- Konu Sahibi zynpzn8989
Bitiyor canım merakla stresle belirti aramayla testle :) inşallah mutlu sona ulaşırsınAynennnnn katılıyorum sana benim 9 günüm kaldı biter mi diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitiyor canım merakla stresle belirti aramayla testle :) inşallah mutlu sona ulaşırsınAynennnnn katılıyorum sana benim 9 günüm kaldı biter mi diyorum
Benimde 4 gün var ama baya adet sancılarım var sanırım bu ayda hüsranBitiyor canım merakla stresle belirti aramayla testle :) inşallah mutlu sona ulaşırsın
Benim de 11 gun var ... benim dongum biraz uzun 31 gunde bir oluyorum ortalama 29 oldugu da oldu ama.brn 31 gune gore hesapliyorumAynennnnn katılıyorum sana benim 9 günüm kaldı biter mi diyorum
:) doğru diyosun bi şekilde oyalıyoruz kendimizi ama bu ay erkenden test yapmıcam sonra psikopat gibi belki bgn geçmiştir idrara diye hergün test yapıyorum :) paraya yazık yaniBitiyor canım merakla stresle belirti aramayla testle :) inşallah mutlu sona ulaşırsın
Ben 7 gun kala basliyorum teste sonra test bagimlisi oluyorum hayali cizgi gormusluhum var:) doğru diyosun bi şekilde oyalıyoruz kendimizi ama bu ay erkenden test yapmıcam sonra psikopat gibi belki bgn geçmiştir idrara diye hergün test yapıyorum :) paraya yazık yani
Benim de adet gecikti kan verdim 39 çıktı bugün tekrar verdim yükselme var mı diye sonuç bekliyorum canım ama 2 gündür o sancılar bende de var hatta bugün ağrıyla uyandımBenimde 4 gün var ama baya adet sancılarım var sanırım bu ayda hüsran
Ben bu ay netten aldım canım 10 tanesi 12 lira :) acımadan her gün yaptım yoksa zaman geçmiyor ama hep silik çizgi çıktı koyulaşma olmadı bir türlü:) doğru diyosun bi şekilde oyalıyoruz kendimizi ama bu ay erkenden test yapmıcam sonra psikopat gibi belki bgn geçmiştir idrara diye hergün test yapıyorum :) paraya yazık yani
Ah inşallah bizede dua et. İnşallah seninde bebişin vardır sağlıkla kucağına alırsın sonucunda güzel Allah yüzümüzü güldürsün ne zamandır istiyordunuzBenim de adet gecikti kan verdim 39 çıktı bugün tekrar verdim yükselme var mı diye sonuç bekliyorum canım ama 2 gündür o sancılar bende de var hatta bugün ağrıyla uyandım
İnşallah bebişler yerleşiyordur ondan ağrıyordur :)
Hayırlı olsun Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar ben 38 yaşındayım 4 aylık evliyim son iki aydır deniyoruz ve bunun yanında bazı kürleri(bal tarçın çöretkotu,incir kürü ve polen arı sütü) de uyguladım bat 1 ağustostu 27 temmuzda yani bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım Rabbime şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm sonrasında 28 temmuz cumartesi günü de kan verdim sonuç 91.74 çıktı dr bey hamilesiniz hayırlı olsun dedi perşembe günü tekrar kan testi dedi bugün gideceğim inşallah. Rabbim isteyen herkese yormadan nasip etsin inşallah...
Amin canım rabbim hepimize nasip etsinAh inşallah bizede dua et. İnşallah seninde bebişin vardır sağlıkla kucağına alırsın sonucunda güzel Allah yüzümüzü güldürsün ne zamandır istiyordunuz
Bende ilk gebeligimde adetten 2 gun once evde test yapmistm cok silik cizgi cikmisti. Sonra gittim hemen kan verdim. 37 cikti. 3 haftalık hamileydim. Tebrik ederim canim :)Benim de adet gecikti kan verdim 39 çıktı bugün tekrar verdim yükselme var mı diye sonuç bekliyorum canım ama 2 gündür o sancılar bende de var hatta bugün ağrıyla uyandım
Benimde öyle oooo kaç tane test yaptım silik çizgiyi bile gördüm Alllaaahh tamam bu iş dedim ama sonu hüsran :)Ben 7 gun kala basliyorum teste sonra test bagimlisi oluyorum hayali cizgi gormusluhum var
Ya her konuda teknoloji bu kadar ilerlerken bu konuda yerinde sayıyor sanki :) ne vardı ilişkiden hemen sonra gösteren bi cihaz olsaBen bu ay netten aldım canım 10 tanesi 12 lira :) acımadan her gün yaptım yoksa zaman geçmiyor ama hep silik çizgi çıktı koyulaşma olmadı bir türlü
İnsallah canım bebegin yerlesiyotdur icin ferah tut deger artmıştır Ay ya ilk bas silik cizgi mi hayali cizgi mi cizgi koyulastımı kan testi yaptırsammı adeti beklesem kan testinde cıkarmı sonuc cıkınca acaba yükselcekmi iki katınamı cıkıyor cok mu yükseliyor Kimyasal mi diş gebelik mi kese görünecekmi kalp atişi... Vs.. Ay kızlar ya ne cok stres yüklemesi yasıyoruz erkeklere ne var en zevkli anlarda yanımızdalar ama bizim yasadiğimiz daha agır hele sonuc negatif cıkarsaki . Rabbim fazla aratmadan kavuştursun saglıklı hayırlı bebeklerimizeBenim de adet gecikti kan verdim 39 çıktı bugün tekrar verdim yükselme var mı diye sonuç bekliyorum canım ama 2 gündür o sancılar bende de var hatta bugün ağrıyla uyandım
canım boş yere ümitlendirmek istemem ama benim ilk gebeliğimde bende adet olacak gibi belirtiler yaşadım adet olurum diye bekledim ama hamileydim.Benimde 4 gün var ama baya adet sancılarım var sanırım bu ayda hüsran
amin canım. bazı şeyleri okuyup öğrenince daha çok strese giriyoruz. burda zaman geçirmek güzel ama her anlatılanı yaşıyacakmısız gibi düşünmemek gerekirİnsallah canım bebegin yerlesiyotdur icin ferah tut deger artmıştır Ay ya ilk bas silik cizgi mi hayali cizgi mi cizgi koyulastımı kan testi yaptırsammı adeti beklesem kan testinde cıkarmı sonuc cıkınca acaba yükselcekmi iki katınamı cıkıyor cok mu yükseliyor Kimyasal mi diş gebelik mi kese görünecekmi kalp atişi... Vs.. Ay kızlar ya ne cok stres yüklemesi yasıyoruz erkeklere ne var en zevkli anlarda yanımızdalar ama bizim yasadiğimiz daha agır hele sonuc negatif cıkarsaki . Rabbim fazla aratmadan kavuştursun saglıklı hayırlı bebeklerimize
İnşallah öyleyimdir hsg çekildim o yüzden daha fazla ümitliyim bu aycanım boş yere ümitlendirmek istemem ama benim ilk gebeliğimde bende adet olacak gibi belirtiler yaşadım adet olurum diye bekledim ama hamileydim.
İnşallah sağlıkla gelir bebişin bu sefer kucağına alırsınAmin canım rabbim hepimize nasip etsin
1 yıldır istiyoruz ama olursa bu benim 3. Gebeliğim olacak ikisinde kalp atışı durdu şimdi kan sulandırılıcı kullanıyorum
Burada yazmamız bile düsündüğümüzün taktıgımızın kanıtı degilmi ? Ben yasadığımız seyleri özetledim 3senedir artık tecrübe kazandım yada alıştım negatif lere ama Rabbim den ümit kesmedim hiç gelecek bebişlerimiz zamanını bekliyoruzamin canım. bazı şeyleri okuyup öğrenince daha çok strese giriyoruz. burda zaman geçirmek güzel ama her anlatılanı yaşıyacakmısız gibi düşünmemek gerekir