- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Dikkatli olun bence hayırlısı olsun inşallahdoğru valla bende şüpheler var acayip şüpheleniyor um kendimden soba gibi yanıyorum göğüslerim patlayacak gibi ağrısı sızısı son safhada sarı akıntı var bel ağrısı kasık ağrısı ne kadar mantar olabilir ki bu
Normalde düzenliyse ve stresten gecikmediyse bence de öylesiniz hadi inşallahArkadaşlar reglim 3 güne gecikti test yarin yapicam ama midem berbat bir şekilde yaniyor gündüzde bulantim vardu uyuyamiyorum şimdiye kadar psikolojik mi diyordum ama galiba büyük ihtimal ben hamileyim ahhh bi uyuyabilsem
canım mantar genelde kaşıntı yapar ayrıca süt kesiği gibi beyaz renkte akıntı yapar . ben yaşadım geçen ay ordan biliyorumdoğru valla bende şüpheler var acayip şüpheleniyor um kendimden soba gibi yanıyorum göğüslerim patlayacak gibi ağrısı sızısı son safhada sarı akıntı var bel ağrısı kasık ağrısı ne kadar mantar olabilir ki bu
testin sonucunu bildir canım duacıyım senin için Allah gönlüne göre versinArkadaşlar reglim 3 güne gecikti test yarin yapicam ama midem berbat bir şekilde yaniyor gündüzde bulantim vardu uyuyamiyorum şimdiye kadar psikolojik mi diyordum ama galiba büyük ihtimal ben hamileyim ahhh bi uyuyabilsem
yvz13 iki yerden de konusalım mı
vallaha yazcam ne çıkarsa olumlu olumsuz
Dediğiniz gibi hamilelik planlayan herkesin kullanması gerekir. Zararı olmayan bir şey folikasit. Kendiniz alıp kullanabilirsiniz. Doktorum direk bu şekilde söylemişti.Bir de, ben hamilelik planlamadan once genel muayene olmak icin doktora gittim ve folik asit baslatir dye dusundum ama bana sadece herseyin normal oldugunu ve iliski olmasi gereken gunleri soyledi. Her kadinin gebelik oncesi folikasit almasi gerekmez mi. Doktorum neden vermedi sizce
Oyle mi.. peki o zaman tesekkur ederimDediğiniz gibi hamilelik planlayan herkesin kullanması gerekir. Zararı olmayan bir şey folikasit. Kendiniz alıp kullanabilirsiniz. Doktorum direk bu şekilde söylemişti.
Canım yapmışsın testi her gebelikte farklı olur derler inşallah koyulaşır bebek gelir. Ovulasyon testi yap bakalım birde onda bazen erken belli oluyor derlerCanım ben yaptım negatif
Belki adeti geç olucam geç yumurtladım çünkü
Bilemiyorum
Pazar günü birdaha yaparım o zamanda çıkmazsa zaten adet beklerim artık
Canım yapmışsın testi her gebelikte farklı olur derler inşallah koyulaşır bebek gelir. Ovulasyon testi yap bakalım birde onda bazen erken belli oluyor derler
Herhangi bir belirti oldu muAdetime 3 gün var ve az once biraz kanamam oldu sizce yerleşme kanaması mı yoksa adet mi oldum erkenden genelde düzenli olurum
kaşıntım yok yok canım peçeteye silince de baya sarı akıntı var ama kasık ağrım bugün yoktu şimdi eve geldim hzandım başladı yorgunluktan mı acabacanım mantar genelde kaşıntı yapar ayrıca süt kesiği gibi beyaz renkte akıntı yapar . ben yaşadım geçen ay ordan biliyorum
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberleri verirsin benimde bata 9 kaldı kan versem mi diyorum bari yoksa kafa olarak rahatlayayım da adet şaşmasın bariCanım ben yaptım negatif
Belki adeti geç olucam geç yumurtladım çünkü
Bilemiyorum
Pazar günü birdaha yaparım o zamanda çıkmazsa zaten adet beklerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?