• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gün içinde özellikleri sabahları uyandığımda hissediyorum bunu da bebeğin içimde büyüme ve yer açma çabasına bağlıyorum :KK70:
Yalnız olmadığıma sevindim canım. Ben de öyledir diyorum ama çokta küçükler daha. İnşallah yer açıyordur miniklerimiz kendine:KK24:

Yalnız olmadığıma sevindim canım. Ben de öyledir diyorum ama çokta küçükler daha. İnşallah yer açıyordur miniklerimiz kendine:KK24:
Bana aile hekimliğindeki benimle ilgilenen hemşire bu önümüzdeki üç ayda çok hızlı büyüyecek demişti ve hergun 3-4 tane ceviz tuketmemi önerdi o yüzden karnımdaki tepkileri pek önemsememeyr çalışıyorum :)

Selam kızlar bende bugün doktora gittim önden gidiyoruz 8+5 deyim. Benim akıntılarım vardı. Son 2 günde kaşıntı olunca doktorum onuda kontrol etti :( mantar... neyse bebek gayet iyiymiş, hareketli de kendisi. Kollar bacaklar çıkmış :) teyzesi bir cinsiyet yorumu da biz alalım. Mantar için bakılınca ultrasonumda vajinal oldu. interiorarchitect interiorarchitect

Eklentiler

• IMG_7985.webp
    IMG_7985.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 93
Selam kızlar bende bugün doktora gittim önden gidiyoruz 8+5 deyim. Benim akıntılarım vardı. Son 2 günde kaşıntı olunca doktorum onuda kontrol etti :KK43: mantar... neyse bebek gayet iyiymiş, hareketli de kendisi. Kollar bacaklar çıkmış :) teyzesi bir cinsiyet yorumu da biz alalım. Mantar için bakılınca ultrasonumda vajinal oldu. interiorarchitect interiorarchitect
Masallah kuzuma canimm 8 haftadan sonra kese konumuna bakilmiyor canim cunku bebek hareketlendigi için yer degistirebiliyor artik :) daha eski varsa onu at sen

Kızlar bu ayın 14nde ilk hamilelik tanısı konduğunda beta değerim 105ti dört gün sonra ayın 18nde ölçülen beta değerim
685.2 yükselişi yavaş gibi geliyor bana:110:
Canım maşallah güzel artmış 2 günde bir 3 kat artmış dert etme hiç :)
Arel13 Arel13 perşembe günü verdim kan canım. 83 den 208 e yükselmiş. Hafta sonu girdi diye baktıramadım bugün. Pazartesi tekrar yaptıracağım hayırlısıyla. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümleten:dua:
Hadi hayırlısı inşallah canım son kez ver daha verme bende 3 kez verdim, birde aile hekimliğinde gebelik takibi yapılıypr bütün değerlere bakmak için 3 tüp aldılar kan kalmadı :) amin amin sağlıklla kucağımıza alalım inşallah
Selam kızlar bende bugün doktora gittim önden gidiyoruz 8+5 deyim. Benim akıntılarım vardı. Son 2 günde kaşıntı olunca doktorum onuda kontrol etti :KK43: mantar... neyse bebek gayet iyiymiş, hareketli de kendisi. Kollar bacaklar çıkmış :) teyzesi bir cinsiyet yorumu da biz alalım. Mantar için bakılınca ultrasonumda vajinal oldu. interiorarchitect interiorarchitect
Maşallah maşallah kuzuya nasıl belirginleşmiş vücudu kafası :) demekki 8. hafta da netleşiyor, ultrason görüntüsü de çok güzel. Allah esirgesin sağlıkla doğsun inşallah canım :)

Masallah kuzuma canimm 8 haftadan sonra kese konumuna bakilmiyor canim cunku bebek hareketlendigi için yer degistirebiliyor artik :) daha eski varsa onu at sen
Evet yaa söylemiştin onu atlamışım :) 6+5 var onu gönderdim :)

Eklentiler

• IMG_7986.webp
    IMG_7986.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 84
Maşallah acaba ultrason vajinal oldugu icin mi boyle net? Benim 7+2de karindan ultrasonum var.bebeim o kadar silikki..:110:

Ay öaşallah yaaaa, nasıl net maşallahhhh, benim de bu sabah kanamam oldu , gittik , kan sulandırıcı yapar kanama deid de bebek iyi dedi, ama çok moralim bozuldu , kan görmek çok üzdü beni , buna da şükür ki bebiş iyi, canım senin son adet tarihin ne ? Benim ultrason fotom böyle net değil , benimki 24 ekim , mantar için ne dedi dr

Canım daha hiç karından ultrasonum yok benim o yüzden pek bilemiyorum ama 6+5 te benimde öyle onuda yükledim. 2 haftada çok değişmiş.
Seninki cok net çok güzel :)..devlet hastanesinde cekildi acaba ultrason cihazindan mi ki diyorum.bak benimki böyle çok silik

Eklentiler

• IMG-20171218-WA0006.webp
    IMG-20171218-WA0006.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 74
Ay öaşallah yaaaa, nasıl net maşallahhhh, benim de bu sabah kanamam oldu , gittik , kan sulandırıcı yapar kanama deid de bebek iyi dedi, ama çok moralim bozuldu , kan görmek çok üzdü beni , buna da şükür ki bebiş iyi, canım senin son adet tarihin ne ? Benim ultrason fotom böyle net değil , benimki 24 ekim , mantar için ne dedi dr
Canım benim son adet tarihim 27 ekim. 8+1 olmam lazım ama regli döngüm kısa olduğu ve ultrason görüntüsü dikkate alınarak 23 ekim olarak güncelledi doktorum kayıtlarımı, erken döllenme yani. Mantar için vajinal duş ve fitil verdi.

Back
X