ay hamile kaldi
Benim sadece kasıklarda ara ara sızı giriyor ama göğüslerde bişey yok sanki. Regl dönemimde normalde başlardı Ağrı göğüslerde ama şimdi yok bilmiyorum zaman da geçmiyor erken testte yapmak istemiyorum kafam karışıkvar kuzum ama göğüslerimde sadece dolgunluk ve sızı var o dedikleri gibi uçları acimiyor