Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu sabah yaptım bunu da cumurtesi yaptığımdan koyulaşmış resimde daha silik görünüyor ama silik pembe bayağı inşallah ağustosda çift çizgiyi gördüm konunun adına uygun :) bat a 3 gün var kan verdim sabah ayrıca inşallah güzel bir değer çıkar sağlıklı bir gebelik olur Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah gönülden dua ediyorum her zaman

Canim hayirli olsun cok tatlis bir goruntu cok sevindim :)

Gönülden tebrik ediyorum

1.5 yil once ilk gebeligim 8+3 iken sonlandi. Kürtaj oldum. Tekrar istiyoruz. Bu ay 2. Deneme. Ne zaman tutar bilmiyorum. Kurtajdan sonra hamile kalamıyorum yazanlari okuyunca cok moralim bozuluyor
hakkisin cnm iyi bi doktora git bence. amh degerlerine baktir.

Hayırlı uğurlu olsun canım :)

canım benim çok saol inş öyledir benim nerdeyse bir bıçak olucak ama o bile yetti o kadar umudum kırıldı ki seni çok iyi anlıyorum hangi tedavileri gördün sizdeki sorun ne

F fnd05 hayırlı uğurlu olsun canım bat a 4 gün var nadiren birkaç gün gecikir. Vakit geçmiyor kızlar psikolojik olarak herhalde hamilelik belirtileri yaşıyorum

benimde 5 acaba ovu yapsam mi diyorum ama cesaret edemiyorum
Bilemiyorum ki herkesin hamileligi o kadar farkli ki...aylarca adet görmeye devam Edip midesi bulanmayip anlamayan bile var. Ben kendimi dinlemekten iki hafta dolmadan belirti yasiyorum geçen ay da belirti belirti dedim adet oldum. Tek yolu sanırım 5 gün daha beklemek

Pardon ama bat nedemek ben 9 aylık evliyim ilk defa bu ay deniyorumda anlamadım yorumların bazılarını

Kan testin ne zaman çıkacak? Meraktayız. İnşallah güzel haberler ver bize

ayy bhcg 39,04 çıktı benim yaa düşük gene sanırım inşallah kimyasal olmaz yine yaa
Yaaaa, bana hiç düşük gelmedi, hatta çok güzel haber. Senin bat a daha 3 gün vardı. Ne zaman yaptırcan testi bir daha. 2 gün sonra mı? Bence artık sana gözün aydın diyelim. Sağlıkla büyüsün gelsin inşallah.

canım benim çok saol inş öyledir benim nerdeyse bir bıçak olucak ama o bile yetti o kadar umudum kırıldı ki seni çok iyi anlıyorum hangi tedavileri gördün sizdeki sorun ne
2 yıldır sorun yoktu 3 ay klomen catlatma iğnesi birkere asılama kimyasal oldu kürler onlar bunlar. Bu sene dru degistirdim bu dr hafif pco oldugumu söyledi engel degilmiş sil bastan klomen tedavisi tekrar catlatma iğnesi hayır olsun benim hormonlara normal diyorlar ama bence birsey var. Drlara göre sorun yok hayırlısı canım yarın gidecegim bakalım dra bu sefer nasıl bi yol izlicez muhtemelen klomen catlatma ya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…