• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahahah ay cok guldum yaaa harikasin kas yapayim derken goz cikmis biraz ama tutumlu hatun iyidir
Aynen öyle kaş yaparken göz çıkarttım. 7 yaşında çocukta nasıl bir para, altın merakı var anlatamam. Beni eleştiriyor istek ve ihtiyaçları düzgün belirleyemiyormuşum :deli: bizde o tutumun yarısı olaydı valla neler yapmıştık

Bende de olmuştu ama bunsaydıklarınla düzelmişti. Göğüs ucundaki yarık için ne yapıyorsun? Emzirme danışmanı bana gazlı bezle simit yastık yapmamı önermişti, yaptıktan sonra çabuk toparlandı. Yara varken kapak koyduysan vs iltihap yapabiliyormuş.

Yarık için medela purelan sürüyorum fırsat olursa, gündüz sık emdiği için firsat olmuyordu ama bir haftadır öğle uykusu 1.5 - 2 saati buluyor şükür, o arada ne yapacağımı sasiriyorum. Simit yastık nasıl oluyor?
Avent kalkan kullanıyorum emzirme sütyeni ile yoksa uclari hassas rahat edemiyorum bir de süt akıyor.

Canim mutlaka emmek istiyor tokda olsa emzirirken uyuyor kucagimda 10 15 dakika daha tutup yataga birakiyorumm bazen uyumuyor ama
O zaman gazını nasıl çıkarabiliyorsun? Benimki de memede uyu
Bana da

göğüs kalkanı işe yaramıştı. Aynı mantık zaten ucu bir yere dokunmayacak hava alacak çabuk iyileşmesi için
eğer kalkanda süt birikmiyorsa sorun değil sanırım. Eğer süt birikiyorsa, süt sıcakla birlikte bozunup iltihap sebebi de olabiliyormuş

Yarık için medela purelan sürüyorum fırsat olursa, gündüz sık emdiği için firsat olmuyordu ama bir haftadır öğle uykusu 1.5 - 2 saati buluyor şükür, o arada ne yapacağımı sasiriyorum. Simit yastık nasıl oluyor?
Avent kalkan kullanıyorum emzirme sütyeni ile yoksa uclari hassas rahat edemiyorum bir de süt akıyor.
Eve gidince fotoğrafını atayım. Ama kalkanla aynı mantık. Göğüs uçlarını çamasıra değdirmiyor, hava aldırıyor, fazla sütü de emiyor, ucunda süt birikmemiş oluyor.

@bulasiksuyu exixizimm exixizimm basbelasiyim basbelasiyim kızlar akşam ilk uykuya nasıl geçiyorlar peki yatağına koyuyorsunuz uyuyorlar mı? Akşamları çok savaşıyorum ben ya.. Yoruluyor yoruldukça uykusu kaçıyor..

Ben 7 gibi yıkıyor sonrada emziriyorum. 8 - 8.30 gibi uyuyor. Genelde memede uyumaya yakinken gazını cikariyorum sonra 5 - 10 dakika ya pispisliyoruz ya da memede uyuyor yatagina koyuyoruz. Bu sekilde 4 -5 saat uyuyor ama gece uyanınca ayni başarıyı gösteremiyorum ya kaka ya gaz sancisi, daha kisa uyuyor.

Son birkac gündür öğle saatlerinde uykulu ama uyanıkken bebek arabasıyla çıkıyoruz, bakinirken uykuya dalıyor. Hayalim kendi yataginda da boyle uyuması ama daha küçük, elbet onu da yapar bir gün.

Nesrinay86 Nesrinay86 11 gibi uyutunca sabaha kadar uyuyor mu? Ben 2 hafta oncedine kadar 10-11 gibi uyutuyordum, 1-2 arasi uyaniyordu, simdi daha erken uyuyor gene 1-1.30 gibi uyaniyor.

Son düzenleme:
Benim de yarıldı göğüslerim, daha yeni toparlanıyorlar. Doğum dikişlerim böyle acımadı, nasıl bişimiş bu yaa. Ama göğüs ucum olmadığından hala göğüs ucu takıyorum. Tam iyileşince normal emzirmeyi deneyeceğim inşallah. Geçen bir deneme yaptım, aldı ağzına, bir yapıştı, ağzından çekemedim ben ağlıyorumo iştahla emiyor, ağzından alana kadar kemirdi ucunu, damakla bu kadar ısırılabilir mi :KK17:
Silikon ucla cekincede cok acidi sizinki de acıyor mu uçla

O zaman gazını nasıl çıkarabiliyorsun? Benimki de memede uyu

eğer kalkanda süt birikmiyorsa sorun değil sanırım. Eğer süt birikiyorsa, süt sıcakla birlikte bozunup iltihap sebebi de olabiliyormuş
Gazini cikarmadan yatagina koyuyorum canim.sorun yasamasim.hic

Bnm de bebeğim çok gazlı bu son bi kaç günde.uyumuyur uyusa da 15-20 dakika.ağlama krizlerine giriyır.onla ilgilenmekten hiç bir ev işi yapamıyorum. Su an aptamil kullanıyorum.anne sütünü sağarak alıyor ama az.dr gaz için bebelac gold u önerdi aldım ama sanki erimiyor gibi geldi bana cesaret edip veremedim bebeğime.gaz yüzünden eskisi gibi de yemiyor.gaz çıkarmak masaj, yüzü koyun yatırma vb.. yapınca da bu sefer yediklerini mideden ekşimik kıvamın da çıkartıyor.ve yine kusması acayip arttı :( var mı önerisi olan

Yılmadan denemeye devam edeyim o zaman bende bir yerde hat kopuyor çünkü. Bu arada kangurum geldi. Dün denedik benimki etrafı göremediği için sinirlendi ağladı istemedi. Ama dün çok sancılı idi. Bir kaç kez daha şansımı deneyeceğim olmadı iade. Yenidoğan aparatı almanıza gerek yok dediler almadım. Doktorumuzda 3.5 ayda kafasını tutunca kullanabilirsin dedi. Beğenirse paşa beyimiz :KK66:
Kuzum yenidogan aparatiyla kullaninca kafasi dışarda oluyor poposunun altina yukseltecek şekilde carsafi katlayip falan koyarak dene istersen

Bnm de bebeğim çok gazlı bu son bi kaç günde.uyumuyur uyusa da 15-20 dakika.ağlama krizlerine giriyır.onla ilgilenmekten hiç bir ev işi yapamıyorum. Su an aptamil kullanıyorum.anne sütünü sağarak alıyor ama az.dr gaz için bebelac gold u önerdi aldım ama sanki erimiyor gibi geldi bana cesaret edip veremedim bebeğime.gaz yüzünden eskisi gibi de yemiyor.gaz çıkarmak masaj, yüzü koyun yatırma vb.. yapınca da bu sefer yediklerini mideden ekşimik kıvamın da çıkartıyor.ve yine kusması acayip arttı :KK43: var mı önerisi olan
Ben aptamili 2 gun kullandim cocuk tüp gibi olmustu biraktim evolvia kullaniyorum birde her aksam ayni saatte 4 yada 5 damla maflor damla veriyorum bizim sorunumuz cok azaldi

Benim su an kafam.karisti
Mavi olan anne sutune daha yakın, mor olanda bir kısım protein parçalanmış şekilde konulmuş hazimsizligi olan bebekler için benimkinde sorun olmadığı için ben mavi olani kullaniyorum .bebeginin gazı yoksa mavi olanı kullan eger sıkıntısı oluyorsa mor olanı .Yalnız ben basta sma kullanıyordum kabiz oluyordu similac ile olmadi o yuzden basta mavi olanı al direkt bence sonra sorun yaşarsa mor olanı denersin

Bebeği uyumayan kızçeler ev işlerini ymeği falan nasıl halledıyorsunuz ben zorlanıyorum Uyutuyom arkamı dönüyom ağlıyo beyfendı
Kanguruya koyup yapıyorum her şeyi benimki gündüz20 dk.dan fazla uyumuyor

Bnm de bebeğim çok gazlı bu son bi kaç günde.uyumuyur uyusa da 15-20 dakika.ağlama krizlerine giriyır.onla ilgilenmekten hiç bir ev işi yapamıyorum. Su an aptamil kullanıyorum.anne sütünü sağarak alıyor ama az.dr gaz için bebelac gold u önerdi aldım ama sanki erimiyor gibi geldi bana cesaret edip veremedim bebeğime.gaz yüzünden eskisi gibi de yemiyor.gaz çıkarmak masaj, yüzü koyun yatırma vb.. yapınca da bu sefer yediklerini mideden ekşimik kıvamın da çıkartıyor.ve yine kusması acayip arttı :KK43: var mı önerisi olan
karnına havlu ısıtıp koyuyorum biraz fayda ediyor

Back
X