- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
ne kadadir bekliosunuz bebek icinAklimdan bi atabilsem. Beklemesem iyi olacak. Son günler daha zormus
Eki Görüntüle 2176554 bu sabah yaptım bunu da cumurtesi yaptığımdan koyulaşmış resimde daha silik görünüyor ama silik pembe bayağı inşallah ağustosda çift çizgiyi gördüm konunun adına uygun :) bat a 3 gün var kan verdim sabah ayrıca inşallah güzel bir değer çıkar sağlıklı bir gebelik olurRabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah gönülden dua ediyorum her zaman
Gönülden tebrik ediyorumEki Görüntüle 2176554 bu sabah yaptım bunu da cumurtesi yaptığımdan koyulaşmış resimde daha silik görünüyor ama silik pembe bayağı inşallah ağustosda çift çizgiyi gördüm konunun adına uygun :) bat a 3 gün var kan verdim sabah ayrıca inşallah güzel bir değer çıkar sağlıklı bir gebelik olurRabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah gönülden dua ediyorum her zaman
1.5 yil once ilk gebeligim 8+3 iken sonlandi. Kürtaj oldum. Tekrar istiyoruz. Bu ay 2. Deneme. Ne zaman tutar bilmiyorum. Kurtajdan sonra hamile kalamıyorum yazanlari okuyunca cok moralim bozuluyorne kadadir bekliosunuz bebek icin
hakkisin cnm iyi bi doktora git bence. amh degerlerine baktir.1.5 yil once ilk gebeligim 8+3 iken sonlandi. Kürtaj oldum. Tekrar istiyoruz. Bu ay 2. Deneme. Ne zaman tutar bilmiyorum. Kurtajdan sonra hamile kalamıyorum yazanlari okuyunca cok moralim bozuluyor
Hayırlı uğurlu olsun canım :)Eki Görüntüle 2176554 bu sabah yaptım bunu da cumurtesi yaptığımdan koyulaşmış resimde daha silik görünüyor ama silik pembe bayağı inşallah ağustosda çift çizgiyi gördüm konunun adına uygun :) bat a 3 gün var kan verdim sabah ayrıca inşallah güzel bir değer çıkar sağlıklı bir gebelik olurRabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah gönülden dua ediyorum her zaman
canım benim çok saol inş öyledir benim nerdeyse bir bıçak olucak ama o bile yetti o kadar umudum kırıldı ki seni çok iyi anlıyorum hangi tedavileri gördün sizdeki sorun ne3yıldır bekliyoruz canım tedavi sürecleri ara vermeler doktor degiştirmeler oluruna bırakmalar ve yine olmaması.bu gün geldi adetim az biraz su an kahverengi akıntıya döndü ama gelir yine devamı alıştım galiba olmamasına. Dilerim senin bebegin seninledir. Esim cocuk hastasıdır onun yüzünü güldürecek haberi yine veremedim. Nasip Allah'a bıraktım umutlarımı
Bilemiyorum ki herkesin hamileligi o kadar farkli ki...aylarca adet görmeye devam Edip midesi bulanmayip anlamayan bile var. Ben kendimi dinlemekten iki hafta dolmadan belirti yasiyorum geçen ay da belirti belirti dedim adet oldum. Tek yolu sanırım 5 gün daha beklemekbenimde 5 acaba ovu yapsam mi diyorum ama cesaret edemiyorum
Kan testin ne zaman çıkacak? Meraktayız. İnşallah güzel haberler ver bizeEki Görüntüle 2176554 bu sabah yaptım bunu da cumurtesi yaptığımdan koyulaşmış resimde daha silik görünüyor ama silik pembe bayağı inşallah ağustosda çift çizgiyi gördüm konunun adına uygun :) bat a 3 gün var kan verdim sabah ayrıca inşallah güzel bir değer çıkar sağlıklı bir gebelik olurRabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah gönülden dua ediyorum her zaman
Beklenen adet tarihi demekPardon ama bat nedemek ben 9 aylık evliyim ilk defa bu ay deniyorumda anlamadım yorumların bazılarını
Benim de 7, ve ovülasyonda cok hafif ikinci çizgi var=/ Dayanamayıp 2 gün sonra kan vercem sanırımbenimde 5 acaba ovu yapsam mi diyorum ama cesaret edemiyorum
Yaaaa, bana hiç düşük gelmedi, hatta çok güzel haber. Senin bat a daha 3 gün vardı. Ne zaman yaptırcan testi bir daha. 2 gün sonra mı? Bence artık sana gözün aydın diyelim. Sağlıkla büyüsün gelsin inşallah.ayy bhcg 39,04 çıktı benim yaa düşük gene sanırım inşallah kimyasal olmaz yine yaa
Canım benim bat a 2 gun kala 37 cikmisti. Bence dusuk degil gayet iyiayy bhcg 39,04 çıktı benim yaa düşük gene sanırım inşallah kimyasal olmaz yine yaa
2 yıldır sorun yoktu 3 ay klomen catlatma iğnesi birkere asılama kimyasal oldu kürler onlar bunlar. Bu sene dru degistirdim bu dr hafif pco oldugumu söyledi engel degilmiş sil bastan klomen tedavisi tekrar catlatma iğnesi hayır olsun benim hormonlara normal diyorlar ama bence birsey var. Drlara göre sorun yok hayırlısı canım yarın gidecegim bakalım dra bu sefer nasıl bi yol izlicez muhtemelen klomen catlatma ya devamcanım benim çok saol inş öyledir benim nerdeyse bir bıçak olucak ama o bile yetti o kadar umudum kırıldı ki seni çok iyi anlıyorum hangi tedavileri gördün sizdeki sorun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?