- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Bnmde seninle durum ayni canm.Benim sadece kasıklarda ara ara sızı giriyor ama göğüslerde bişey yok sanki. Regl dönemimde normalde başlardı Ağrı göğüslerde ama şimdi yok bilmiyorum zaman da geçmiyor erken testte yapmak istemiyorum kafam karışık
benim 7 kala çıktı yani bugünBat a 9 gun var. Test yapsam cikmaz mi ya
Benim de tam olarak aynı. bat’a 6gün var. Ovülasyon yaptım ikinci silik. Gebelik yaptım hiçbişey yok..Benim sadece kasıklarda ara ara sızı giriyor ama göğüslerde bişey yok sanki. Regl dönemimde normalde başlardı Ağrı göğüslerde ama şimdi yok bilmiyorum zaman da geçmiyor erken testte yapmak istemiyorum kafam karışık
Yaptın mı test?Bnmde seninle durum ayni canm.
Bekleyelim bakalım elden bişey gelmiyor içimden bi ses oldu bu ay diyor ama vücudum da yine yok heveslenme diyorEki Görüntüle 2176820
Benim de tam olarak aynı. bat’a 6gün var. Ovülasyon yaptım ikinci silik. Gebelik yaptım hiçbişey yok..
rabbim hepimize nasip etsin inş kimseye aratmasinNasipten öte yol yok iki ay daha kullanabilirim zaten ondan sonra baarız artık asılamaya. İnsallah sizler kavusursunuz bebişlerinize bu ay
Bn bugün ovo yaptım dayanamadım...belirtiler ama artik her ay aynı şey oluyor diye heveslenmiyorunBenim sadece kasıklarda ara ara sızı giriyor ama göğüslerde bişey yok sanki. Regl dönemimde normalde başlardı Ağrı göğüslerde ama şimdi yok bilmiyorum zaman da geçmiyor erken testte yapmak istemiyorum kafam karışık
ovu testinizmi benimde boylevalla kuzum bak bende yaptım amA bitti benim umudum
e benimde t cok yogun anlamadim. hamilelik suphesi olabilirmiEki Görüntüle 2176820
Benim de tam olarak aynı. bat’a 6gün var. Ovülasyon yaptım ikinci silik. Gebelik yaptım hiçbişey yok..
Sorma tatlım aynı durum bende de var. Sürekli acaba bu ay oldu mu kafasındayım hele geçen ay kaç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı tamam dedim kesin hamileyim ama yine hüsran. O yüzden beklicem adetin geçmesini Rabbim vermediyse vardır bi bildiği diyorum. Bu ay eşimle çok sıkıntılarım oldu 3 4 gündür hele baya bi sorguladım çocuk mevzusunu. Çok zor bu işlerBn bugün ovo yaptım dayanamadım...belirtiler ama artik her ay aynı şey oluyor diye heveslenmiyorun
adetine kaç gün varovu testinizmi benimde boyle
inş olmuştur bu defa kuzumSorma tatlım aynı durum bende de var. Sürekli acaba bu ay oldu mu kafasındayım hele geçen ay kaç tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı tamam dedim kesin hamileyim ama yine hüsran. O yüzden beklicem adetin geçmesini Rabbim vermediyse vardır bi bildiği diyorum. Bu ay eşimle çok sıkıntılarım oldu 3 4 gündür hele baya bi sorguladım çocuk mevzusunu. Çok zor bu işler
6 gün varadetine kaç gün var
Bi yandan inşallah diyorum bi yandan olmazsa da Rabbimin vardır bi bildiği diyorum. O yüzden olumluya da olumsuza da hazırlıklıyıminş olmuştur bu defa kuzum
Ayin 15 i benim bat. Test icin daha cok erken. Ama nedense cok umutsuzum yaYaptın mı test?
Bekleyelim bakalım elden bişey gelmiyor içimden bi ses oldu bu ay diyor ama vücudum da yine yok heveslenme diyor
çok koyu kuzum senin inş vardir6 gün var
hayırlısı olsun cnmBi yandan inşallah diyorum bi yandan olmazsa da Rabbimin vardır bi bildiği diyorum. O yüzden olumluya da olumsuza da hazırlıklıyım
ins cnm adeti bekliorum bende hayal kirikligina ugramak istemiorumçok koyu kuzum senin inş vardir
Canımcım daha dur bakalım senin varmış baya 8 gün ümitsizliğe düşmek için çok erken. Sakın moralini bozmaAyin 15 i benim bat. Test icin daha cok erken. Ama nedense cok umutsuzum ya
yok kuzum çok koyu masallah inş bebeğin senledirins cnm adeti bekliorum bende hayal kirikligina ugramak istemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?