- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.301
Hayirlisi olsun canim :)İlk bebeğim sağlıklı olsun da, cinsiyetinin hiç önemi Yok. Merak ama işte :) teşekkür ederim canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canim :)İlk bebeğim sağlıklı olsun da, cinsiyetinin hiç önemi Yok. Merak ama işte :) teşekkür ederim canım.
:) şimdilik gidiyorum haftaya başka bi devlet hastanesine gidicem kontrol icin inşallah biraz net gorüntü alırım.teşekkürlerBen sağlık konusunda en iyi cihazların hep devlet hastanelerinde olduğunu düşünürüm, anlık bir görüntü canım yakalayamamış olabilir.
Canimmm benimmm cok saoll yaaaa gercekten fazlasiyla rahatlattinizz ama iste insan tedirgin oluyor ister istemez rabbim yavrularimiZi korusun saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsnİnşllah kuzum inşllah Bazen hayatda bizim şer sandıklarımız hayır olur Hayır sandıklarımız şer olur tedbirli olup elimizden geleni yapmak gerisi Allah’ın takdiri hem güçlü olmak lazım hayatda bizi neler bekliyor bilmiyoruz Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin ama rabbim özel çoçuklarda verebilir ozaman neyapcagız yine güçlü olacağız düşünme olumsuz şeyler iyi şeyler düşün şükret yeter Çanına yazık kendini yer bitirirsin böyle Bide hormonlardan oluyor mesela bende kıskanç biri hiç değildim şimdi tuhaf paranoyalar kuruyorum eşimle ilgili:))) Sonra kendi içimde kendimle kavga ediyorum ne kadar saçma şeyler düşünüyorum diye geçiçek bu saçma hallerimizde insan birde rahat olunacada mesele arıyor kendine kendimden biliyorum oğluma hamileyken tekdim baba yoktu çalışıyordum biryandan sınaflara hazırlanıyordum biryandan boşanma davasıyla uğraşıyordum hiç aklıma kötü şeyler gelmiyordu bebekle ilgili çok yaztım kusura bakma canım seni rahatlmak istediğimden![]()
Allah şifa versin canım , sağlıkla alalım inş , maşallah bu forumda kanaması olan kimse yok, olmasın da zaten.Canım benim son adet tarihim 27 ekim. 8+1 olmam lazım ama regli döngüm kısa olduğu ve ultrason görüntüsü dikkate alınarak 23 ekim olarak güncelledi doktorum kayıtlarımı, erken döllenme yani. Mantar için vajinal duş ve fitil verdi.
Teşekkür ederim canım, sende üzme kendini kanama için bebek iyiymiş çok şükür... moralini yüksek tut, geçmiş olsun tekrarAllah şifa versin canım , sağlıkla alalım inş , maşallah bu forumda kanaması olan kimse yok, olmasın da zaten.
Ben varımmmAllah şifa versin canım , sağlıkla alalım inş , maşallah bu forumda kanaması olan kimse yok, olmasın da zaten.
Ne zaman oldu canım ? Şimdi durumun ne ? Çok mu oldu kanaman ? Dr ne dediBen varımmm![]()
dr görünüp korunmuycam canım inşallahKimyasaldan uc ay sonra kizima hamile kaldim 1 ocakta yasina girecek. Uc ay once yine kimyasalim oldu ve simdi yine hamileyim. Endise etme kurtajlik isin yok icin ferah olsun ve kimyasal sonrasida cabuk hamile kaliniyor ara verme :)
gayet güzel artmış endişe etmeKızlar bu ayın 14nde ilk hamilelik tanısı konduğunda beta değerim 105ti dört gün sonra ayın 18nde ölçülen beta değerim
685.2 yükselişi yavaş gibi geliyor bana![]()
Görüntü cihaz kalitesinede bağlı,ama daha net olsun istiyorsanız idrara sıkışık olmak çok iyi bir fikir:):) şimdilik gidiyorum haftaya başka bi devlet hastanesine gidicem kontrol icin inşallah biraz net gorüntü alırım.teşekkürler![]()
5+2yken pembe leke geldi.ilk hamileligimde boyle dusuk basladigi icin panik olduk gece acile gittik.keseyi gördük.progestan yazdi doktor yat dedi.1 hafta kullandım kesmedi aksine kırmızı oldu silmedigim halde peceteye gelmeye başladı.bazen kahve bazen kırmızı sürekli geldi.en son tanıdıgımız bi prof.a gittik.hemen iğne verdi hapida gunde 2 ye cikartti.kırmızıdan kahverengi oldu 3 gün sonra aniden yine başladı.aradık doktoru bi iğne daha.. 2 3 gün sonra hafifledi sarı gibi oldu akıntı çok az geliyodu 2 gün once yine pembe başladı..yine iğne hap..sürekli yatıyorum.8 haftaligim bugun ..5+2den beri yatiyorum.ilk 3 4 ay böyle olabilir dinlen dedi doktorum.insallah sorunsuz gecer. Senin nasil?Ne zaman oldu canım ? Şimdi durumun ne ? Çok mu oldu kanaman ? Dr ne dedi
1 kez idrara sıkışık gittim çok suda içmedim doktor bebeği sıkıştırmış net goremiyorum. Lavaboya git diyince :)) sıkışık gitmedim bi daha.Görüntü cihaz kalitesinede bağlı,ama daha net olsun istiyorsanız idrara sıkışık olmak çok iyi bir fikir:)
Canim bana doktor bekle 8 haftalik olunca gel acele etme dedi icini ferah tut goreceksin insaAlah bebisi de kalp atisini da acele etme5+3 ken karından gördüm 3mm idi dün 6+3 10.8 mm idi kese hala bebek yok 1 ölü doğumum var 10 ay öncesinde ve korkuyorum
Anladımm,benim gittiğim doktorda sıkışık daha iyi görünür dedi.ama bi dahaki gittiğimde epey büyümüş olacağı için gerek olmaz sanırım1 kez idrara sıkışık gittim çok suda içmedim doktor bebeği sıkıştırmış net goremiyorum. Lavaboya git diyince :)) sıkışık gitmedim bi daha.![]()
tesekkur ederim canım hayırlısı bakalimZeynolin44 canim Allah gonlune gore versin insallah hemencecik guzel haberini alalim hayirlisiyla
acile git kan ver 1 saate belli oluyor perşembe yapmissin zaten 3 gün olmuş canım ver bugün netlessin kafandaMerhaba kızlar..geçen pazartesi adet olmam gerekiyodu olmadım sadece kahverengi pembe lekelenmem vardı.çarşamba test yaptım hafif silik çizgi çıktı.perşembe dr gittim hcg 59 çıktı.doktor çok düşük testi 1 hafta sonra tekrarla şu an kesin bişey söyleyemem dedi.progestan a da gerek yok haftaya kullanıp kullanmayacağın belli olur dedi.bu arada düne kadar lekelenme oluyodu bugün bitti gibi..1 hafta testi tekrarlamak için geç değil mi..nasıl geçecek bu günler...
Merhaba :) canim erkek gibimerhaba canım benim miniğe de bi bakar mısın :) 6+6 gözüküyor ama 7+1 dik karından ultrasonla bakıldı bu aradainteriorarchitect Eki Görüntüle 2083187