• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay 8temmuzdu bat. Bugun 29. Gun adetten sonra. Bugun test yaptım ama negatif. Adet de olmadım Halen. Normalde de 28-30 gun arasi sürüyor adet döngüm.

Merhaba Hanımlar. Buralarda henuz çok yeniyim. Hatam olursa affola.

Haziran ayinda pco olduğumu ogrendim. Doktor hemen hamile kalamazsın diyince korunmayı bıraktık. Bu ikinci denemem. Adetlerim çok düzensiz. Bu ay pco icin soğan kürünü deniyorum. Bir değişiklik yok henüz. Bat en erken agustos sonu. Hayırlısı olsun hepimiz için. İnşallah güzel haberlerle dolar taşar buralar

Şimdi forumda başka sayfalardan kasık ağrısı nasıl olur diye baktım okudum biraz bişeyler. Yine moralim bozuldu... İğne batması gibi ani ve şiddetli olup geçen ağrılar demiş çoğunluk. Benim öyle değil. Orda bi ağırlık sanki biri basıyo eliyle kasığıma ama çok da acıtmıyor gibi bişey. Belki de ben psikolojik mi ağrıtıyorum kasığımı acaba, iyice kafayı yicem böyle... Geçenlerde de bi seyirdi mesela kasığım, bildiğiniz böyle göz seyirir gibi. Allahım 20 Ağustos da doğum günüm. Minnoş bana bi sürpriz yapar diyorum ama umutlarım yine azaldı...
aynen beni mde oyle orda bi baski var ama arada bi igne batmasi gibi de oluyo bicak ip cikio gibi.
Canım inan bilmiyorum, hamile arkadaslar belki yardımcı olabilir ama bi süre geçmeden o hormon bi seviyenin üzerine cıkacak kdr salgılanmıyo ve test negatif gibi cıkıyo diye anladım ben. Yaptırsan cıkmazsa mecbur bidaha yaptırcaksın tam emin olmak için, sen bilirsin tabii için nasıl rahat edecekse. Ben de hala ovülasyonla belki erkenden öğrenirim diye ovülasyon yapmaya devam ediyorun ama hep tek cizgi:/ bu arada 20 agustos benim de dogum günüm:) ben de kendime dogum günü hediyesi olarak hamile olsam hayalleri içindeyim ama kısmet tabii ki Allahım ne zaman nasip ederse o zaman
bugun idrar testi yaptim negatif cikti.ama eczaneden alirken kadin kan testi yaptirin dedi.daha bir hafta vsr adetime ciksrmi dedim tabii cikar dedi.crs gunu kan vericem prs sonuc alicam o zaman 4-5 gun kalmis oluyo bat a.buyuk ihtimalle sonuc verir diye dusunuyorum tabi hamileysem

5E47A176-EA24-4ED6-8A5F-3AF7E9327D25.jpeg D8A80A0D-77B7-4C62-B749-FB437B074353.jpeg
5E47A176-EA24-4ED6-8A5F-3AF7E9327D25.jpeg
D8A80A0D-77B7-4C62-B749-FB437B074353.jpeg

Kızlaaaarr günaydın çok acil yardımınıza ihtiyacım var ağlıcam yaaa. Dün gebelik testi ve ovülasyon yaptım ovülasyonda T biraz koyu, gebelik bomboş çıktı. Öyle üzüldüm uyuyakalmışım. Sabah uyandım gebelikte sanki hayali bi çizgi görüyorum yaaaa ben mi kafayı yedim nolur bi bakın:KK43: Bata daha 5 gün var

Görülmüyo diyosanız ben gerçekten kafayı bozdum herhalde:KK43:

Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887 Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887

Kızlaaaarr günaydın çok acil yardımınıza ihtiyacım var ağlıcam yaaa. Dün gebelik testi ve ovülasyon yaptım ovülasyonda T biraz koyu, gebelik bomboş çıktı. Öyle üzüldüm uyuyakalmışım. Sabah uyandım gebelikte sanki hayali bi çizgi görüyorum yaaaa ben mi kafayı yedim nolur bi bakın:KK43: Bata daha 5 gün var

Görülmüyo diyosanız ben gerçekten kafayı bozdum herhalde:KK43:
Canm orda bat zamanı koyulasacak gibi çizgi duruyor sanki

Back