Herkes merhaba şu uyku ve beslenme işinde başım dertte. Normalde sabah 4 te uyanır formül mama içer sonra 6 da kalkar ama beşikte şekerlemeye devam eder 8 buçuk 9gibi tamamen uyanır. Gene biberonda mama içer. Bundan sonrası kabus ya 10 da uyur 12-1 gibi kalkar sonra 3 te uyur 4-5 gibi kalkar 8 buçukta gece uykusuna geçer. Ya da bugünkü gibi 12de zorla uyuturum 2 de kalkar sonra 6 da zorla uyuturum. Ben bu uykuyu nasıl düzene sokarım uyku eğitimi değil de uykusu düzene girsin istiyorum malum ramazan da geldi sabrım tükeniyor. Şimdi zorla uyutma derseniz ağlıyor bağırıyor oyundan anlamıyor huzuru yok yani uyumakta istemiyor kalkıp oynamakta diş falan da çıkarmıyor.
Bir de bebeklerinde süt alerjisi olanlar bunu nasıl anladınız. Ben bebeğime peynir, yoğurt, sütlü hazır mamalardan verdiğimde kakası acayip oluyor kokuyor ve bildiğin ıslak kına gibi oluyor. Vermediğimde sıkıntı yok. Mesela ablam 2 gün önce yoğurt verdi hem de az bugün ve dün kakası aynı şekilde oldu. Bende vermiyorum kahvaltı zamanı formül mama ya da pirinç unlu sebzeli ya da meyveli mama yapıyorum kendim acaba doğru mu yapıyorum. Doktora götüremedik. Sorularımı cvplarsanız çok sevinirim.