• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim tahmin ettiğim döllenme gününün üzerinden 5-6 gün geçti, dün hiç alakasız bi zamanda beyaz akıntı geldi, bugün sol kasığım agrıyo sanki. Gögüslerimde fln hiçbir şişlik hassaslık yok. Bat 12-13 agustos olması lazım. En erken ne zaman yapsam kanda belli olur sizce? Geçen ay hissediyorum diyodum adet oldum:( bu ay da sanki hissediyorum ama psikolojik diye de cok endişeliyim..

merhaba kizlar benimde 8 agustos bat tarihim cat.ignesinden sonraki 10.gunum 6.gunde test 2.cizgi cikti bugun 10.gunde yaptim hic cizgi cikmadi ins. 4gune kadar cizgi cikar hamile haberini veririm beklemek zor:KK51:
Ben senden umutluyum canım inşallah güzel haber vereceksin bizlere :)

Kızlar benim tahmin ettiğim döllenme gününün üzerinden 5-6 gün geçti, dün hiç alakasız bi zamanda beyaz akıntı geldi, bugün sol kasığım agrıyo sanki. Gögüslerimde fln hiçbir şişlik hassaslık yok. Bat 12-13 agustos olması lazım. En erken ne zaman yapsam kanda belli olur sizce? Geçen ay hissediyorum diyodum adet oldum:KK43: bu ay da sanki hissediyorum ama psikolojik diye de cok endişeliyim..
beni mde bat 14 agustos.aynen bende senin gibi hissediorum sanki. hatta kasiklarimda felaket bi agri ve baski var ama psikolojiktir die de korkuyorum.bekle bekle gunler gecmio.yarin sabah kan testi yaptirmayi dusunuyorum ben.bakalim ne cikcak buyuk ihtimalle dusuk cikar degerler ama biraz da olsa sabiraizligimi giderir die dusunuyorum

Benim 7agustos. Yarından sonra ama işte catlatma iğnesinden sonroki 15 16 günüm. Senin yaptığın en dogrusu aslında beklentiyi minimum tutmak bebiş gelince kocaman bir sürpriz olur gelmezsede o kadar cok yıkulmayız
İnş kuzum artık her ay aynı şeyleri yaşamak yordu beni

beni mde bat 14 agustos.aynen bende senin gibi hissediorum sanki. hatta kasiklarimda felaket bi agri ve baski var ama psikolojiktir die de korkuyorum.bekle bekle gunler gecmio.yarin sabah kan testi yaptirmayi dusunuyorum ben.bakalim ne cikcak buyuk ihtimalle dusuk cikar degerler ama biraz da olsa sabiraizligimi giderir die dusunuyorum
Canım kanda cıkması için bile 1 hafta daha beklesek daha iyi değil mi? Yine sen bilirsin ama belki çıkmaz sonra moralin fln bozulabilir:/ ben de cok merak ediorum kan vereyim en azından negatif cıkarsa boşa her seyi oraya baglamam diyorum da, yine de önümüzdeki perşembeyi fln bekleyim diyorum, yani eğer döllenme olduysa üzerinden 10 gün fln geçmiş olsa kanda belli olur herhalde. Beklemek gercekten cok zormus ya

İnş kuzum artık her ay aynı şeyleri yaşamak yordu beni
3yıldır bekliyoruz canım tedavi sürecleri ara vermeler doktor degiştirmeler oluruna bırakmalar ve yine olmaması.bu gün geldi adetim az biraz su an kahverengi akıntıya döndü ama gelir yine devamı alıştım galiba olmamasına. Dilerim senin bebegin seninledir. Esim cocuk hastasıdır onun yüzünü güldürecek haberi yine veremedim. Nasip Allah'a bıraktım umutlarımı

ben
3yıldır bekliyoruz canım tedavi sürecleri ara vermeler doktor degiştirmeler oluruna bırakmalar ve yine olmaması.bu gün geldi adetim az biraz su an kahverengi akıntıya döndü ama gelir yine devamı alıştım galiba olmamasına. Dilerim senin bebegin seninledir. Esim cocuk hastasıdır onun yüzünü güldürecek haberi yine veremedim. Nasip Allah'a bıraktım umutlarımı
allh bir dahaki ay yuzunu guldursun cnm
benim esimde cok baski yapmio. cok,yiprancaksin diyor. yani olmamasi onun icin problm degil

Canım kanda cıkması için bile 1 hafta daha beklesek daha iyi değil mi? Yine sen bilirsin ama belki çıkmaz sonra moralin fln bozulabilir:/ ben de cok merak ediorum kan vereyim en azından negatif cıkarsa boşa her seyi oraya baglamam diyorum da, yine de önümüzdeki perşembeyi fln bekleyim diyorum, yani eğer döllenme olduysa üzerinden 10 gün fln geçmiş olsa kanda belli olur herhalde. Beklemek gercekten cok zormus ya
keske 10 olsa 15 gun yazio internette evet cok erken biliorum ama surekli dusunmekten biktim artik.yani bu dusunce psikolojivde hamilekigi engelliyo ya ondan da korkuyorum.sabirsizlik korku heyecan butun duygular karisti artik.su bi hafta gecse ustumden buyuk bi yuk kalkicak ya da tam tersi ins tam tersi olur. esimin 20 aguatosta dogumgunu.ikinci cocugu cok istiyor.ben istemiyodum bi anda fikir degistrdim.ondan gizli gidip spirali cikardim hala haberi yok.eger hamile olursam ona dogumgunu hediyesi olarak supriz yapcam.o yuzden de cok sabirsizim malesef.evet beklemek gercekten cok zormus
birak gunleri saatleri sayar oldum

aklima bisey geldi.dollenme gerceklesitigi anda beta hcg degerleri hergun hizla artiyo ya.mesela yarin kan testi yaptirsam bi de iki gun sonra tekrar yaptirsam eger degerler yukseliyosa hamilelik gerceklsiyo olmaz mi? cok mu sacmaladim kafamda deli sorular dolaniyo

ben

allh bir dahaki ay yuzunu guldursun cnm
benim esimde cok baski yapmio. cok,yiprancaksin diyor. yani olmamasi onun icin problm degil
Benimkide dile getirmiyor ama seziyor insan ben cok üzüldüğüm için o dik duruyor. Öyle umutlar gelecek aya sizin güzel haberlerini alırım inşallah

aklima bisey geldi.dollenme gerceklesitigi anda beta hcg degerleri hergun hizla artiyo ya.mesela yarin kan testi yaptirsam bi de iki gun sonra tekrar yaptirsam eger degerler yukseliyosa hamilelik gerceklsiyo olmaz mi? cok mu sacmaladim kafamda deli sorular dolaniyo
Canım inan bilmiyorum, hamile arkadaslar belki yardımcı olabilir ama bi süre geçmeden o hormon bi seviyenin üzerine cıkacak kdr salgılanmıyo ve test negatif gibi cıkıyo diye anladım ben. Yaptırsan cıkmazsa mecbur bidaha yaptırcaksın tam emin olmak için, sen bilirsin tabii için nasıl rahat edecekse. Ben de hala ovülasyonla belki erkenden öğrenirim diye ovülasyon yapmaya devam ediyorun ama hep tek cizgi:/ bu arada 20 agustos benim de dogum günüm:) ben de kendime dogum günü hediyesi olarak hamile olsam hayalleri içindeyim ama kısmet tabii ki Allahım ne zaman nasip ederse o zaman

Kızlar benim tahmin ettiğim döllenme gününün üzerinden 5-6 gün geçti, dün hiç alakasız bi zamanda beyaz akıntı geldi, bugün sol kasığım agrıyo sanki. Gögüslerimde fln hiçbir şişlik hassaslık yok. Bat 12-13 agustos olması lazım. En erken ne zaman yapsam kanda belli olur sizce? Geçen ay hissediyorum diyodum adet oldum:KK43: bu ay da sanki hissediyorum ama psikolojik diye de cok endişeliyim..

Aynisi bende de var, benim takvime gore yumurtlama gunum gecen hafta Cars olmasi gerekiyodu ama hafta sonu kasik ağrılarim oldu ara ara kramplar batmalar. Belki de yumurtlamamiz gecikmistir... Tabi adet duzenin hic aksiyor mu o da onemli, benim aksayabiliyor mesela.

Selam kızlar forumda dolaşırken bu konuya denk geldim size naçizane tavsiyem adet gününden önce test yaptırmamanız hem negatif çıkarsa moraliniz bozulabilir hemde herkesin erkenden belli olacak diye bişey yok
Benim adetlerim düzensiz buna rağmen normal döngü olarak hesaplandığında adetten 1 hafta sonra beta hcg 425 yani normalde düşük
Doktor geç döllenme olabilir dedi.
Sizde de böyle şeyler olabilir sabırla adetiniz geçmesini bekleyin
Bende sizler gibi uzun zaman bekledim bebeğimi
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize
Benim için de dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Sağlıcakla kalın..

Aynisi bende de var, benim takvime gore yumurtlama gunum gecen hafta Cars olmasi gerekiyodu ama hafta sonu kasik ağrılarim oldu ara ara kramplar batmalar. Belki de yumurtlamamiz gecikmistir... Tabi adet duzenin hic aksiyor mu o da onemli, benim aksayabiliyor mesela.
Ben de diyorum ki belki bu hafif batmalar bebişin tutunduğunun göstergesidir olamaz mı? Yani bi umut tabi bizimkisi:( Çünkü biz mesela eşlerimizle birlikte oluyoruz, velev ki döllenme oldu diyelim, o bebişin tutunması rahme yerleşmesi zaten yaklaşık 5-6 gün sürüyormuş. Ondan bi umut yaptım ama dediğim gibi ne göğsümde hassasiyet var ne başka bi belirti var sadece çok hafif sol kasığımda ağrı oluyor. Bi üstteki arkadaşımız da yazmış gerçi ama sanırım belirtiler için bile aceleci davranıyoruz gecikmeyi beklemek lazım. Ama benim de tam düzenli olmayabilir mesela, benim de aksayabiliyor çünkü.. Ahhhh Ah

Selam kızlar forumda dolaşırken bu konuya denk geldim size naçizane tavsiyem adet gününden önce test yaptırmamanız hem negatif çıkarsa moraliniz bozulabilir hemde herkesin erkenden belli olacak diye bişey yok
Benim adetlerim düzensiz buna rağmen normal döngü olarak hesaplandığında adetten 1 hafta sonra beta hcg 425 yani normalde düşük
Doktor geç döllenme olabilir dedi.
Sizde de böyle şeyler olabilir sabırla adetiniz geçmesini bekleyin
Bende sizler gibi uzun zaman bekledim bebeğimi
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize
Benim için de dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Sağlıcakla kalın..

Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah güzel bebişinizi:emir_bebek::nazar:

Ben de diyorum ki belki bu hafif batmalar bebişin tutunduğunun göstergesidir olamaz mı? Yani bi umut tabi bizimkisi:KK43: Çünkü biz mesela eşlerimizle birlikte oluyoruz, velev ki döllenme oldu diyelim, o bebişin tutunması rahme yerleşmesi zaten yaklaşık 5-6 gün sürüyormuş. Ondan bi umut yaptım ama dediğim gibi ne göğsümde hassasiyet var ne başka bi belirti var sadece çok hafif sol kasığımda ağrı oluyor. Bi üstteki arkadaşımız da yazmış gerçi ama sanırım belirtiler için bile aceleci davranıyoruz gecikmeyi beklemek lazım. Ama benim de tam düzenli olmayabilir mesela, benim de aksayabiliyor çünkü.. Ahhhh Ah

Aynen ve bence belirti aramamak lazim cunku normalde hamilelik dusunmezken de her yerin agriyabiliyor, vucudunda her ay farkli seyler oluyor ama onemsemiyoruz kendimizi dinlemiyoruz. Hamilelik dusununce hep olan seyler bir anda dikkatimizi cekmeye basliyor belirtiye yoruyoruz ki ben hamilelige ozgu bir belirti olduguna da inanmiyorum bence hamilelik belirtilerinin hepsi baska durumlarda da ortaya cikan vucut tepkileri.

Bu arada benim yumurtlama akintim baslamis ahahahha :D

Neyse notumu aldim adet programina, eger catlama bugun olduysa zaten 20 sinde adet olucam. Tam tatildeykenki zamana denk geliyo gercekten cok şanslıyım.

Back